Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Igrača – piratska ladja

Igrača – piratska ladja

zanima me, če je slučajno kdo zasledil igračo – piratsko ladjo za od 3 leta naprej. Najboljša bi bila podobna Playmobilu (ta pa mi je res malo predrag). Moj malček si je neznansko želi – v tujini je kar nekaj ponudbe – kaj pa pri nas?
Ker sem na bolniški bi mi zelo pomagale z nasveti.
Hvala!

Mi smo kupili piratsko ladjo od Lega – od 4.let naprej pri Toys’r’us v Grazu, kjer je bila v akciji po 49,90 evrov. V Baby centru enaka stane točno 23.900,00 sit.

Lp, Virena

Lego ima dva modela – večji in manjši model. Večji je fuuul drag, ko sem gledala je stal 80 EUR, za manjšega pa smo odšteli okrog 20 EUR. Manjše sem videla tudi pri nas, v Intersparu v Cityparku.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

TALE ZADEVA JE TRENUTNO V INTERŠPARU PO 2.900 SIT … (ups črke 🙂 … pa še pirata s katapultom majo v akciji za 1.500 sit.

B.

Mi imamo piratsko ladjo od firme Simba, smo pa jo kupili že 2 leti nazaj v mercatorju. Sploh ni bila draga, ima pa sidro ki se spušča in volan, ki se vrti, dva topa, jambor, 3 zastavice, 6 gusarjev, zaklad in sodčke. Samo je za igranje na suhem, ker ima spodaj koleščke, da se pelje. Žal nevem, kje bi jo lahko sedaj dobila, se pa naš ful igra še zdaj z njo. Najbolj se mu je na začetku dopadlo, da je lahko sidro dvigal in spuščal.

Velika piratska ladja od Lega je v Mullerju za SAMO 11.900 sit, v primerjavi z Šparom kjer je 24.900.
pa tudi vse ostale izdelek od lega iamjo ceneje…

LP M

Nisem napisala, da gre za veliki model.

Lp, Virena

New Report

Close