Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Igor E. Bergant

Igor E. Bergant

Kaj je s tem človekom? Se tudi vam zdi grozljivo shujšan? Včeraj sem gledala na TVSLO 2 intervju, pa me je kar šokiralo. Upam, da ni kaj bolan.

Ukvarja se s športom, veliko teče, sem videla, da je že prijavljen na 21km na Ljubljanskem maratonu. Tko da je najbrž vse v redu z njim.
Meni zgleda prav super, pa še fajn komentator je, ki ogromno ve in zna stvari tudi povedati lepo in na zanimiv način. Eden redkih na vseh slovenskih televizijah skupaj.

A je boljše zgledal, ko je imel 20 kg več?

Iz ene skrajnosti skačete v drugo. A zdaj pa, če je začel z zdravim načinom življenja je pa že kar bolan??? Ko je bil pa še močnejši, pa spet ni bilo prav. Sicer pa njegova zunanja pojava ni nekaj novega, je že nekaj časa postavnejši. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz se pa spomnim, da je bil v oddaji Spet doma in tam je tekla tudi beseda, da ima neke zdravstvene težave, kakše nimam pojma in tudi ne vem ali je zaradi tega shujšal ali zaradi sebe.

Ne daje odraza zdravega človeka. Nekaj je sigurno narobe.

eJ, JAZ SEM SE SPRAŠEVALA ČISTO ENAKO, UPAM, DA JE OK IN JE “POSTARAN”, KER JE PAČ BOLJ SUH

Popolnoma enako sem hotela jaz odpreti post na to temo. Pa sem si rekla, ups, mogoče je kaj bolan in ni prav, da o njem govorimo.
Kaj je res pa se očitno res ne ve.

New Report

Close