Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Idiot Modrivrag

Idiot Modrivrag

očitno se poznate drug druzga bolj kot sami sebe

Odgovor na objavo uporabnika
ula–, 10.11.2024 ob 11:55

crazyfrog, 10.11.2024 ob 09:36

Modri ne nosi 100 mask, da se dela svetnika, nosi pa 50 mask, da se dela slabši kot v resnici je.

Točno to sem tudi sama pomislila. Čisto vseeno mu je, kaj o njem mislijo razni teoretiki zarot in podobni, po drugi strani pa se mi zdi, da ima srce in možgane na mestu in da še zdaleč ni tako zatežen, kakor se dela.

Pa tudi to ve, da si ti, Crazyfrog, tudi rahlo na strani raznih teoretičarjev, ampak ker pač tega ne razglašaš tule in ne ploskaš bedarijam, ki jih skupinica dežurnih zarotnikov tukaj predstavlja, bo to zanemaril.

Kar dokazuje, da tolerira različna mnenja pri ljudeh, ki jih drugače spoštuje. Ne dvomim pa, da bi znal povedati svoje tudi tebi, če bi ti, CF, na veliko pritrjevala različnim teorijam zarote.

Praviš, da verjameš v umetno spreminjanje vremena. Saj kdo pa v to “ne verjame”. Že dolgo je znano “sejanje oblakov”, dodajanje srebrovega jodida, proženje padavin z ionizatorji, pa tudi modifikacija ionosfere, upravljanje sončnega sevanja itd. Ampak nič od tega ne gre tako daleč, da bi pa z enim dejanjem lahko neka elita povzročila sneg v gorah ali pa dež nad delom Slovenije. Ne gre tako! Niti zdaleč ni zadeva tako pod kontrolo in tako usmerjena, to so pa že blodnje teoretikov zarote. Zadeva naj bi se tudi uporabljala za preprečitev katastrof, ne pa za povzročanje le-teh. Je pa seveda veliko etičnih in moralnih pomislekov ob tem. Kar naredijo ti teoretiki je, da vzamejo najhujši možni scenarij, ki je trenutno itak neuresničljiv, in ga prikažejo kot dejstvo, ki se že dogaja.

ti si polna dreka, serjes kot krava, samo bluzenje, po eni strani pises o tem kar se dolgo ve potem pa zacnes o teoretikih zarot daj spelji se baba usekana zabita s s svojim flancanjem

Ti Ula si naivna k sto mater k si isto nasedla lažem do maksimuma tako kot buatsi kerjavel modrivrag. Ko se boš en dan zavedla kako so te zajebal se boš skrila u mišjo luknjo, do takrat boš pa cvilila bedarije še naprej k si čisto zmanipulirana. Babnca blesava k ne vid dal od svojga nosa.

Modrivrag je debil vseh debilov. Jej drek prasec. Sramoto delaš vsakemu Slovencu.

Vrag prizadeti opažam da ti pogosto želijo da čim hitreje crkneš pa se jim bom še sama pridružila.

Crkni pezde nesramno.

Ula in vrag skupaj pašeta.

Ta kura Ula je enako glupa kot vrag.

Dva bebavca na kupu.

Sam tole, da zblojena zapohanka Ula in dolenjski kmetavzar Milan enako razmišljata je dokaz, da če preveč študiraš postaneš na koncu enako neumen kot dolenski kmetavzar.

Odvratna osebka sta tako Ula kot Milan. Oba mi gresta na kozlanje.

Ko bo ta stari pezdetek vrag enkrat odapeo papke in ga bodo vrgli v luknjo ko smet jim ga ni treba zabrskat. Bomo ponoči vsi hodili srat njemu u grob. Smrdel bo to ko svija a nič bolj ko pezde smrdi zaj.

Pezde jen crkni že enkat svija svinjska.

Opa, opa…smo že na tretji strani, pazi to -napetega- branja…Mazerja, bo kikirikija zmanjkal…Hahaha !!!

evo po praznovanju celo nedeljo uletim še sem pogledat…

to je tema o multinično bipolarnemu kreletu @modropolarni vihani driski…, pač v kateri morem dati tudi jaz svoje mnenje.., saj mi zasmrduje pod mojim komentarjem cca +5 let.. Kaj napisat o tem trolu, ki ima cca 200 nikov.., ko so vsi drugi vse povedali o tem psihopatu, klošarju na sociali, modelu, ki od začetka njegove pojave tukaj agresivno napada ljudi.., ki je pisal v preteklosti pod drugimi niki ženskam…….., pras***e debele, qurbe st**e itd..

