Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca ali aroganca ?

Ignoranca ali aroganca ?

Confki na copatih so si spisali medsebojno podporo. 🙂

To ste spisali, pred ali po zajtrku, ki vam ga je mama pripravila?
Predstavljate se z res močnimi argumenti… 😛

Dx, dopust ti bo prav prišel. Čist preglovoko si padel. Ne vidiš več dobro, tam spodaj je temačno in že malo blodiš. Z drugimi besedami, pretiravaš da je kaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidiš Matkič, pa jaz vem, da ti hitro misliš, zato v mojem “podj…” ni nič podmuklega. Razumeš? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ni prisrčno za videt? :))

Eh, meni pa se zdi Robi bistveno boljši od Markota (pa ne ker je mod) on ma vsaj filozofijo zakaj se mu tak zdi, pa če nič druga vsaj potegne od nekod neka čtiva za to back upat….. Marko pa dobesedno podjebava na taki podmukli način, dvoumen včasih samo če dobro pomisliš ga hitro skapiraš….

On_ pa je itak konzervativni klerikalec, samo kaj češ, tudi taki nazadnjaški morajo ostat, on bi rajši nazaj srednji vek 😛

@Dater
, hvala za tole izčrpno poročilo, kot da bi mi prebral misli :)[/quote]
Marko nas ne označuje z nezrelimi maminimi sinčki, narcisi ipd označbami. To samo ostali trije delajo.

Filozofija Robija je “jaz imam prav, ti pa nimaš”. Tudi, ko mu dokažeš, da se moti, bo vstrajal naprej. Težak karakter, zraven pa še zaslepljen in staromoden.

V bistvu je vsem štirim skupno to, da so staromodni. Nekih starinskih običajev, načel se držijo, razmišljajo pa podobno, kot kšne babice iz 1. sv vojne.

Potem pa pride kak Spider mimo in jih osmeši kot male otroke. Pomoje njega še najmanj prenesejo, še manj kot mene. In to ravno zaradi tega, ker jim servira z resnico, govori jim tako kot se stvari dejansko odvijajo v reali in ne tako kot bi moralo bit, po nekih idealih. Resnica pa boli, predvsem to o nezvestobi, zvezah, zakonih ipd tematikah.

Čuj, mene Spider še nikoli ni osmešil. Nasmejal pa že velikokrat. :))

Spider vam piše točno tisto, kar ne želite slišat. In ker tudi sami veste, da bo nekaj na tem, se pa počutite nemočni in ga napadate, ali pa mu v “posmehljivem tonu” vračate nazaj. Matjažkota npr. njegove izjave povsem pretresejo. Kar poglejte si sami kako se mu utrga takrt, cel kup citatov enga nepotrebnega zmerjanja. Podobno se je pri Daterju dogajalo, ko je pisal o svojih seksualnih doživetjih.

Pa saj mu v končni fazi tudi jaz marsikaj ne verjamem, samo jaz ga ne bom označil za narcisa, samovšečneža, lažnivca in ga blatil na sto in en način. Eni smo zadovoljni sami s sabo, tko da nam ni treba tega počet 🙂

ti ti lažnivec, ti si zadovoljen sam s sabo? seveda seveda)))

Absolutno 😉 Dokler mi laufajo določene stvari v lajfu bom kr še naprej zadovoljen 🙂

od tega je odvisno kako si zadovoljen sam s sabo? in ko bo prišel trenutek , ko stvari ne bodo več tekle kot morajo boš pa postal nezadovoljen sam s sabo? kolikor vem, takšna nihanja niso ravno dokaz zadovoljstva …ali pač?

od tega je odvisno kako si zadovoljen sam s sabo? in ko bo prišel trenutek , ko stvari ne bodo več tekle kot morajo boš pa postal nezadovoljen sam s sabo? kolikor vem, takšna nihanja niso ravno dokaz zadovoljstva …ali pač?[/quote]
Oh glej, kako pričakovan odgovor. Čist v MON stilu.

Glej, tudi ko bom nezadovoljen, mi bo še vedno šlo boljše kot tebi, ko npr. boš zadovoljen.
Zato pa tudi eni prilezemo dlje v lifu kot drugi, ker nismo nikoli povsem zadovoljni. Strmimo proti spremembam, napredovanju, novim izzivom, za razliko od ostalih, ki ste obtičali in se delate skromne. Nič niste vi skromni, pa zadovoljni s svojim lifom, ker če bi temu bilo tako, potem ne bi čutili potrebe se zgražat nad lifom drugih, blatili Daterje, Spiderje in podobne.

