Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca ali aroganca ?

Ignoranca ali aroganca ?

Koliko duševnih ran, bolečine, krivic in neprespanih noči je bilo potrebno, da se nekdo odloči spisati grško dramo v 5- poglavij? 🙂 Pa za take nežne samovšečne občutljive dušice (seveda zgolj za lastne potrebe) mora biti forumsko prizorišče prava klavnica, povsod kri, strašne bolečine od bičanja z “brutalno” resnico, ki je posebej žaljiva za tiste, ki je ne prenesejo.

Tako uspešen, pameten imeniten, kot si, kjer ti vedno pogrnejo zlato preprogo in ti pojejo zveličavne hvalnice, ko stopiš na tuje ozemlje, ki je slovenske oči še niso videle, zakaj za božjo volji se ubadaš z nami navadnimi provincialnimi povprečneži, kako ti to vendarle ni izpod časti? Si čisto smešen. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem kdo misli, da lepi in uspešni ljudje ne surfajo po netu in se kdaj kratkočasijo po forumih, takih ali drugačnih. Sploh razne “missice” in podobno, pa to jih je poln net, ker jim je to orodje za samopromocijo. Kar nekaj slovenskih “selebritijev” (če se jim tako sploh lahko reče) poznam iz prejšnje firme, in vsi so na mobilcih non stop. Da bi jih kar počil, res. Ti mu nekaj razlagaš in se ti ful mudi naprej urejat nekaj tretjega, on/ona pa pobebljeno gleda FB in šteje lajke. Glej Tw, glej Linkedin, Youtube … en kup lepih in uspešnih ljudi, ki so prav tako samo žrtve digitalne dobe in surfajo po netu non stop. Telefoni, tablice, kompjutri … kdaj folk sploh ni več online? Avtomobili, avtobusi, med WCjem, v vrsti, … čim ma 1 minuto frej nekdo, takoj telefon v roke in čekirat vse kar se da. Še moja mat ma iphone, tablico in laptop.

Oprosti ampak jaz ne poznam nobenega res uspešnega podjetnika ki bi bil toliko časa na forumih fbju ipd. kot so recimo tu ljudje na MONu…… A Akrapovič misliš da 4 ure na dan piše po fbju? Misliš da to dela Bill Gates? Jaz sem skorajda prepričan da ne.

Za lepe oz vizualno privlačne bi še verjel, ampak karierno uspešne v privatnem sektorju pa prej ne kot ja….. ker nimajo časa, sploh pa ne med tednom, morda so kakšne majhne izjeme, ampak to niste vsi vi na MONu. nič bat.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matjazko, gnojni mozolj MONa, lol, ocitno sem te zmotiviral, da si malo pogooglal. No, kar izobrazi se. 😀

Z malce domišljije in če bi imel premogel samo za kanček (umetniške) ustvarjalnosti, ko si pa tako zanimiva osebnost (prijateljicam noči tretjega sveta), bi morda lahko presegel samega sebe in spisal celo 3 stavke (tožba otožnega ptiča zgoraj ne šteje), ki presegajo osnovnošolski nivo pri slovenščini . 😉

Oprosti ampak jaz ne poznam nobenega res uspešnega podjetnika ki bi bil toliko časa na forumih fbju ipd. kot so recimo tu ljudje na MONu…… A Akrapovič misliš da 4 ure na dan piše po fbju? Misliš da to dela Bill Gates? Jaz sem skorajda prepričan da ne.

Za lepe oz vizualno privlačne bi še verjel, ampak karierno uspešne v privatnem sektorju pa prej ne kot ja….. ker nimajo časa, sploh pa ne med tednom, morda so kakšne majhne izjeme, ampak to niste vsi vi na MONu. nič bat.[/quote]

Ti zmer tok pretiravaš, in daješ neke skrajne primere, kot so Mayer, Akrapovič, Gates … kot da ne bi bilo še milijone ljudi na svetu, med katerimi je malo morje poslovno uspešnih, ki veliko časa preživijo online. Kr neki no 🙂 Moja kolegica je poslovno izjemno uspešna, odličen biznis si je zgradila iz nule, dela po 12 ur na dan, stara je 33 let, ima lepo novogradnjo, ki jo je plačala z gotovino in lep športen avto. Povrh vsega je še huda in brihtna mačkica, ampak jebemu, na netu pa visi vsako prosto minuto, pa naj bo biznis ali privat. Sem jo nekajkrat že res pošteno skurcala, da naj že neha dokler kofetkamo. Dandanes so vsi online, non stop, prav strašljivo je.

