Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek If dieta 8:16

If dieta 8:16

Pozdravljeni!

Lepo prosim za izkušnje ljudi, ki se hranijo po IF metodi, torej 8 ur prehrana in 16 ur post. A se pozna razlika v teži in ali ste uvedli še kakšne ukrepe pri prehrani?

Hvala in lep pozdrav

Dvigujem temo. Morda se kdo oglasi z izkušnjami.

Jaz sem jo uvedla v svoj vsakdanjih novembra lani. Zelo hitro sem izgubila 9 kg ( prej 73 kg pri 168 cm). Prvi teden je bil peklenski, sem se pa čudila koliko sem pojedla pred if, praktično ves čas, nisem se omejevala. Prve tri mesece sem pazila da sem tudi v 8-urnem oknu jedla zdravo in ne preveč….. zadnji mesec pa v tem oknu jem vse, mogoče res preveč kalorij. Kilogrami ne gredo več dol, gor pa prav tako ne. If 16:9 imam namen ohraniti kot način življenja, ker mi paše…,, do prvega obroka ob 11 mi ni problem. Zatopim se v delo in mine hitro. Jesti neham ob 19, skoraj polovico od 16 ur, ko ne jem, prespim…,. In gre. Sicer pa veliko migam, ampak to sem tudi že prej..,, jaz priporočam

jaz nikoli nisem prakticirala nobene diete. Ne vem zakaj bi, ko pa imam postavo kot peščena ura. Gledam pa na RTL, da se na Hrvaškem nikjer ne da kupiti zdravila OZEMPIC, ker ga ljudje množično kupujejo za hujšanje.

Jaz z IF ohranjam idealno težo, ampak je moj jedilnik v času 8ih ur zelo pester in raznolik. Mesni in mlečni izdelki za beljakovine in kalcij, OH, zelenjava, sadje in tudi priboljški, slani prigrizki… Po osmih urah pa strogi post samo voda. Ne predstavljam si več živeti brez te rutine.

Zdaj za radikalno izgubo teže pa eni prakticirajo OMAD eden večji obrok na dan. Z IF definitivno ne boš pridobila kg, verjetno jih boš tudi zmanjšala če si se sedaj prenajedala čez cel dan.

New Report

Close