, ki ste obtičali na isti točki

To pa res dostkrat napiše. Samo to še ne pomeni, da ima prav. :))

od tega je odvisno kako si zadovoljen sam s sabo? in ko bo prišel trenutek , ko stvari ne bodo več tekle kot morajo boš pa postal nezadovoljen sam s sabo? kolikor vem, takšna nihanja niso ravno dokaz zadovoljstva …ali pač?[/quote]
Oh glej, kako pričakovan odgovor. Čist v MON stilu.

Glej, tudi ko bom nezadovoljen, mi bo še vedno šlo boljše kot tebi, ko npr. boš zadovoljen.
Zato pa tudi eni prilezemo dlje v lifu kot drugi, ker nismo nikoli povsem zadovoljni. Strmimo proti spremembam, napredovanju, novim izzivom, za razliko od ostalih, ki ste obtičali in se delate skromne. Nič niste vi skromni, pa zadovoljni s svojim lifom, ker če bi temu bilo tako, potem ne bi čutili potrebe se zgražat nad lifom drugih, blatili Daterje, Spiderje in podobne.[/quote]
se ti zavedaš, da vse tisto, kar očitaš drugim počneš sam? vidiš, to je samo en od razlogov zakaj te ne morem jemati za kredibilnega, poleg tega si zjamran in, roko na srce, dolgočasen si in se ponavljaš, skratka-dolgčas od človeka

Ne zaveda se. Če pa mu to pokažeš, začne žalit. Z drugimi besedami, postane nezadovoljen oziroma ne gre mu več vse po planu.

tako je, jaz bi mu priporočil ( pa recimo spiderju, matkiču;..), da prebere Zverjasca, se pa vseeno bojim, da bo na koncu takole izpadlo ” Trapasti NS, ni razumel…”:)

tako je, jaz bi mu priporočil ( pa recimo spiderju, matkiču;..), da prebere Zverjasca, se pa vseeno bojim, da bo na koncu takole izpadlo ” Trapasti NS, ni razumel…”:)[/quote]

Ja, Zverjasec je res tapravo čtivo, ima sporočilno vrednost, čeprav se mi zdi vseeno še malo prezahtevno za njih. Ne bi bilo slabo, ko bi jim mama pomagala pri branju, če ne za druga, da se počutijo pomembni, ko jim nekdo bere…

Ko ni kaj druga za pisat confki premlevajo sami o sebi in zasmetijo vsako temo s tem kako se drugi ukvarjamo z njimi oz kako je treba živet v zakonu, vzgajat otroke, se obnašat na forumu… pač pametujejo o stvareh, ki jih niso še nikoli počeli.

Ja no sej, potem se pa glih tisti, ki nimajo nič v glavi, imajo za razgledane, načitane, izobražene. Nič novega.

Tale Flash npr. niti osnovne šole nima dokončane. V neki proizvodnji se matra, ko živina, celo popoldne, zvečer pa pije v gostilni. Čist hud si, ni kej 😀

NS, ena tvojih značilnosti je, da podajaš vrednostne sodbe o ljudeh, ki jih ne poznaš, saj ne, da jih tudi jaz ne podajam o tebi recimo, je pa med nama velika razlika, jaz jih podajam na podlagi tvojih zapisov in tvojega forumskega obnašanja, ti na drugi strani na podlagi slike, ki si jo v svoji glavi ustvariš o nekom in ta slika ti nato daje neizmerno zadovoljstvo ( to je neka vrsta možganskega onaniranja), ko se lotiš opisovanja ljudi. V teh tvojih opisih smo večinoma debili, zamaščeni, neizobraženi, nekomunikativni, nerazgledani, nešportni, debeli,… in kar je še drugih presežnikov ( v negativnem smislu). In to ti nato da občutek lastnega zadovoljstva in večvrednosti, v teh svojih blodnjah žal nisi osamljen, tu ti še nekako parira Matkič,na trenutke tudi Spider.
Človek, malo se vzemi v roke in ne bluzi v tri krasne, razumeš?