Kaj misliš, da MONovci so pa eni sami debelajsi, starci in ne vem kake predstave še imate čudne. Kaj potem visiš tu, če meniš, da si v tako slabi družbi? Misliš, da vsi ostali pa non stop berejo ta pofl? Medtem ko mi voda zavre, preberem vse kar me zanima in med tem, ko se nekaj kuha, pa še odgovorim. Sej je samo forum in ne neka super znanost. Ne delaj iz muhe slona.

A to dela uspešno žensko, da ima športen avto, novogradnjo in lepo rit? Materialnost je merilo za uspešno, ojej, ubogim na duhu, ker njih bo nebeško kraljestvo, menda je tako rekel Jezus. 🙂

A to dela uspešno žensko, da ima športen avto, novogradnjo in lepo rit? Materialnost je merilo za uspešno, ojej, ubogim na duhu, ker njih bo nebeško kraljestvo, menda je tako rekel Jezus. :)[/quote]

Sorry, v čem se pa meri poslovni uspeh, če ne v materialnosti? (prosim za primere)

Saj ti si menda dojel, da govorita o poslovno uspešnih ljudeh, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Thumbs up! Thanks!

Woooooooooooow cel športn avto ma pa novogradnjo…… če je to dovolj da se meri poslovna uspešnost, je moja teta alfa in omega v Sloveniji ker ma zraven tega še prikolico na morju, pa ene 100k na banki, pa še eno prazno stanovanje…… nekam nizko si postavila objektiven standard poslovne uspešnosti…..

No če nočeš takega pretiravanja, ti povem kdo še je uspešen Slovenec, oz. sta, onadva ko sta razvila aplikacijo govorečega mačka…… dobila v kratkem času nekaj milijončkov, ne spomnim točno kolko ampak ja, to je poslovna uspešnost….. tvoji prijateljici gre samo odlično, kot moji teti.

Ja večinski del se meri v materialnem, AMPAK, dan ima 24 ur, in to koliko časa delaš glede na materialne dobrine je meni glavno merilo prave poslovne uspešnosti….. in jasno je da prvih nekaj let je treba delat več, ampak če po X letih delaš 12 ur na dan za nekaj tako ”mizernega” kot je novogradnja in športen avto, potem zame nisi več poslovno uspešen…. ta njena prijateljica bo poslovno uspešna šele tedaj, ko bo ohranile enak standard in zmanjšala delo za 50%……. kajti časa ne more kupit noben denar, sploh pa ne v nedogled….. Ampak tako pač gledam jaz, zato pa tudi svojim sorodnikom ne priznavam da so poslovno uspešni, morda karierno, poslovno pač ne….. poslovno pomeni za mene enako ali več denarja za vedno manj dela, karierno, pa kariera ki te veseli, četudi delaš 12ur dnevno, ali 24…… to jaz razlikujem, je neka prelomna točka ko si karierno in poslovno uspešen hkrati, ampak potem moram spet pretiravat, to namreč zajema ljudi ki imajo toliko denarja in ostalega, da če iz danes do jutri nehajo delat KARKOLI lahko živijo kot grofje in kralji do konc lajfa…. Tu je potem meni osebno še Akrapovič vprašljiv 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Am ja. Babe ste grde, debele, tipi pa asocialni, nezanimivi. Tu pa tam kaka izjema, je pa še vedno 95 % folka takšnih.

Če ne pa ja, vedno en tak primer, moj bratranec dvigne tok in tok kil, moja prijateljica ful dobro zgleda, pa ima dobro službo, moja teta, stric, iz drugega kolena ima to in to.
Kaj imate pa vi, in pa, zakaj so vaši prijatelji, sorodniki tok bolj uspešni od vs ?

