Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca ali aroganca ?

Ignoranca ali aroganca ?

Pa kaj ne govoriš ponavadi, naj vsak živi, kot hoče. Kaj to tebe briga, kaj on dela s svojim življenjem. A zdaj, če on o sebi piše, se hvali? Pol se tovji kompanjončki tudi hvalijo z resnimi zvezami?

Dec pač poriva, ker lahko. Če se mu da, neka. ganjanje mucik je malo tudi s kešem povezano. Tipu brez keša je to težko šport, sploh na dolge staze..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Matjazko, podmukli sanjac polnih jajc. Kak luzer mora to biti…

Pojdi ti u qurac in že enkrat vedi, da je vse v vesolju polarno in sprejmi te zakonitosti.

Pa kaj ne govoriš ponavadi, naj vsak živi, kot hoče. Kaj to tebe briga, kaj on dela s svojim življenjem. A zdaj, če on o sebi piše, se hvali? Pol se tovji kompanjončki tudi hvalijo z resnimi zvezami?

Dec pač poriva, ker lahko. Če se mu da, neka. ganjanje mucik je malo tudi s kešem povezano. Tipu brez keša je to težko šport, sploh na dolge staze..[/quote]

Kdor piše na javni forum, je jasno, da bo druge ‘to brigalo’, kar napiše, razen če je moderator in bi z brisanjem postov, ki mu ne odgovarjajo, ker je prepričanja, da to druge nič ne briga, rad ostal brez replik. Čakaj, a je moderator? Ne, ni, Robi je. Moje sožalje tebi in tvojemu prijatelju, ker navajata utrinke iz zasebnega življenja in si drugi drznejo to komentirati. 🙂

Pa če bi razumel mojo poanto, ni toliko problem zanimanja drugih za to, kar on počne v svojem zasebnem življenju (če ga motijo komentarji drugih, pač ne bi pisal o tem), ampak za način, kako piše, ker ne more tvoriti enega samcatega posta, kjer ne bi vključeval: samohvale, vidne samovšečnosti, hvalisanja, domišljavosti, umetno primerjalnega napihovanje ega…

Če mu vse to našteto vzamem, ker samo o tem piše in o ničemer drugem, kaj še potem ostane od takšnega človeka?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dec pač poriva, ker lahko. Če se mu da, neka. ganjanje mucik je malo tudi s kešem povezano. Tipu brez keša je to težko šport, sploh na dolge staze..[/quote]
Kdo pa sploh komu govori, kako naj živi ?
Gre se za to, da so omenjeni znaki obnašanja, značilnosti narcizma. Zato je nerazumljivo, če se nekdo ob tem počuti užaljenega, ko le nekdo poda čisto preprosto analizo nekega obnašanja.
Stvar je zato le v razlagi komentarjev in ne v tem, da nekdo želi nekomu govoriti kako naj živi.

Pač so. In čemu take definicije služijo? Koga tako suhoparno klobasanje sploh zanima?

Jaz imam raje, ko ljudje analizirajo same sebe. Kaj če bi se malo v lastna življenja zazrli?…

Očitno tebe že, če čutiš potrebo po kritiziranju. 🙂

Zanimanje ni vedno le v pozitivnem smislu.

Saj se in svoje življenje prav tako po potrebi analiziramo. 🙂

Ni bilo videti kakšne samokritike z vaše strani..

Raje se vprašaj, kaj ostane od matjažka, če mu odvzamemo suhoparno analiziranje tujih življenj…

DX diši po lajfu. Ti pa po cipresah…Žalostno pa je, da celo misliš, da si as, ker tu moraliziraš o lajfu drugih..

Pa nekam ste mi počasni pri uresničevanju družinskih ciljev…Marko srečno vezan, nonstop piše o punci, otrok pa nič? Hm? če bi jaz bil srečno zaljubljen, dlje kot 2 leti ne bi čakal. Na kaj, na limun? Matjažko trdi, da je vezan, rosno mlad več ni…kjer so otroci?

