Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Igra z ognjem

Igra z ognjem

Ne ninej nisem jaz, moj odgovor dobiš sedaj. Golubič je z Drnovškom sodeloval od začetka. Brez njegovega soglasja ni bil postavljen noben direktor. On je postavil tudi Bavčarja za direktorja Istrabenza . In še in še.

Golubič je z Drnovškom sodeloval od začetka.

to mu štejem v velik plus!

aja kdo je postavil Bavčarja na čelo Istrabenza?:)

Ja kdo ninej. Politika- LDS. Mogoče kdo drug?

ja ne vem, ti mi povej, ker praviš da veš in pišeš o Golobiču, pa bi rada vedela, ane!!!

Sem ti napisal, mogoče ne znaš več niti brati napisanega?

Takšnih odgovorov noče oz. ne sme brati. Tako zahtevajo v Murglah!

ne boss omenjal si Golobiča, zato me zanima, kdaj in kako je pomagal Bavčarju, pust LDS, zanimam me dotični!!!

ne boss omenjal si Golobiča, zato me zanima, kdaj in kako je pomagal Bavčarju, pust LDS, zanimam me dotični!!![/quote]

Živčki? 🙂 Zakaj pusti LDS? Prav LDS in Golobič sta pomagala Bavčarju na sam vrh Istrabenza.

ne boss omenjal si Golobiča, zato me zanima, kdaj in kako je pomagal Bavčarju, pust LDS, zanimam me dotični!!![/quote]

Živčki? 🙂 Zakaj pusti LDS? Prav LDS in Golobič sta pomagala Bavčarju na sam vrh Istrabenza.[/quote]

ma hudiča kaj se pa ti mešaš prov v vsak drek, sam da je nick ninej, pazi je nevarno!!!:)))))

Živčki? 🙂 Zakaj pusti LDS? Prav LDS in Golobič sta pomagala Bavčarju na sam vrh Istrabenza.[/quote]

ma hudiča kaj se pa ti mešaš prov v vsak drek, sam da je nick ninej, pazi je nevarno!!!:)))))[/quote]

Živčki! 🙂

Prav on ninej.Bavčar se je iz politike umaknil v istrabenz. Veš to je isti sistem kot ko so umaknili podobnika na telekom. A je imel človek ta problem da njegova opcija ni zdržala na oblasti in so ga takoj zamenjali. Bavčar je pač preživel in kot kaže bo nadaljeval.

ne, ti mi dokaži, da ga je premestil on, al pa da je imel vsaj prte vmes, rekla kazala me ne zanima!!!:)

Kaj ti naj dokažemo? Kako ga je spremljal do vrat Istrabenza?

Naj malo pomislim: vašega ljubljenega vodjo so v arest vtaknili (tako rekoč) komunisti. Iz aresta ga je reševal Bavčar in tega istega Bavčarja so za to z IB nagradili ti isti komunisti???

New Report

Close