Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ignoranca boli

ignoranca boli

A če napišem da je 1×1 = 1 a je to moje prepričanje ali (matematično) dejstvo? Zakaj meniš da je vse kar nekdo napiše prepričanje :)[/quote]
Je drugače, ker se pri seštevannju gre za neko objektivno resnico, pri podajanju mnenja, kaj nekoga moti ali pa ne, pa za subjektivno.
Ker vem, da tebe to ne bi motilo, če je ženska pijana, si verjetno s tem le želel dokazati, da sam spadaš med tiste, ki niso kreteni.
Da pa večina tako razmišlja in je moškim vseeno, pa ne vem, če je to ravno res.
Zato sem komentiral, da si svoje prepričanje malo preveč posplošil.[/quote]

Seveda bi me motilo če je pijana….. žal, ni vsaka ”pijanost” enaka…… 😉 Sicer pa pijan je nekdo lahko po 2 deci vina sploh kakšna punca skorajda na tešče s 45kilami tako da ja……

Pijan sem lahko jaz, če grem poleti na kolo nardim 50km ob 16:00 popoldan nato pa ruknem skorajda na eks en pir, bom sem oral prekleto potrudit, da bom v klet spravo kolo……

Večina pa je več kot 50%, in ja, jaz bi kar mirno rekel, da ja, večino ne bi motlo celo zaželjeno bi marsikomu blo, bi jo lažje nahecal za kako posebno akcijo in eksperimentiranje 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mislim, da je bolj bistveno vprašanje, ali bi ženska, ki je včasih pijana, sploh bila zainteresirana za enega zadrtega tipa.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mislim, da je bolj bistveno vprašanje, ali bi ženska, ki je včasih pijana, sploh bila zainteresirana za enega zadrtega tipa.[/quote]
Mislim, da ne. 🙂
Kar je logično, saj ne bi bila kompatibilna.

To se strinjam, da večine takšna pijanost ženske, ki se zgodi le izjemoma, res ne bi motila.
Če pa se takšno stanje potem večkrat ponovi v samem odnosu, pa bi jih bilo vedno več, ki bi jih to motilo.

Zgleda da sem tu edini, ki me take ne motijo. Raje pijana in vesela, kot pa trezna in podobna vam.

Ja, kajti taki tipi, ki ne pijejo nikol nič, so taki đeksoni, da lahko po mili volji izbirajo.

Zdaj je pač spet problem, ker je izjemoma zelo relativna beseda :P, pa večkrat tudi, in tu nastane subjektivnost.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa kaj, če se ga enkrat na sto let napije in ga usput še komu povleče na wcju ? You only live once.
Še vedno je na boljšem, kot če bi cel petek preživela na MONu in prebirala to teoretično sranje Robija.

Katera normalna študentka recimo pa ni vsaj enkrat mesečno malo opita?

Razen, če bi sam pogosteje pil in bi mi to bilo nekaj običajnega.[/quote]

Ne pijem. Pa moj dedc tudi ne. Ampak če bi ta trenutek poklicala dedca, da ležim na kavču, pijana ko opica in da ga čakam vsa voljna in potrebna, sem prepričana, da bi se v dveh minutah prikazal na vratih in mi brez odlašanja izpolnil vse želje. Pa še kavice bi mi vsako jutro kuhal in na sploh bi še cel teden z veseljem zdravil mojega mačka. Tako da … ne vem no…

A ste vi sploh kdaj bili mladi in neumni? Al ste bili samo mladi in … brezvezni?
Pri vas je vse po propisima al kako?
V glavnem zavore non-stop in buhnedej…[/quote]
Da je tako brezskrben? :)) Eni smo bili še preveč neumni trezni in raje nismo niti pili. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako se tudi meni sedaj zdi…

Razen, ce ne gre za zadrteza, kot jih ne manjka na forumu, in je ves zgrozen nad tem, da si nekaj spila. Svasta… 🙂

Tipi s problemi s potenco se seksa zelo izogibajo. Sram jih je. Ego. Itd. Morda te je dal na ignore, ker iz sramu neke reci noce debatirati.

Eden carov foruma je spoznavanje razno raznih kalibrov ljudi in njihovega razmisljanja. Kako smo si ljudje razlicni, je najbolj blaga verzija moje ugotovitve… 🙂

Mi je pa jasno, da enim tipom s svojo vecno resno duhamorno starokopitno zadrtostjo res ne preostane drugega v zivljenju kot furanje resne zveze z otroci.

Jaz imam ob branju tega foruma predstavo, da bi eni radi, da je življenje računalniški program brez odstopanj in zdaj srdito iščejo, kako bi bil ta program čim učinkovitejši.

Ah… Le svojo realnost so zavili v celofan in nam jo skusajo prodati kot ideal, ce ze ne kar (edini) smisel zivljenja.
Resnica pa je, da ce bi odvili celofan, bi hitro videli kako gnila je v bistvu vsebina. Zato jo tudi tako skrbno skrivajo; ne govorijo o svojem zivljenju. 😉

Bolj mislim to obsesijo z iskanjem načina, kako imeti dosmrtnega partnerja. Kot da je življenej neka grozno nevarna zadeva, kjer se ti bo nekaj hudega zgodilo, če ne bo ena oseba ob tebi do smrti.

