Igra z ognjem
“Sobotno sporočilo ljudem pa je izrazito nevarno. Poziv bi lahko povzeli takole: SDS je pripravila rešitve, a jih zaradi napačne vlade ne more uveljaviti, zato naj ji pomaga ulica in SDS bo nato pomagala njej. V času nenehnih odpuščanj, likvidacij podjetij in stečajev je takšen poziv lahko igra z ognjem, meni komentator. Nezadovoljstvo med ljudmi narašča in najbolj nezadovoljni samo še čakajo nekoga, ki jih bo popeljal na ulico. Natančno to je v soboto napovedal prvak opozicije.
Množični protesti pa se v časih, ko ljudje po tihem kričijo “revolucija!”, radi končajo v pretepih, krvi in ognju. Komentator ne verjame, da je to pravi izhod iz krize. Bolj verjetno gre za ustvarjanje kaotičnih razmer, v katerih se diplomirani obramboslovci najbolje znajdejo, meni komentator.”
”Sobotno sporočilo ljudem pa je izrazito nevarno. Poziv bi lahko povzeli takole: SDS je pripravila rešitve, a jih zaradi napačne vlade ne more uveljaviti, zato naj ji pomaga ulica in SDS bo nato pomagala njej. V času nenehnih odpuščanj, likvidacij podjetij in stečajev je takšen poziv lahko igra z ognjem, meni komentator. Nezadovoljstvo med ljudmi narašča in najbolj nezadovoljni samo še čakajo nekoga, ki jih bo popeljal na ulico. Natančno to je v soboto napovedal prvak opozicije.
Množični protesti pa se v časih, ko ljudje po tihem kričijo “revolucija!”, radi končajo v pretepih, krvi in ognju. Komentator ne verjame, da je to pravi izhod iz krize. Bolj verjetno gre za ustvarjanje kaotičnih razmer, v katerih se diplomirani obramboslovci najbolje znajdejo, meni komentator.”
http://www.primorski.it/stories/STA/25002/%5B/quote%5D
Kaj naj bi po “komentatorjevem” mnenju ljudje še naprej upogibali hrbtenice, da jih lahko vlada “tolče” dokler ji pač paše?
Da, potrebne so spremembe. Janez Janša jih je napovedal in jih bo tudi realiziral!
Najprej diskvalifikacija, nato likvidacija. Je rekel vaš mali veliki vožd.
Diskvalificirali ste ga že tolikokrat, da tud če bi hotel ne bi mogel več štet.
Likvidacije vam več ne gredo tako od rok, kot včasih?
Ulica vam bo itak ploskala, tako kot vam vedno. Kak primeren izgovor oziroma opravičilo si boš pa kar ti izmislil. Po prebranem na tem forumu ti to ne bi smelo biti kakšen velik problem.
Do tega bo prišlo slej kot prej. Janez Janša je na to opozoril.
Kako je vse prikrojeno. Primer:
Prvič: Erjavec naj ne bi nikoli pred volitvami obljubljal, da bodo imeli upokojenci 1000 eur pokojnine. Pa je. Vsi upokojenci in tudi novinarji so ga tako razumeli. Obstajajo posnetki, pa se naj dokaže, da je lagal takrat in laže sedaj.
Drugič: Kdor je gledal zadnjo Tarčo, je lahko opazil kako je bil Erjavec nad vprašanjem zgrožen in je kar poskočil, ko ga je voditeljica vprašala kaj meni o govoricah o novi upokojenski stranki. Dejal je: “To je pa nevarna izjava”. In pri tem se je končalo. Zbal se je konkurence.
tale komentar mi je pa zelo všeč, na podvig JJ-še!!!
hahaha, ja kdo me pa to sedaj sprašuje, pa ja ne ti boss, upam da ne!!!
evo te bom nazaj vprašala, kaj ima Golobič z gospodarstvom!!!:)))
pa še intervju z Golobičem:
*Kot generalni sekretar LDS je bil dolga leta njen prvi operativec in glavni strateg. Po pretresu na levici prihaja v ospredje kot politik. Nova vloga mu pristaja: ankete javnega mnenja njegovi stranki Zares – nova politika kažejo tretje mesto. Golobič, ki je bil eden najtesnejših sodelavcev Janeza Drnovška, želi nadaljevati njegovo tradicijo. Največji problem vidi v Janši, ki naj bi pozabil na svojo, Pučnikovo tradicijo, v čemer vidi srž vseh težav, sovraštva, politizacije, z eno besedo: blokovstva. *
http://www.mladina.si/tednik/200835/gregor_golobic__predsednik_stranke_zares
hahaha, al pa ti na moje, pa še kak link dodaj, samo ne s srani SDS-a ali pa Reporterja, a bo šlo!!!
in da te popravim, nisem mošk in zato me je malo v hlašah, ampak vseeno!
ja bil je pa Drnovškova desna roka in kaj potem, ne kaj potem, to mu štejem v plus!
sicer pa sem najprej jaz vprašala pa odgovori če se upaš in če te je kaj v hlačah, pa nikar ne prekopiraj iz Reporterja!!!:))))KAJ IMA GOLOBIČ Z GOSPODARSTVOM!!!
No vidiš že napredujeva.
Bil je Drnovškova desna roka – kadrovik. To ti lahko pove le eno: imel je proste roke, da je nastavljal svoje ljudi na pomembna mesta. (uprava, nadzorni svet, direktorji) Tako, da tovarišica ninej s hlačami ali brez njih nosi Golobič levji delež odgovornosti za propadlo gospodarstvo.
vprašanje ninej:
evo te bom nazaj vprašala, kaj ima Golobič z gospodarstvom!!!:)))
Pravkar sem ti odgovoril!
Opozicija mora bit aktivna v vsaki demokraciji, tudi naši, da vlada ne zaspi na lovorikah in obujanju nekih imaginarnih spominov. če že gre za revolucijo, ne gre za klasično, ki se konča “v pretepih, krvi in ognju”.
Kaotične razmere so se kar ustvarjale in dogajale z izgubami delovnih mest, pa za tako razsežno krizo ne krivim vlade, bo pa večinski del odgovornosti nosila brez ustreznega reagiranja nanjo, kar se je v teh mesecih dogajalo. Nasmejani ljudje tam zgoraj bolj malo koristijo nekomu, ki je ostal brez dela. Potrebna je akcija in mislim, da je SDS s svojimi predlogi zelo dobro zaktivirala javnost in tudi vlado.
Seveda pa obstaja neusklajenost trga in gospodarstva. Bolj kot kdaj koli bo treba skoz preverjat, kaj trg sploh rabi in ne ustvarjat nekih proizvodov, ki so sami sebi namen in jih je preveč.
hehehe, tole mi je bilo zanimivo!!!:)
‘Janša med marksisti’
hehehe, tole mi je bilo zanimivo!!!:)
‘Janša med marksisti’
http://24ur.com/novice/slovenija/jansa-med-marksisti.html%5B/quote%5D
Ah dej ninej….Gantar se gre neko samopromocijo….očitno si tole spregledala:
……………
Glede konkretnih predlogov ustavnih sprememb Gantar spomni, da se je v preteklosti tudi sam ukvarjal z idejo, da “slovenska ustava potrebuje nek razmislek po tolikih letih”. Iz te zavesti je zrasla tudi zamisel, da bi pri predsedniku DZ oblikovali skupino uglednih strokovnjakov, ki bi napravili konceptualni razmislek o možnih spremembah “na temelju tega, da se temelj te ustave ne spreminja in to je parlamentarna demokracija”.
…………….