Mnenje o kreletu…, ne bom filozofiral ampak iz aviona se vidi, da je sirota boga en velik revež v glavo.. in mu je edino življenje na tem svetu napadanje ljudi na tem forumu na katerem preživlja 25 ur od možnih 24

Nisem rad v množici, ko ljudje napadajo določeno osebo, raje osebno obračunam s to smetjo osebno, da v živo vidim kako je cucek korajžen.., ker v virtualni je najbolj korajžen trol na svetu….

Pazi to njegovo glupo fora.., ko on prvi agresivno napade določeno osebo na forumu… in pol sledi ta njegova opisana blesava fora  z velikimi črkami spodaj…

ON PRVI NAPADE DOLOČENO OSEBO POD NJEGOVIM KOMENTARJEM, POL PA OPICA NAPIŠE, KO MU ODGOVRIŠ, JEBEŠ VSE PO SPISKU, DA TA OSEBA, KI GA ON PRVI NAPADE, LEZE ZA NJIM.., NOOOORO..,   ŠČENE SMRDLJIVO POKVARJENO JE DIREKT ZA UMO BOLNICO….

sicer bi bil že zbrcan iz foruma, če mu ne bi umetno dihanje dajala cf..

ta ula..,  pa zgleda da je itak po pomoti pristala na tretjem kamnu od sonca.., glede na to kakšna neumnosti je napisala o tej pošasti..

Popay, 10.11.2024 ob 23:31

evo po praznovanju celo nedeljo uletim še sem pogledat…

to je tema o multinično bipolarnemu kreletu @modropolarni vihani driski…, pač v kateri morem dati tudi jaz svoje mnenje.., saj mi zasmrduje pod mojim komentarjem cca +5 let.. Kaj napisat o tem trolu, ki ima cca 200 nikov.., ko so vsi drugi vse povedali o tem psihopatu, klošarju na sociali, modelu, ki od začetka njegove pojave tukaj agresivno napada ljudi.., ki je pisal v preteklosti pod drugimi niki ženskam…….., pras***e debele, qurbe st**e itd..

Mnenje o kreletu…, ne bom filozofiral ampak iz aviona se vidi, da je sirota boga en velik revež v glavo.. in mu je edino življenje na tem svetu napadanje ljudi na tem forumu na katerem preživlja 25 ur od možnih 24

Nisem rad v množici, ko ljudje napadajo določeno osebo, raje osebno obračunam s to smetjo osebno, da v živo vidim kako je cucek korajžen.., ker v virtualni je najbolj korajžen trol na svetu….

Pazi to njegovo glupo fora.., ko on prvi agresivno napade določeno osebo na forumu… in pol sledi ta njegova opisana blesava fora  z velikimi črkami spodaj…

ON PRVI NAPADE DOLOČENO OSEBO POD NJEGOVIM KOMENTARJEM, POL PA OPICA NAPIŠE, KO MU ODGOVRIŠ, JEBEŠ VSE PO SPISKU, DA TA OSEBA, KI GA ON PRVI NAPADE, LEZE ZA NJIM.., NOOOORO..,   ŠČENE SMRDLJIVO POKVARJENO JE DIREKT ZA UMO BOLNICO….

sicer bi bil že zbrcan iz foruma, če mu ne bi umetno dihanje dajala cf..

ta ula..,  pa zgleda da je itak po pomoti pristala na tretjem kamnu od sonca.., glede na to kakšna neumnosti je napisala o tej pošasti..

Ti popej enako kot Cezar, ne moreš tumpl psihopatski obsedeni, da ne bi lonček pristavil v tako neumni temi? Potem pa na ves glas jočeš kaka žrtev si. Idiot in psihopat od popeja tukej in zdej hehe.

In ne more, da ne omeni mene, če js omenim njega je pa takoj alarm. Porka ste res tukaj 10000lični 🙂

@ cf

Omenim tisto kar vidim okol te podgane .. Zakaj pa to vidim.. ., preprosto zato, ker me vsa leta napada…, če te pa krele stalno napada, si pa človek zapomni vse kar je v njegovi bližini in ti si najbližje tej pošasti..,, tam kjer je ta pošast, si tudi ti.. Pač zbiram vse podatke o njemu., da me bo končno 1x doživel v živo.., pa da vidim pol to njegovo napihnjenost tukaj, ko grozi virtualno, da bo ON kar vsakega zbrcal in nalomil.. Ta njegova grožnja mi je zelo zanimiva.., saj mi je že v parkrat to obljubil.. Glede na to, da tebe poriva, kot si napisala .., bi lahko povedal ti, kako brca.. Deluješ mi  zelena ampak kot.. mamba, ki je pred leti nekaj bluzila s to okuženo opico, zelena mamba je imela Nik, če bi to en od njegovih 200 nikov.., saj si falila s številko 50 anonimnih njegovih nikov za 150…

……………….