Hočem povedat…težko je verjeti ljudem, ki so celo pri izpolnjevanju lastnega poslanstva, za katerega pravijo, kolk jim ful pomeni…tako..neodločni…

zdaj ne vem, v čem je problem…Ali pač je vse skup bolj teorija, ali vas vaše drage ne vidijo tako hudo zanesljive…

Kdor piše na javni forum, je jasno, da bo druge ‘to brigalo’, kar napiše, razen če je moderator in bi z brisanjem postov, ki mu ne odgovarjajo, ker je prepričanja, da to druge nič ne briga, rad ostal brez replik. Čakaj, a je moderator? Ne, ni, Robi je. Moje sožalje tebi in tvojemu prijatelju, ker navajata utrinke iz zasebnega življenja in si drugi drznejo to komentirati. 🙂

Pa če bi razumel mojo poanto, ni toliko problem zanimanja drugih za to, kar on počne v svojem zasebnem življenju (če ga motijo komentarji drugih, pač ne bi pisal o tem), ampak za način, kako piše, ker ne more tvoriti enega samcatega posta, kjer ne bi vključeval: samohvale, vidne samovšečnosti, hvalisanja, domišljavosti, umetno primerjalnega napihovanje ega…

Če mu vse to našteto vzamem, ker samo o tem piše in o ničemer drugem, kaj še potem ostane od takšnega človeka?[/quote]
Kaj je looser? Se nimas dovolj? To, da ti resnice ne preneses, je tvoj problem. Cemu bi jo olepseval? Za tebe? Robi ze ve koliko je ura.

Sicer pa, ne se bat. Jutri letim rojstnemu kraju buddhe na proti. Najbrz ne bo casa za forum. Si bos lahko oddahnil. Aja, ti bos pa na wc sel. Oh, cisto v stilu luzerja, kot si.

Jap, sami popolneži tu gor. Popolneži, ki nekoga, ki si je nadel vzdevek “Nekulturen” označujejo za narcisa.

Bog ne daj, da bo Robi kdaj priznal, da ne sodi med najbolj brihtne, ali pa, da mu manjka na fizični moči, ali pa, da ima težave pri navezovanju stikov z ženskami ipd.

Potem pa pridemo do tega, da edina tema o kateri se je ta tip zares sposoben razgovorit je o vzgoji otrok in njegovi zrelosti. Pa pravi da je težak nekaj čez 60, pa da si je svojo našel na temu forumu ipd. Teorije se mu ne skladajo z življenjem, ki ga živi. Tu je njegova največja težava. On si samo želi bit takšen, zrel, odgovoren, zgleden foter, samo kot jaz tu vidim, se on bolj ukvarja z nami, kot pa s svojo družino. Piše tu neke analize, pa članke lima in raziskuje kaj točno bi vse lahko bilo narobe z mano. Ampak ne, on se s takimi, kot sem jaz sploh ne ukvarja, lol.

Tu so tisti ki nas mečejo v isto/podobno skupino (Spider, Sadni, Dater itd.) že tako uničli vse, da nimam kaj več za komentirat, jaz pa pridem pred PC, pa si mislim da bom moral še kaj natipkat, pa me čaka en kup smeha, Hvala dečki 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sploh ne vem, če sem kdaj kaj napisal o njej. Ti pa to nonstop bereš? S kom pa imamo mi tu opravka? Kateri oddelek je to Spider? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sploh ne vem, če sem kdaj kaj napisal o njej. Ti pa to nonstop bereš? S kom pa imamo mi tu opravka? Kateri oddelek je to Spider? :))[/quote]

Ne ona je namesto tebe pisala, kar je še huje 🙂

No ”ona” ali on, ali ti sam, saj ne vemo….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sploh ne vem, če sem kdaj kaj napisal o njej. Ti pa to nonstop bereš? S kom pa imamo mi tu opravka? Kateri oddelek je to Spider? :))[/quote]

Ne ona je namesto tebe pisala, kar je še huje 🙂

No ”ona” ali on, ali ti sam, saj ne vemo….[/quote]
Enim je res bilo hudo. Še danes jim je. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Raje se vprašaj, kaj ostane od matjažka, če mu odvzamemo suhoparno analiziranje tujih življenj…

DX diši po lajfu. Ti pa po cipresah…Žalostno pa je, da celo misliš, da si as, ker tu moraliziraš o lajfu drugih..[/quote]

Kaj ostane od mene? ČISTA LJUBEZEN! 🙂
Aja, če je nekdo objektivno gledano hvalisav, je to moraliziranje? Nisem vedel, hvala za pojasnilo. 😉

Oh, si smešen, pa ljudi tvoje veličine in kakovosti bodo ja pogrešali, ampak kaj če si obkrožen s samimi luzerji, ki se sploh ne bodo zavedli intelektualne luknje in pustošenja, ki ga puščaš za sabo s tem drznim korakom, ko te ne bo na forumu za1 dan. :)))

Še malo, pa boš vse slovenske besede nadomestil z angleškimi, ker je itak tuje vse boljše, saj kdo danes sploh še rabi kulturo? 😉

Forumska dinamika moje prisotnosti je sla nekako tako.