Saj to ravno, jaz vsaj priznam, da karierno sem tako kot pač sem, sicer iz čist individualnih razlogov, ker se mi ne zdi smiselno uničevat lastnega življenja s stresom in podobnimi zadevami, oni pa se še kar tolažijo, vsi tu gor sami oh in sploh, samo midva kot kaže nekaj delava dejansko, ostali pa vsi sedijo v pisarnah v JU/JS

Resno delo imata. MŽ čvek ne zapustita ne med tednom dopoldan, ne ob nedeljah zvečer, ne ob lepih sobotah.

Saj to ravno, jaz vsaj priznam, da karierno sem tako kot pač sem, sicer iz čist individualnih razlogov, ker se mi ne zdi smiselno uničevat lastnega življenja s stresom in podobnimi zadevami, oni pa se še kar tolažijo, vsi tu gor sami oh in sploh, samo midva kot kaže nekaj delava dejansko, ostali pa vsi sedijo v pisarnah v JU/JS[/quote]
Ko se pa sam s čim pohvališ, te pa označijo za arogantnega, nesamozavestnega, ker se mečeš vn, iščeš pozornost, ki je drugje ne dobiš, tralalala (Robi analize).

Vidiš Matkič, pa jaz vem, da ti hitro misliš, zato v mojem “podj…” ni nič podmuklega. Razumeš? ;)[/quote]

Za druge, jaz te hitro ali celo prehitro preberem kaj želiš povedat, oz kako podjebavat, pa ne zato ker si ti tak dober, ampak ker jaz na točno enak način in princip podjebavam folk v reali…. zato pa ga hitro razberem… podmuklo je zato, ker ni jasno….. če nekomu napišeš jebi se ti si gnoj, bo vsak tu na monu vedo da žališ in zajebavaš, to kar pa ti pišeš, pa pač marsikdo ne zazna. Ampak glej, vsaj v nečem si dober 😉

Ah daj no Xek naš….. sam si nam povedal, da si veren, da te je baba zapustla in se ločla in da rad rukneš kak šnopček po spovedi, da si poplakneš neumnosti ki si jih dal ven iz sebe….. Če Sadni možgansko onanira potem to dela zanič, proti temu kar se dogaja v tvoji glavi ko rukneš pol litra slivovke…..

Govoriš kot da tu niste sami taki, oprosti, ampak kako naj nekdo verjame, da si ti ultra uspešen poslovnež ali Marko ultra ne vem kaj resnež, če je cele dneve tu gori.

Jaz imam vsaj DUPLI razlog ali olajševalno okolico, sem samski, pa še na delovnem mestu računalniškega serviserja sem zaposlen, kar pomeni da je moja služba biti pred različnimi PCji, razstavljenimi ali sestavljenimi, v katere sodi tudi testiranje le-teh….. torej sem že po službeni dolžnosti tu, ker to ti recimo pišem od PCja ki ga testiram ker se pregreva, namesto 3DMARK-a ali drugih programov pač sučem HD youtube in tipkam po MONu…..