Razen, če bi sam pogosteje pil in bi mi to bilo nekaj običajnega.[/quote]

Ne pijem. Pa moj dedc tudi ne. Ampak če bi ta trenutek poklicala dedca, da ležim na kavču, pijana ko opica in da ga čakam vsa voljna in potrebna, sem prepričana, da bi se v dveh minutah prikazal na vratih in mi brez odlašanja izpolnil vse želje. Pa še kavice bi mi vsako jutro kuhal in na sploh bi še cel teden z veseljem zdravil mojega mačka. Tako da … ne vem no…

A ste vi sploh kdaj bili mladi in neumni? Al ste bili samo mladi in … brezvezni?
Pri vas je vse po propisima al kako?
V glavnem zavore non-stop in buhnedej…[/quote]

Sem bila mlada in neumna, samo ne na pijan način. Potem bi bilo treba poskusit tudi mamila, da slučajno ne bi bil brezvezen.

Alkohol je za slabiče pa za tiste, ki se ne zmorejo zabavat brez alkohola. Kdor ima v glavi vse poštimano, se zna nasmejati, zabavati, sprostiti brez alkohola.

Eni se ne želimo zabavat brez alkohola. Ker ga imamo radi 🙂 Zakaj je to čistunom tok težko razumet? Pašejo nam okusi, radi kombiniramo in preizkušamo. Glej ga zlomka, pa vseeno znamo kontrolirat svoje obnašanje before/after. Če to pomeni, da sem slabič, glej, z veseljem 🙂

Avtorici pa: Pozabi, move on. Če te alkohol nosi v neznane postelje, pač manj (ali pa še raje sploh ne) popivaj. Ali pa delaj to še naprej, samo potem pač sprejmi posledice.

Ta o zabavnih brezalkoholikih je šele bosa. Kolikor jaz poznam totalne brezalkoholike, so to večinoma čist dolgočasne osebe. Pa ne govorimo zdaj o nekem hudem pijančevanju, ampak tudi jaz, ki sem po splošnih merilih skoraj abstinent, tu pa tam spijem. In takrat sem naboljše volje.

Mislim, da je bolj bistveno vprašanje, ali bi ženska, ki je včasih pijana, sploh bila zainteresirana za enega zadrtega tipa.[/quote]
Mislim, da ne. 🙂
Kar je logično, saj ne bi bila kompatibilna.

To se strinjam, da večine takšna pijanost ženske, ki se zgodi le izjemoma, res ne bi motila.
Če pa se takšno stanje potem večkrat ponovi v samem odnosu, pa bi jih bilo vedno več, ki bi jih to motilo.[/quote]
Ja ampak v osnovnem postu se ne govori o kronični pijanost anede… in spet delaš oz delate iz pič.ke kapelico..in prehajate v extreme čisto mimo osnovne teme.

Jst tud. Ko sem pijan sem ponavadi nasmejan do ušes. Kar pa še ne pomeni, da bom zaradi tega pil vsak teden. Športniki si tega ne moremo privoščit. Sem pa za novo let na tleh, mrtu k krava, s flašo vodke v roki in mi ga čist pucaka za neka nenapisana pravila, kaj se sme in kaj se ne sme počet.

Btw, njim se pijane babe gnusijo, ker sami nič ne spijejo, ker jih gledajo in ocenjujejo v povsem treznem stanju. Pač, ne znajo se sprostit in se vklopit v družbo. Kot si že sam pravilno sklepal, zadrt folk, pa to…

Kdo bi si mislil kaki slabiči ste tu gor. Še nasmejat se ne znate brez alkohola. Ja, to je pa resnična kriza.
Ko začne človek take razlagat, da se ne moreš zabavat brez alkohola. Da so ljudje, ki ne popivajo dologočasni, ja potem si že res globoko v alkohlni omami.
Glede na poste in zagrenjenost, ki jo tu gor širite, me ne čudi.
Vam čisto verjamem,d a ste trezni zategnjeni in dolgočasni, je razvidno iz vašega pisanja, da to drži.
Ne dvomim v to, da se ne znate zabavat trezni.

Kot za zanimivost. Ko smo v srednji šoli proslavljali maturo, je bil cel razred pijan, od a do ž. Tudi tiste največje piflarke, ki se niso dosti družile z nami, so se na ta večer povsem sprostile, postale bolj zgovorne, socialne, pa smo mel prov fajn party.

Ti pa športnik, ha ha ha ha haha haha hahaahhahahahaha.
Aja, moderni športniki so tako superiorni, da med treningom tipkajo na mon :-).

Ti pa športnik, ha ha ha ha haha haha hahaahhahahahaha.
Aja, moderni športniki so tako superiorni, da med treningom tipkajo na mon :-).[/quote]
Ali je rekel kaj drugega kot športnik?
Sem prepričan, da tud Tina Maze kdaj spije kakšen kozarček ali pivo, pa je profi športnica…
Tak da se glupo hihitaj naprej..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close