Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek igrače – clemmy mehke kocke

igrače – clemmy mehke kocke

Zanima me ali je že kdo od vas kupil te kocke? Kakšne se vam zdijo? Sama bi jih kupila svoji 7 mesečni punčki, pa nekako oklevam med temi in navadnimi lego kockami.
Zanima me katere igrače so se vam in predvsem vašim malčkom zdele najboljše – tam nekje po 6 mesecih starosti. Na trgu je namreč toliko tega, da se ti dejansko zmeša, no cene pa so kar zasoljene.
Vesela bom vsakega predloga.

Čao,
Pika

Jaz sem to kupila moji 15-mesecni necakinji za Miklavza, in punca se z njimi rada igra. Niso pa te kocke fiksne, da bi stale ena na drugi kot legice, so bolj za delat kake stolpe (visoooke). So pa v redu za take male, ker se ne morejo poskodovati, ce se jih vec igra, (npr. njen skoraj stiriletni bratec, ki zna biti vcasih malo grob) in prijetne na otip. Tudi starsa sta zadovoljna z darilom za malo. Priporocam!
LP, P.

"Za dežjem vedno posije sonce."

Tudi mi jih imamo…sicer pri osmih mesecih jih veliko grize in preklada pa mece in tako preverja globino :))) …tamalemu so zelo vsec,sploh obozuje zive barve…

Moja 9-mesečnica jih obožuje! Nakako se mi zdijo zdaj še primernejše od “trdih” kock!

tud mi jih mamo (mucek je star 6 m, pa je cist nor nanje)!
priporočam vsem mlajsim dojenckom! moj si namrec z lego kockami dela samo buske, tako da sem jih za nekaj casa pospravila. ne vem zakaj pise, da so (Lego) od 6m+, če so pa čist pretrde, in se lahko dojencek resno poskoduje!!! Al mamo pa sam mi taksnega divjaka?

LP S

New Report

Close