Torej kaj pa delate vi ostali vele uspešni MONovci da imate toliko časa bit na MONu? Slika od Sadnega se ponuja sama, razno razne verzije debelih starunkelj….. a misliš da je katera izmed MONovk tu gori kaka seks bomba ki bi lahko šla na MISS Sveta? A misliš da ma kateri tip tu gori MILIJONE €€€ in 5 firm? No jaz sem pač prepričan da ne. Jaz vsaj povem da mam jebenih 650€ plače pa kaj sem po poklicu pa da mi je to čisto ok delat ker več ne rabim se ne delam super uspešnega in najlepšega, pa tudi top postave nisem, sem pa dandanes daaaaleč od debelega….. vi ostali pa ste več kot očitno sami vrhunski strokovnjaki…. no mogoče pa je pisal sem gor tudi Janša ko je bil na DOBU…. on pa je uspešen, v mešanju dreka v Javnosti.[/quote]
Trapasti Matkič, ni razumel…..glej, tvoj status me ne zanima,( niti od nikogar drugega na forumu) ne zanima me ali zaslužiš 650 eur na mesec ali 6.500 eur, ne zanima me ali si suh, debel, mozoljast, ne zanima me kolikokrat si prebral Vojno in Mir, ali si razumel Gnus ,Proces, ali Guernico ali seksaš vsak dan ali vsake kvatre, zgolj in samo me zanima kaj kdo v kakšni temi napiše in če me tema pritegne in če je zanimiva odgovorim..in kaj še opažam zadnje čase…vedno in isto klobasanje s tvoje strani ( o NS je itak brezveze zgubljati besede) in počasi se vas človek naveliča, tečni ste postali, ker se ponavlajte skoz in skoz iz dneva v dan…ste ravno to kar očitate drugim , zjamrani, zateženi, starokopitni človečki ki skoz in skoz ponavlajte isto zgodbo….nenazadnje matkič, kaj te toliko zanima kdo in kaj sem jaz, moja izobrazba, status, plača? boš bolj mirno spal če boš izvedel?…sam s sabo se ukvarjaj in boš imel do konca življenja kaj početi
Da še dokončam, marsikaj ti dam prav , stvari , ki jih pišeš glede države, socialne politike itd in še nekaj, za razliko od marsikoga tu gor, mi ni težko priznati ko se motim..
lp

Veš kako je, think like a wise man but communicate in the language of the people, no ta jezik je na čveku pač takšen kot je….. nekateri ko smo prišli gor nismo tako pisali, ampak so nas spravili do te meje, da hodimo gor podjebavat, ker je užitek, tu pa tam, pa napišem še kakšno resno mnenje, samo se hitro najdejo kaki osebki ki ga zmutijo.

No vidiš ob takih se nasmehnem 🙂 Tale je res vredna tega.

Pa na zdravje, ker nenazadnje je petek kajne? 😉 Grem počasi na 1 pir…….

Resno delo imata. MŽ čvek ne zapustita ne med tednom dopoldan, ne ob nedeljah zvečer, ne ob lepih sobotah.[/quote]
A je to. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj je Flashy. Dans je petek, se ga navš šov nč nacukat ? 🙂

Btw, ful se mi zdi smešno, ko se ti pametnjakoviči dotaknejo literature, pa potem začnejo z naslovi kot so Preobrazba, Vojna in mir ipd. naslovi knjig, ki smo jih itak vsi morali že v srednji šoli prebrat :DDD

A to dela uspešno žensko, da ima športen avto, novogradnjo in lepo rit? Materialnost je merilo za uspešno, ojej, ubogim na duhu, ker njih bo nebeško kraljestvo, menda je tako rekel Jezus. :)[/quote]

Sorry, v čem se pa meri poslovni uspeh, če ne v materialnosti? (prosim za primere)

Saj ti si menda dojel, da govorita o poslovno uspešnih ljudeh, a ne?[/quote]

Aja, pridevnik je zmanjkal, hvala. Nisem vedel, o kakšni vrsti uspešnosti govorimo.
Jaz pa sem mislil, da govorimo o uspešnosti iz šole življenja, ki ni merljiva v materialnem.

Matjazko ne bi ti rajš, enkrat za spremembo, tudi kakšno deklico malo po laseh pogladil ne pa, da jih samo vlečeš zanje? 😉
Še ostalim bi naredil uslugo, ko ne bi bile skoz tako ratoborne 😛

Trde oreščice so, poskusim z dlani, s kladivom, ne gre… 😀

Pravkar sem izvedel s strani nežnejšega spola, kaj je “uspešna ženska”, da ima dober avto, trinadstropno hišo in še vedno dobro rit pri 30. Čisto podobno torej, kot je uspešen moški: da ima več hiš, dober avto in 30 let mlajšo žensko ter velikega k***. 😀

V čem si pa ti zabaven?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

tako je, jaz bi mu priporočil ( pa recimo spiderju, matkiču;..), da prebere Zverjasca, se pa vseeno bojim, da bo na koncu takole izpadlo ” Trapasti NS, ni razumel…”:)[/quote]

A na tem nivoju branja si ostal? No…sej se vidi…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close