“Prisel” sem pred letom in pol s temo o mosko zenskih odnosih. Imel sem cas. Imel sem razlog. In… Sprva so me moski ignorirali. Par zensk je bilo prijaznih. Najbrz, ker lovace oprezajo za godnimi novinci. Prva stran teme je bila cisto okay. Tako vse do omembe, da (mi) je videz zenske pac pomemben. Takoj je sledilo podjebavanje z multiple nicki. Danes vem, “slavna” samooklicana dabela_starunklja + par podobnih biserk. Tega se sprva sploh nisem zavedal. Dokler mi ni doticna direktno napisala, da uziva v temu, da me podjebava. How cool is that, ha? Bolnica. Ce pomislim, da jo je matjazko zical, da bi se dobila. Jao…
Kakorkoli. Prav v tistem trenutku so se gang bang cirkusu pridruzili forumski resnezi. V meni so “prepoznali” nezrelega, neresnega in nesposobnega “razvajencka” s previsokimi kriteriji, ki zivi pri mamici, ise novo mamico, neprilagodljiv. Vse rezultat permisivne vzgoje. Itd. Pac, klasika tega foruma. Zalitve vsakega, ki ni po “JUSu” forumskih “resnezev”. Poskusi karkoli argumentirati, da temu pac ni tako, da so mimo falili, so vodili le v stopnjevanje zalitev. Kocalo pa se je kot se nickolikokrat kasneje, da se hvalim, ker sem si z drobci iz svojega zivljenja drznil argumentirati, da sem dalec od luzerja za katerega me imajo.

No, kasneje sem spoznal, da gre za klasicen scenarij tega foruma. Tu “biva” stiriperesna deteljica samooklicanih resnezev, On, Marko, Robi in matjazko. Vsak ima sicer svoje stose. Vsem pa je skupno to, da se imajo za superiorne od smrtnikov, ki ne sanjamo njihovih idealov, ceprav jih niti sami ne znajo/zmorejo ziveti. Prepricani v svoj prav pa vseeno vztrajno delijo “nauke” o nesposobnosti, nezrelosti, nepravosti, … vseh alternativcev. Pa naj gre za homoseksualce, aseksualce, metroseksualce, fitneserje, … karkoli pac ni tradicionalna vsezivljenska monogamna zveza z zeljo po otrocih. In bolj ko nekdo odstopa od tega ideala, bolj ga podjebavajo, ponizujejo in obsojajo. Eni na finjaka, matjazko pac brutalno zaljivo. In da se potem ima za dobrosrcnega? Ceprav vidim, da svojega obnasanja sploh ne vidijo tako; saj so prepricani, da je z vsemi alternativci dejansko nekaj hudo narobe, ker ne hrepenimo po tem kar menijo, da bi morali. In smo spet pri njihovem obcutku vecvrednosti.

A ni zanimivo, da ni nihce od omenjenih kaj prida karierno oz. poslovno uspesen, sportno aktiven, ipd. Dejansko se nimajo za “pohvaliti” s cim drugim kot tem, da so v resni zvezi oz. sanjajo o njej, druzini, otrokih. Zato se pocutijo vecvredne?? Duvajo se s skromnim zivljenjem in poznavanjem hisnih in knapovskih opravil, kot je menjanje zarnic, polaganje ploscis ali manjavo avtomobilskega olja. Jaka muda. Istocasno pa zanicujejo ljudi, ki skrbijo za svoje telo in zdravje/pocutje, zanjejo karierne, materijalne ali kaksne druge uspehe, so popularni pri zenskah, itd. Gre za absurdno zanicevanje uspesnezev (na nekem podrocju) s strani povprecnezev, katerih zivljenje je bora malo vec kot MON pravzaprav, ce je verjeti, da podobne “nasvete” delijo na ne vem koliko forumih. Ne zelim reci, da gre za zavist. Ker recimo, da jim res ni mar ce nikakvo zgledajo.

