Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek igrače Bakugan

igrače Bakugan

V kateri trgovini v ljubljani se še lahko kupijo igrače Bakugan? V Mullerju in Pikapolonici v Lj jih je takoj zmanjkalo baje je veliko zanimanja za te igrače. Potrebovali bi pa tiste igrače, ki se iz kroglice spremenijo v zmaje in ostale stvore.

Jaz sem jih ta teden kupila v Sparu, cena je 6.99 EUR.

No, jaz sem jih pa ravno včeraj prvič videla in kupila malčkoma v Kamniku v Direndaju jih imaš po 3, po 6 in neka ogromna škatla – niti ne vem, koliko jih je notri. So pa božjastno dragi – 3 so 15 evrov.

Cveka, ta cena je za koliko komadov?

Za enega 🙁

Direndaj 7€ 1kom, 15€ 3 kom, 25€ 6kom, pa še eno večjo pakiranje imajo, ampak …

Hvala za informacije punce! Ja itak, da je ta kič zelo drag ampak saj veste kako je. Otroku po navadi na vsake toliko kaj kupimo za nagrado in že nekaj časa govori le o teh igračah, ki so pač očitno trenutno popularne. Samo on noče tistih majhnih figuric ampak neke malo večje krogle, ki se potem spremenijo v figurico. Konkretno hoče nekakšnega rdečega zmaja. Kolikor se spomnim so bile cene za eno kroglo okoli 15 EVR.

Tako je, za 1 kos. Ampak to je cena ta kroglico, ki se razpre.

jest pa sm dons kupu v babycentru po 5,99 evrov.

jest pa sm dons kupu v babycentru po 5,99 evrov.

OJ! Glede Bakuganov…js sm jih ravno zadnič kupila v eni trgovinci Minimundo na Bavarskem Dvoru…in sm tudi dala 5,99€ za eno kroglico. 🙂

jst sm pa kupu v črni lukni

js sm ga dobu od prjatla s 530

men so fajn za znort mam tut zbiratelsk kumplet 100 e

kdaj bodo.

a mi lahko kdo prinese kakih 4 bakogane ker jih zbiram prosim qe mi kdo hoče prinest mi naj prosim kleče 26 pa me najdete prosim qe je kdo prijazen ve tej sloveniji

Jaz sem našel spletno stran,www.bakugan.com.
Fino veliko izveš o njih.

Žan Papež
Jaz sem našel spletno stran,www.bakugan.com.
Fino veliko izveš o njih.

danes sem videl šest bakuganu v enem paketku.
ful so dobri,
lahku jih pa tut kupš v šparu tušu in bejbicentru.

js sm vidu siranoida in še druge. ful so dobri resnu.

naslou za poster za bakugane je tak BKGN PromoPoster B.pdf(Predmet ap…

če geš na tigrerino spletno strn dobiš ful dobre bakugane
pa še nasnemeš jih lahko na računalnik
resnu so dobri.((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((.

če geš na tigrerino spletno strn dobiš ful dobre bakugane
pa še nasnemeš jih lahko na računalnik
resnu so dobri.((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((.

moj sošolec ma bakugansko polje.

jst mam 640!

New Report

Close