Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Igrače in 4 letnik

Igrače in 4 letnik

Imamo štiriletnika, ki ga nobena igrača več ne pritegne in potem me sprašuje, mami kaj naj delam? S čim oziroma kako se igrajo vaši otroci podobne starosti? Katera igrača je najbolj “zakon” za njih!?

Hvala in lep pozdrav

Najbolj “zakon” igrača zanj si ti.

LP

Dinozavri!

Se strinjam, mi se igramo zdravnika, pa konjičke peljemo na piknik, pa plišata muca ima rojstni dan! Te so pri nas in, je pa res da moram bit skoz prisotna, ker takrat zares uživa, no uživamo!!

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

Naš je zelo kreativen, tako da so pri nas najzanimivejše kocke, pa sestavljanje proge po kateri se kotalijo frnikule, žebljički, kakšna družabna igra, risanje, plastelin,… je pa tudi pri nas skoraj vedno kdo zraven. Če se pa igra sam si pa kar kaj najde.

kako pa zgleda ta proga za frnikule in kje jo dobiti?

Malo nižje na temi “Kje poučne igrače?” sem napisala link.
Mi smo jo kupili pred dobrim tednom v Hoferju za 2.000 sit, ima nekaj čez 100 delov.

…imenuje se sprehajalnica frnikol.

lego kocke so oh in sploh

Always look on the bright side of life!!!

Lego kocke, puzzle, risanje, plastelin, delanje šotorov iz stolov in dek, mamičino ali očkovo branje, pisanje na računalnik, dobri so tudi tamali avtomobilčki, iz katerih delamo dooooooooooolgo kolono …

najbolj “out” (beri ležijo na omari) pa: robot na daljinca, formula na daljinca, raznorazna plastika, mehanično orodje ipd.

V glavnem odločili smo se, da kupujemo samo še knjige, lego kocke in puzzle.

Jasna

Najnoveša obsesija pri nas je igra Človek ne jezi se, postavljanje domin v vrsto in podiranje. Pisanje črk na tablo, igranje mačka Murija na računalniku..

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

pri nas pa je poleg lego kock in avtomobilčkov sedaj “in” memory, maja bo star 4 leta in smo čist noter padli, vsi…zvečer namesto pravljice igramo spomin (punci:fanta), najmlajši se pa zabava z glodanjem kakšne igračke, hehe…saj vem, da bo minilo, ampak je prav hecno, kako smo padli v tale spomin. pa kako noro dobri so naši otroci v tem!

Ja, pa zanimive so še družabne igre: enka (ta je zakon!), tiste karte s tovornjaki ali avtomobili, človek ne jezi se in spomin.

J.

Puzzle, lego kocke, knjige o živalih, Boschova plastična orodjarna je trenutno zakon, proučuje zemljevid, računa na kalkulator, lepi nalepke, smuča, reže papir, igra tenis (beri poiskuša igrati)

Kar je out: barvanje, avtomobilčki, televizija in vsa nepotrebna plastika

New Report

Close