Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ignoranca boli

ignoranca boli

Ti pa športnik, ha ha ha ha haha haha hahaahhahahahaha.
Aja, moderni športniki so tako superiorni, da med treningom tipkajo na mon :-).[/quote]
Ali je rekel kaj drugega kot športnik?
Sem prepričan, da tud Tina Maze kdaj spije kakšen kozarček ali pivo, pa je profi športnica…
Tak da se glupo hihitaj naprej..[/quote]

Smejim se temu, da sam sebi reče športnik. Hah aha haha haha haahahahaha. Razen, če je tipkanje šprotna panoga.

Mah to je Nw3 aka starunklja aka še milion ostalih vzdevkov, ki jih uporablja čez dan.

Ali je rekel kaj drugega kot športnik?
Sem prepričan, da tud Tina Maze kdaj spije kakšen kozarček ali pivo, pa je profi športnica…
Tak da se glupo hihitaj naprej..[/quote]

Smejim se temu, da sam sebi reče športnik. Hah aha haha haha haahahahaha. Razen, če je tipkanje šprotna panoga.[/quote]
Zakaj bi bilo to smešno?
Kaj pa je po tvoje športnik?

A misliš, da se samo eni osebi tu gor zdiš neumen in trapast? Motiš se, večini se zdiš tak.
Pa niti malo športen. Če si ti športnik, sem jaz papež. Se pa nekaj spoznaš na steroide, to si pa nekaj hvalil.

Ponavadi je izogibanje alkoholu povezano s kako pijansko sramoto. Alkohol ni tako strašna zadeva, da bi bila katastrofa, če tu pa tam kaj spiješ, važno je, da samega sebe nadzoruješ in ne pretiravaš prekomerno. Žur brezalkoholikov, to bi rad videl, ja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Res je. Zadrteži ne pijejo.
Včasih sem bila piflarska mona, nobenega alkohola nič. Posledično sem bila samska skoraj do 30tega leta. Malo pred 30tim letom sem začela tu in tam spiti kak kozarček vina, piva. Tako malo. Nikoli nisem zares pijana, samo malce v rožicah. Takoj sem dobila fanta. Ker sem se znala bolj sproščeno pogovarjat pa to.

Jaz se pa ze vrsto let lahko bolj sprosceno zabavam kadar nisem pod vplivom alkohola. Bolj je pomembno, da se mi sploh zabava na ta ali oni nacin. Wink, wink, … lol.

Ker tudi sam ne pijem, bi se lahko štel kot zadrteža, kar v večini primerov morda tudi sem ali pa vsaj bolj zadržan in tih, ampak ko pa srečam tisto osebo, s katero res “klikava”, se pa v meni vname ogenj in ratam zgovoren 🙂
Ni vse v alkoholu, je pa res, da včasih pomaga prebiti led.

Se strinjam da ni potreben alkohol da se ima človek lepo in uživa v družbi , jih pa je ogromno ki brez tega ne morajo in se šele takrat opogumijo oziroma sprostijo,no to ste predvsem moški tako naravnani ne rečem vsi ampak večina vas z kozarčkom pridobi malo poguma pri ženskah

Če sem iskren, se kar bojim “postati” pogumen z nalivanjem, ker bi lahko bleknil kakšno neumnost, za katero me v času opitosti nebi bilo sram, kasneje pa bi si to jemal k srcu, tako da imam raje stvari pod kontrolo. Vem pa še preveč dobro kak se človek sprosti in razpusti, ko ga rukne 🙂

Medtem, ko vam niti kozarček pomaga 🙂

Takšnega se zato raje izogibaj, ki brez alkohola ne zna biti moški.

Takšnega se zato raje izogibaj, ki brez alkohola ne zna biti moški.[/quote]
Ma kaj boš ti tepček nam predaval kdo je moški in kdo ni. S tistim otroškim teleščkom, pa cel pameten. Ne me smejat no…

Ti niti dve flaši ne moreš dvignit, ne da bi si pri tem ramo izpahnil. Ziher ti ženska vlači domov vrečke, ti pa kot tajnica pred računalnikom, obvladaš slepo tipkanje, pa to.

Medtem, ko vam niti kozarček pomaga :)[/quote]

Saj pravim me ne rabimo vse alkohola da vas zmedemo,saj zato pa prvim da ga včasih vi ravno zato potrebujete. Vidim da rad provociraš:)

Medtem, ko vam niti kozarček pomaga :)[/quote]

Saj pravim me ne rabimo vse alkohola da vas zmedemo,saj zato pa prvim da ga včasih vi ravno zato potrebujete. Vidim da rad provociraš:)[/quote]
Ja, samo to ni ravno neka veščina, zavidanja vredna. Sediš v kotu in se delaš lepo, potem pa vsa jezna, ker te ni noben povabil na kavo.

Pač men je ful mim to obtoževanje s pomanjkanjem poguma, s strani oseb, ki ga tudi same ne zberejo dovolj, ponavadi tudi pod vplivom alkohola ne. Babe se tu nimate kaj za pritoževat. Ne upate pristopit k tipu, ki vam izpade všečen, raje si ga od daleč ogledujete, potem pa še malo prijateljici pojamrat, kako cepec ni nič ukrenil…

Pa s čim točno nas zmedete, razen s pomankljivim oblačenjem in razkazovanjem napetih ritnic ? Pač ja, pogledam te in si mislim, pa dobro za eno noč ne bi bila slaba. Da te pa vidim, kot gf material, kot recimo na žensko, s katero bi lahko imel kaj resnega, pa niti podrazno ne. Za to me boš morala pa še na kak drug način impresionirat…

Potem si pa take neresne iščete resnega deca. Nobene logike…

Takšnega se zato raje izogibaj, ki brez alkohola ne zna biti moški.[/quote]
Ma kaj boš ti tepček nam predaval kdo je moški in kdo ni. S tistim otroškim teleščkom, pa cel pameten. Ne me smejat no…

Ti niti dve flaši ne moreš dvignit, ne da bi si pri tem ramo izpahnil. Ziher ti ženska vlači domov vrečke, ti pa kot tajnica pred računalnikom, obvladaš slepo tipkanje, pa to.[/quote]
Očitno si se našel v komentarju. Saj je že “Ula” ugotovila, da je dobro narediti en velik ovinek okrog tebe. 🙂

Kaj mene briga kaj neka “Ula” pravi, lol

Bogami, tudi za tebe se Ule ne grebejo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bogami, tudi za tebe se Ule ne grebejo..[/quote]
Nisem samski. 🙂

Ja in če nisi ? Itak te partnerka že dolgo več ne privlači.

Eno nago fotko bi ti poslala pa bi si ga prec drk.at začel 🙂

Zdaj mi je jasno, zakaj si ženskam pisaril, da ti naj pošljejo nago fotko. 🙂
Če jih na netu ni dovolj ? 🙂

Jst se za razliko od tebe vsaj znam tu pa tam kdaj pošalit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close