Zakaj NS zadnje case tako povdarja sluzbo, fitnes, …? Ceprav se v marsicem z njim ne strinjam, ga cisto razumem. Naposlusal se je zalitev stirih forumskih resnezev, kaksen mamin sinek ces da je, vecni student brez sluzbe, ipd. Pa jim vraca. Lahko bi rekli, nabija na nos. Tako kot sem se jaz naslisal vedno novih izmisljotin/podtikanj/zalitev o prostitutkah, praznoglavkah, … in bimbo zenskah, ki so (baje) moj domet. Letas po svetu, ampak v zivljenju nisi nic dosegel. Ko pa clovek argumentira, da temu pac ni tako, pa gnoj clovestva, matjazko, obrne plosco, sedaj se pa hvalis narcisek.
To je ta podlost forumskih “resnezev”. V svoji glavi si ustvarijo izredno slabsevalno sliko o vsakem alternativcu. Par, ker so narciseki prepricani, da so sami vrhunec clovestva. Vsako osporavanje ‘alternativca’ le te, z argumenti, ki kazejo, da je resnica dalec od njihove zaljive fikcije, pa se potem ponovno zali. Tokrat kot hvalo.

Skratka, olos clovestva so. Zalijo te tako, zalijo te drugace. Prepricani v svojo superiornost, ker pac furajo neko povrecno resno zvezo, morebiti celo z otroci. WTF?? Bolniki…

Oh, si smešen, pa ljudi tvoje veličine in kakovosti bodo ja pogrešali, ampak kaj če si obkrožen s samimi luzerji, ki se sploh ne bodo zavedli intelektualne luknje in pustošenja, ki ga puščaš za sabo s tem drznim korakom, ko te ne bo na forumu za1 dan. :)))

Še malo, pa boš vse slovenske besede nadomestil z angleškimi, ker je itak tuje vse boljše, saj kdo danes sploh še rabi kulturo? ;)[/quote]
Nisem se ti hotel “pohvaliti”, da grem za 5 tednov. Pa ironija je, da za razliko od tebe prepotentnega vaskega skrata, ki se tako duvas s kulturo, bom res full-time v kulturi, ki bo tebi ostala neznane iz zabluzenega sela od kod se nam oglasas.

Dater, da se ti da aktivno ukvarjat s patetiko tega foruma – je kot bi pisal kritiko kvazicajtnga slovenske novice. Pejd in se fajn mej, enim je jasno, drugim pac ne bo nikoli.

Lestvica “kraljev podjebavanj” :

1. Matjažko, smeče od človeka, to ve vsak, tudi marsikatera uporabnica.

2. Robi, malo manj direkten od Matjažka. Tu se že začnejo prikrita podjebavanja, kalkulacije, kdo bo s kom držal ipd., če mu vrneš nazaj v podobnem stilu ti bo pa zbrisal post. “Nič mi ne moreš hehe, jaz sem tu šef.”

3. Marko se mi zdi še kolikor toliko normalen. Tudi če podjebava, ne gre nikoli tako daleč kot prva dva. Verjetno edini, ki mu še verjamem, da je kolikor toliko zadovoljen sam s sabo.

On_eta pa ne vem niti kam bi ga lahko uvrstil. Z njim ne moreš imet preveč dela, ker še preden mu odpišeš nazaj, se bo že sam knockavtiral. Njegovo razmišljanje, sklepi, ideje znajo bit res out of this world.

Eh, meni pa se zdi Robi bistveno boljši od Markota (pa ne ker je mod) on ma vsaj filozofijo zakaj se mu tak zdi, pa če nič druga vsaj potegne od nekod neka čtiva za to back upat….. Marko pa dobesedno podjebava na taki podmukli način, dvoumen včasih samo če dobro pomisliš ga hitro skapiraš….

On_ pa je itak konzervativni klerikalec, samo kaj češ, tudi taki nazadnjaški morajo ostat, on bi rajši nazaj srednji vek 😛

@Dater
, hvala za tole izčrpno poročilo, kot da bi mi prebral misli 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close