Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Igraca – “ura Ben Ten”?

Igraca – “ura Ben Ten”?

Ali ima kdo morda idejo, kaj bi to bilo in kje se to dobi. Neka sled je, da je to “nekaj za na roko, kar ar se spremeni v robota” in da menda v Muellerju. Ima kdo kako bolj konkretn informacijo, morda cenovni razred?

Hvala, Marcc

KOlikor vem, je Ben 10 ena risanka na Cartoon Network.
Evo, da boš videl približno, za kaj gre:

Za igrače pa žal ne vem.

mi smo jo sinu kupili v Ljubljani v Mullerju, stane pa cca 25€. Videla sem jih tudi v Avstriji v T&Us v Gradcu.

Mi smo jo kupili v Muellerju v centru Lj, stala je 25 eur, igral pa se je z njo ene 3 minute, ker v risanki je čisto drugače kot v resnici. Ni vredna tega denarja.

Najlepsa hvala! 🙂

Marcc

Kaj pa ta ura sploh počne (svetloba, zvoki??).

Kajti naš jo tudi hoče imet!

LP

V Mullerju v centru Ljubljane jo imajo še vedno.

lep pozdrav!
sem nova na tem forumu in imam VEELIKO PROŠNJO!v mariboru nikjer ne najdem te ure,decembra sma z možem bila v toysu v grazu pa jih je zmanjkalo.če bi keri mamici poslala denar bi mi hotela to uro kupiti v mullerju LEPOOO PROOOOSIM”!Moj mali navihanček skizi ko gleda to risanko se udarja po rokici ko da bi on tudi imel tako uro in ker se bliža njegov rojstni dan se mi zdi idealno darilo.RESNIČNO UPAM da se bo kera javila!!!!

jaz žal nimam te uro bi si jo pa kupila saj je imenitna sem punca stara 16 let ura je pre žudovita

Moj mali brat jo ma pa je zaj toti novi ben 10 neki alien force pa bi zopet to rad mel lol. Ve kdo ki se dobi.

New Report

Close