Sej to si sam napisu, lol. + da si veren, da te je žena pustila itd, to so vse tvoje besede…

enostavno ne razumeš, ti ponovno napišem…pred leti je na zadružnem plotu pisalo pizda, ampak to še ni pomenilo, da si ga lahko nategnil (plot, da ne bo nesporazuma)…zdaj se verjetno razumeva

enostavno ne razumeš, ti ponovno napišem…pred leti je na zadružnem plotu pisalo pizda, ampak to še ni pomenilo, da si ga lahko nategnil (plot, da ne bo nesporazuma)…zdaj se verjetno razumeva[/quote]
Sigurno se je našel kak razgledan, ki ga je. :))

Vidiš Matkič, pa jaz vem, da ti hitro misliš, zato v mojem “podj…” ni nič podmuklega. Razumeš? ;)[/quote]

Za druge, jaz te hitro ali celo prehitro preberem kaj želiš povedat, oz kako podjebavat, pa ne zato ker si ti tak dober, ampak ker jaz na točno enak način in princip podjebavam folk v reali…. zato pa ga hitro razberem… podmuklo je zato, ker ni jasno….. če nekomu napišeš jebi se ti si gnoj, bo vsak tu na monu vedo da žališ in zajebavaš, to kar pa ti pišeš, pa pač marsikdo ne zazna. Ampak glej, vsaj v nečem si dober 😉

Ah daj no Xek naš….. sam si nam povedal, da si veren, da te je baba zapustla in se ločla in da rad rukneš kak šnopček po spovedi, da si poplakneš neumnosti ki si jih dal ven iz sebe….. Če Sadni možgansko onanira potem to dela zanič, proti temu kar se dogaja v tvoji glavi ko rukneš pol litra slivovke…..

Govoriš kot da tu niste sami taki, oprosti, ampak kako naj nekdo verjame, da si ti ultra uspešen poslovnež ali Marko ultra ne vem kaj resnež, če je cele dneve tu gori.

Jaz imam vsaj DUPLI razlog ali olajševalno okolico, sem samski, pa še na delovnem mestu računalniškega serviserja sem zaposlen, kar pomeni da je moja služba biti pred različnimi PCji, razstavljenimi ali sestavljenimi, v katere sodi tudi testiranje le-teh….. torej sem že po službeni dolžnosti tu, ker to ti recimo pišem od PCja ki ga testiram ker se pregreva, namesto 3DMARK-a ali drugih programov pač sučem HD youtube in tipkam po MONu…..

Torej kaj pa delate vi ostali vele uspešni MONovci da imate toliko časa bit na MONu? Slika od Sadnega se ponuja sama, razno razne verzije debelih starunkelj….. a misliš da je katera izmed MONovk tu gori kaka seks bomba ki bi lahko šla na MISS Sveta? A misliš da ma kateri tip tu gori MILIJONE €€€ in 5 firm? No jaz sem pač prepričan da ne. Jaz vsaj povem da mam jebenih 650€ plače pa kaj sem po poklicu pa da mi je to čisto ok delat ker več ne rabim se ne delam super uspešnega in najlepšega, pa tudi top postave nisem, sem pa dandanes daaaaleč od debelega….. vi ostali pa ste več kot očitno sami vrhunski strokovnjaki…. no mogoče pa je pisal sem gor tudi Janša ko je bil na DOBU…. on pa je uspešen, v mešanju dreka v Javnosti.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Oh, si smešen, pa ljudi tvoje veličine in kakovosti bodo ja pogrešali, ampak kaj če si obkrožen s samimi luzerji, ki se sploh ne bodo zavedli intelektualne luknje in pustošenja, ki ga puščaš za sabo s tem drznim korakom, ko te ne bo na forumu za1 dan. :)))

Še malo, pa boš vse slovenske besede nadomestil z angleškimi, ker je itak tuje vse boljše, saj kdo danes sploh še rabi kulturo? ;)[/quote]
Nisem se ti hotel “pohvaliti”, da grem za 5 tednov. Pa ironija je, da za razliko od tebe prepotentnega vaskega skrata, ki se tako duvas s kulturo, bom res full-time v kulturi, ki bo tebi ostala neznane iz zabluzenega sela od kod se nam oglasas.[/quote]

Dater, ne vem, če komu ravno kaj koristi podatek, kam ti greš, mogoče le tvoji ženi? 🙂

Kultura se kaže s pisanjem, govorjenjem, a ne, in nima veze z lokacijo, ampak koliko pameti ima posameznik. Tudi slovenski jezik je pomemben del kulture. Mogoče pa te bodo kaj kulturno navdihnile nepalske lame in svečeniki, da se boš v naslednji reinkarnaciji izboljšal. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close