Igor E. Bergant
agresivnost? napadalnost? pa dobro, ssploh govorimo o istem voditelju? gre za Berganta v Odmevih! Totalno medel je, neizrazit. Kvečjemu PREMALO agresiven. In Bratož je bil vsaj malo oster, tale pa prav nič. In ravno tu je poanta Odmevov, da so ostri, polemični, da zavzamejo stališče, ne pa da so prijazni, medli, spravni, kot za kako nedeljsko oddajo. Zakaj se ne zgleduje po najboljših? Zakaj se ne zgleduje po Bobovniku??
No, meni je čisto out…danes je bil parkrat tako bdno žaljiv do sogovornikov, da bi ka kar… je rekel D.Krajncu, da se mu vidi, da je že dolgo v politiki, ker se ga ne da ustaviti. Ma halo?! To lahko rečeš nekomu za šankom, ne pa v Odmevih. Huda profesionalnost, res, kaj šele ostrost, agresivnost. Beda, čista.
Vsekakor je Igor Bergant eden najbolj inteligentnih, omikanih in razgledanih ljudi v slovenskih medijih. Tekoce recimo govori vsaj 3 glavne evropske jezike, vecina novinarjev niti anglesko ne zna spodobno, kaj sele francosko ali nemsko.
Vsekakor velika pridobitev za Odmeve; lahko bi postal najboljsi voditelj tam.
Mimogrede, to kar eni ocitate, da se ne postavi na doloceno stalisce, na eno stran je kvaliteta, ne slabost. Na najboljsih zahodnih postajah so voditelji zato, da postavljajo bistvena, mocna in neprijetna vprasanja in to vsem, ne da posiljujejo gledalce s svojimi osebnimi stalisci in predsodki.
p.s. pa mimogrede, jaz sem na desni, I. Bergant pa na levi- ampak kvaliteta je kvaliteta.
Za monovke je dobro le najboljše, tega pa na obličju planeta še niso bili sposobni sproducirati.
Bergant ima to smolo, da si je sloves prislužil kot poseben športni komentator, ki je poživil celo uredništvo, in s takim slovesom je težko preit na politično tematiko. Ampak če so se v Kaliforniji navadili Švarcenegerja, se bomo pa tud mi Berganta.
Bergant je fajn komentator, ni dvoma, da bo tudi Odmeve vodil suvereno, ga je pa že zamenjal novi športni komentator, evo ga.
http://www.youtube.com/watch?v=5rnpYGKqpdk&feature=BF&list=SP0663F5654A7B6C91&index=17
Ja, se strinjam z “veš kaj”. Sem ravno včeraj možu rekla, da je postal grozno suh, mi v oči najbolj pade njegova glava, ki se mi zdi nekako nesorazmerno velika glede na telo. Saj prej, se mi zdi, da ni bil tako suh, a ne?
Sicer pa…vsak voditelj ima svoj stil nastopa oz. vodenja, tako da…enim je všeč, drugim pač ni.
Navajeni smo ga komentirat šport in nam avtomatično tako “potegne”. Sicer mi pa ne paše prav tja, bi rekla, da je medel (mogoče se bo še naredil). Vsekakor pa ga lažje gledam kot Slaka. On mi je negledljiv, skakanje v besedo, včasih se sploh ne da slediti, gosti niso v stanju povedat enega celega stavka do konca. Slak res ni, Bergant mogoče bo.
Ta teden komaj čakam Odmeve. Že pred časom je shujšal, in da je presuh, povedo tisti, ki ne zmorejo preteči 10 km v enem kosu. Škoda za njih.
Nogometa ne gledam, sem pa vedno poslušala njegove komentarje.
In Odmevi so sedaj bolj gledljivi, ker v oddajo vlaga tudi svojo osebno noto, ritem v podajanju.
Že začetek je dober, zato si lahko obetamo še več.
Ko je začenjal kariero, je bil super – energičen, dinamičen. Potem se je ufinil, začel tudi pri športnih prenosih obilno modrovati o brezveznih stvareh, recimo o izgovorjavi priimkov v španščini ali portugalščini in podobne zanimive zadeve………..
Dokler je bil brez trenutne žene in malo okrogel, je bil veselo zadovoljno bitje in je to izžareval. Sedaj, ko je ves shiran in po sili razmer doma tudi intelektualec, je pa meni nesimpatičen.
no končno ste odprli to temo. sem misnla, da bomo že v torek “obiral”
vau nikoli nisem tako “analizirala” voditeljev, eni so mi všečni, drugi pač ne. pri odmevih so mi vsi čisto ok in jih ne bi mogla rangirati. slaka res ne maram, kot je ena omenila ne pusti gostom do besede, se mi zdi da jih sploh ne posluša, ampak kar neki vskakuje, preskakuje …
igor:
– čisto ok, sem rabila, da sem preklopila, da ne gledam športnih poročil :-), je pa zelo napredoval, že v času, ko je bil športni novinar je naredu premike, od njegovih prvih začetkov do sedaj na koncu
– grozno, ampak res grozno presuh, kar bolano zgleda
– eleganten, šarmanten, čisto ok
– se mi zdi, da se bo res ufuru in postal top
– me ne zanima čigav je, do dans tega nism vedla
– komentar včeraj, da je že dolgo časa v politiki čisto simpatično, posrečeno, smešno, mene osebno ni zmotilo … hahaha. ja zdaj, ko razmišljam pa verjetno ne sodi v to oddajo