@ej Ti.. Trol..

Cucek, škoda sekund za tebe..

Pubeci, koliko let se že vsak teden tukaj pričkate? Pa ste se že uspeli kam premaknit? Je kateri že pogruntal, da ste vsi trije isti?

Vzamite si malo premora, no. V dobro vseh. Recimo do novega leta se ignorirajte. Pa izpade pravi ded tisti, ki bo vzdržal najdlje.

Res niste več za brat, se ponavljate ko pokvarjena plošča. Stare babe na tržnici so pametnejše od vas treh cepcev zatrokiranih.

Modropolarna driska, cezarjeva lula, popej tukej in zdej…. Mater, že vrabci vas imajo poln kurac, no.

Ali pa vam najamemo neko sobo, pa se tam igrajte vlakec, če ne morete eden brez drugega.

Popay, 11.11.2024 ob 07:51

@ cf

Omenim tisto kar vidim okol te podgane .. Zakaj pa to vidim.. ., preprosto zato, ker me vsa leta napada…, če te pa krele stalno napada, si pa človek zapomni vse kar je v njegovi bližini in ti si najbližje tej pošasti..,, tam kjer je ta pošast, si tudi ti.. Pač zbiram vse podatke o njemu., da me bo končno 1x doživel v živo.., pa da vidim pol to njegovo napihnjenost tukaj, ko grozi virtualno, da bo ON kar vsakega zbrcal in nalomil.. Ta njegova grožnja mi je zelo zanimiva.., saj mi je že v parkrat to obljubil.. Glede na to, da tebe poriva, kot si napisala .., bi lahko povedal ti, kako brca.. Deluješ mi  zelena ampak kot.. mamba, ki je pred leti nekaj bluzila s to okuženo opico, zelena mamba je imela Nik, če bi to en od njegovih 200 nikov.., saj si falila s številko 50 anonimnih njegovih nikov za 150…

……………….

@ej Ti.. Trol..

Cucek, škoda sekund za tebe..

Bedak popaj. Ampak res tisti pravi bedak. Ne vidiš da te modri že dolgo povsem ignorira? Priznaj si, da te boli edino to, da sta si žabica in modri tako naklonjena.

Hahahah, najbolj smešna je ta vaša poljubno selektivna drža, ko za sveto vzamete, sam kr vam ustreza. Nikakor pa ne gre uvidet širše slike. Ko napadate modrega pogosto omenjate kako je škodil osebi, ampak hudo je videt, da pa ravno ta oseba komu drugemu počne enako! 🙂  Zakaj bi potem še zbirala neko stran? Menim se z vsemi podobno, ok kak božo ma posebno mesto. K modremu ste me tk dolgo tiščali, da sm tam pristala 🙂 Najbolj mi je pa bizarno, ko zagovarjate svoj prav s trotom, ki je o men bruhal gnev in imaginiral marsikaj, pol pa naj grem mimo tega in rečem, prav imate vi ste svetniki, dj dj dj..1x bo že tut ta oseba pokasirala svoje 🙂 v tej zgodbi smo očitno NAIVNI številni!

ponavljam:

MODRI VRAG je vredu. Eden bolj zabavnih in karakternih formašev.

Lahko bi ga celo opisal kot “ikoničnega”. V bistvu mislim, da za trdo zunanjo podobo skriva dobro in skrbno srce.

Lahko pripnete temo, kjer frogica dobesedno pove, da poriva z Vragom? To moram videti.

uhh uhhh…, evo jih troli zalezovalski…, pričakovano..

pa gremo po vrsti…

@Redna
doza…

Pubec, ne seri.., plitek si…, ponujal sem mu denar, za njegovo telefonsko številko, da razčistiva njegove napade na mene na štiri oči, saj vedno, ko me napade napiše oz. se napihuje v virtuali, da bo v rt brcal, hehe.. in histerično kriči spizdi spizdi…, ko mu ponudim, da to realizira v reali, me pač zanima kako je korajžen v reali…, pa nič od njega, kaj praviš zakaj…

………………………

@6947

trol buzurantski

kdo koga ignorira cepec…

jp, ko bi ta klošar na socilali , krele  vsaj ignoriral moje komentarje…,  ampak veš ti trol…, slabo me ta kura  pijana  ignorira…, odprl je temo pred kratkim, da mi zrihta romkinjo za 2€, ne upa se me pa videti v živo, da mu  20 krat po 2€ kovancev nabijem na čelo..  Iz vedrega neba brez razloga me je  napadel  v temi o osebi ženske spola iz Haloz s katero sem imel sigurno več izmenjav mnenje kot jih je on imel z njo…, isto me je napadal, ko sem napisal mnenje o enem dolgoletnem registriranem modelu na tej sceni.., kar od nikjer.. istočasno pa ponavlja, laže .. pazi to, da me ne bere.., itak, heh..
eee eeee…, ti  anonimni bedanec podtikalski lažnivi..,  zanimiva je ta tvoja razlaga ignorancije, bučke prodajaj sebi pred ogledalom, ko se pogledaš v njega..

dobil je on moje sporočilo na zs.. in ga je dobro razumel.., nič bat…, dobil bo račun za vse napade…

zdej pa tako..

to je tema, ki jo je x oseba odprl… in jst sem pač napisal moje  mnenje v tej temi o idiotu kot je v naslovu napisano, ki me redno PRVI 5… 6 let napada tukaj…..

