Najdi forum

idiot

Pozdravljeni!
Zelo si želim kupiti delo Idiot pisatelja Dostojevskega. Vem, da je to zelo težko, a bi rada presenetila očeta za božič in mu podarila to knjigo, saj je edina, ki je od omenjenega pisatelja še nima. Ali morda kdo ve, kje bi jo lahko kupila? (antikvariat?)
Lep pozdrav

Pokliči v Trubarjev antikvariat…

Danes je nemogoce dobiti dela Dostojevskega. Tudi jaz sem iskal v bukvarnah, antikvariatih itd itd ampak nic. Danes raje tiskajo trapaste sund romane kot svetovne klasike. Se vidi v kaksno smer se nagiblje druzba…

Stavek se bi moral glasiti “Danes raje KUPUJEJO trapaste sund romane kot svetovne klasike.” Tiskarskim strojem je vseeno, kaj natisnejo!

Ne govori neumnosti, paramilitary, jaz sem si ravno v omenjenem (Trubarjevem) antikvariatu priskrbela kar precej njegovih del, vključno z zelo lepo ohranjenim Idiotom, Brati Karamazovimi (kot novi, obe knjigi skupaj za 2000 sit, vezani v temno rjavo usnje, z zlatimi črkami…), Besi, itd. itd.
Je pa res, da ga najbrž nimajo ves čas, tako da, če nekaj res iščeš, se je najbolje “rezervirati”, čeprav si zdaj mogoče že malo pozna, če je za praznike, saj se včasih čaka tudi nekaj mesecev, pač dokler ne dobijo željene knjige.

Veliko sreče pri iskanju in lp,

Maja

če tvoj oče solidno govori angleško, mu lahko v konzorciju izbrskaš angleško verzijo idiota. je papirnata izdaja (penguin books), tako da najbrž ni predraga.. še vedno pa je najbolj nezgrešljiva možnost to, da pobrskaš po antikvariatih ja.

New Report

Close