Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek igra gospodar prstanov

igra gospodar prstanov

Pozdravljeni. Zanima me če ima kdo doma igro gospodar prstanov in če ve kako se to sploh igra? Igro imam že kar lep čas doma a nikakor ni nikogar ki bi mi znal razložit kako se to igra. Navodila so zelo zakomplicirana.Vsake pomoči bom hvaležna.

pa lepe praznike vsem skupaj.

z eno besedo igra smrdi totalno….kamera je cist mem..da o misijah ne govorim.najlazja stvar je ce stvar zbrises iz diska in pozabis nanjo ker je res bedna,,,,,

Naj še povem da igre nimam na računalniku, pač pa je igra družabna da se igralci zberejo za mizo in igrajo, a kaj ko ne razumem pravil igre.

lizikamm, nam jo je prinesel Božiček, toda toliko je še ostalih igrač, da do zdaj še nismo prišli do nje. Ko jo bomo razvozlali, ti sporočim. Med tem pa tudi jaz čakam, da kdo kaj napiše. No, tudi jaz govorim o družabni igri v kartonasti škatlici…

LP

Jaz sem jo enkrat igrala, pa je res komplicirana. Niti mi ni bila všeč.

Najboljša igra vseh časov, vendar pa je potrebno veliko taktiziranja in žrtvovanja. S 3 prijatelji smo se usedli za mizo in šele v 4te smo uspeli priti do konca z enim preživelim, kljub temu, da smo imeli zelo dodelano taktiko. Po koncu pa je prišel tak naval adrenalina…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close