Popay, 11.11.2024 ob 09:46

uhh uhhh…, evo jih troli zalezovalski…, pričakovano..

pa gremo po vrsti…

@Redna
doza…

Pubec, ne seri.., plitek si…, ponujal sem mu denar, za njegovo telefonsko številko, da razčistiva njegove napade na mene na štiri oči, saj vedno, ko me napade napiše oz. se napihuje v virtuali, da bo v rt brcal, hehe.. in histerično kriči spizdi spizdi…, ko mu ponudim, da to realizira v reali, me pač zanima kako je korajžen v reali…, pa nič od njega, kaj praviš zakaj…

………………………

@6947

trol buzurantski

kdo koga ignorira cepec…

jp, ko bi ta klošar na socilali , krele  vsaj ignoriral moje komentarje…,  ampak veš ti trol…, slabo me ta kura  pijana  ignorira…, odprl je temo pred kratkim, da mi zrihta romkinjo za 2€, ne upa se me pa videti v živo, da mu  20 krat po 2€ kovancev nabijem na čelo..  Iz vedrega neba brez razloga me je  napadel  v temi o osebi ženske spola iz Haloz s katero sem imel sigurno več izmenjav mnenje kot jih je on imel z njo…, isto me je napadal, ko sem napisal mnenje o enem dolgoletnem registriranem modelu na tej sceni.., kar od nikjer.. istočasno pa ponavlja, laže .. pazi to, da me ne bere.., itak, heh..
eee eeee…, ti  anonimni bedanec podtikalski lažnivi..,  zanimiva je ta tvoja razlaga ignorancije, bučke prodajaj sebi pred ogledalom, ko se pogledaš v njega..

dobil je on moje sporočilo na zs.. in ga je dobro razumel.., nič bat…, dobil bo račun za vse napade…

zdej pa tako..

to je tema, ki jo je x oseba odprl… in jst sem pač napisal moje  mnenje v tej temi o idiotu kot je v naslovu napisano, ki me redno PRVI 5… 6 let napada tukaj…..

Boš pa popaj šel malo na policijo in pred sodnika, če si psihopat. Imajo zdravilo za take.  Menda je je ludega tako porihtal ravno vrag. Ko je potem lepil tu ves posran vabila za na zaslišanje.

pozabil sem napisati, da sva enkrat, ko sva popila malo preveč vina skor seksala z modrim vragom, pa je prej zaspal, tko da ni blo pol nč

@6578

hehe.., opica stalkerska  kaj menda, menda.., menda si ti anonimno sranje…, grozi on, da bo v rt brcal in nalamal…

policija je hvala bogu pri meni dobrodošla v takih primerih, za mene ni panike.., razen radarjev z njo nikoli nisem imel problema..

Kokoši🐞🍅🐞🍅🐞, 11.11.2024 ob 10:01

pozabil sem napisati, da sva enkrat, ko sva popila malo preveč vina skor seksala z modrim vragom, pa je prej zaspal, tko da ni blo pol nč

Vzdevek mi je nekdo ukradel. Predprejšnji komentar pa je moj.

Popay, 11.11.2024 ob 10:43

@6578

hehe.., opica stalkerska  kaj menda, menda.., menda si ti anonimno sranje…, grozi on, da bo v rt brcal in nalamal…

policija je hvala bogu pri meni dobrodošla v takih primerih, za mene ni panike.., razen radarjev z njo nikoli nisem imel problema..

Ti si res idiot popaj. Grožnje so kaznive. Ti groziš stalno in to ne le modremu vragu. Ludi konj je bil obsojen zaradi groženj. Se je pa od strahu posral, kot se boš ti. Ni zmogel sam na zaslišanje, so ga spremljali in bodrili.

@1908

heh… bipolarna multinična sirota boga..

čivava, ne primerjaj ti krele mene z nobenim…, predvidevam pa, da si bil ti to spremstvo klošarju na sociali.. @modropolarni viharni driski, kot njegova poriv-ač…., podgane se pač najdete med sabo..

New Report

Close