Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Igor E. Bergant

Igor E. Bergant

Tudi meni se zdi, da bi človeku lahko dali kakšen dan več časa, preden ga začnemo obirati. To, da se ga spomnimo kot športnega komentatorja, je logično, ampak mogoče se ga čez nekaj časa ne bomo, ker se nam bo zdela najbolj logična stvar na svetu, da je v Odmevih.

Ko sem ga slišala govoriti nemško, sem si samo rekla – moj poklon. Končno eden, ki zna tuj jezik in se ne sramoti.

Igor teče maratone, zato mora biti suh.

Ko se ga bomo navadile in pozabile, da je bil športni komentator, bomo vsi navdušeni nad njim.

Meni je všeč.

Tudi mene je to zmotilo … to vsekakor ni obnašanje za v informativno oddajo na nacionalki.

Drugače pa vas tolk velik omenja Slakovo osornost in skakanje v besedo – meni se zdi, da se je s prestopom iz Trenj v Poglede zeloooo spremenil na boljše, vsekakor je lažje poslušljiv, kot je bil na POPu.

Je pa popolnoma kontra slika Štefančič iz Studio City-a – ta je šele nesramen, ta šele skače v besedo in je bruh na kubik. Ni mi jasno, zakaj vabi folk v oddajo, ko pa jim konec koncev sploh ne pusti do besede, če pa že kaj rečejo, jih pa takoj prekine. Kr neki!

Uf, meni se je pa Bobovnik v Odmevih čisto zastal. Sem jih nehala gledat, ker so mi bili preagresivni.

Če bi hotela agresivne novinarje gledat, bi gledala Svet. Edina prednost RTV so bili prijazni, vendar odločni novinarji.

Ko so se spustili pod to, je bilo zame konec. Pa ne moreš povabit človekav studio, potem pa bvskat nanj kot stekel pes! Saj lahko postavljaš provokativna vprašanja, ampak ne v tem tonu. Kot da je človek tebi osebno kaj naredil. To zame ni novinarstvo, ampak senzacionalizem.

To pa na RTV nima kaj iskat.

Ona reče bobu bob, ne glede na to, ali je tema obrnjena v levo ali v desno.

Imaš pa vse možnosti, da se prijaviš na razpis za voditelja Odmevov. Samo diplomirati moraš prej in malce razširiti obzorje. Razen če bi zadoščale reference z MON-a.

Slabši od TB itak skor ne more bit 🙂

Bergant je razgledan, inteligenten, umirjen možakar, seveda, njegov glas malo asociira na šport, ker smo ga bili toliko let vajeni v tej vlogi, ampak po moje bo v novi vlogi prav tako odličen, če ne še boljši.

Odkar je Bergant v Odmevih moram TV hitro preklopiti, ker mi je tako obupen za pogledat in tudi njegov glas in njegovo pametovanje mi gre že od nekdaj na živce. En sam dolg nos ga je.
Pogrešam Bratuža, dober je bil pa še čeden na pogled, meni se zdi slednje kar važno za voditelja. Se vidi da je to čisto strankarsko kadrovanje.
Odmevi bodo postali pod njegovim vodenjem nezanimivi. To postane že v startu jasno, da se en tak starejši športni novinar ne more spremeniti čez noč v nadebudnega in zanimivega voditelja.
Ne moreš starga konja furat učit.

Tudi meni je obupen, že prej kot komentator mi je bil važen, napihnjen, sedaj bo pa še slabše.

se mi ne dopade…

No, do danes je imel dovolj časa, da se “uvede” v Odmeve…
In kaj je nastalo iz njega? Nevljuden, bahaški, vseveden… Se vidi da je priklopljen na jasli… Skrajni čas, da se sprehodi malo ven iz Ljubljani po ostali Sloveniji in mogoče spregleda in vidi kakšno je trenutno žalostno stanje v Sloveniji…

New Report

Close