Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek igrače za novorojenčke

igrače za novorojenčke

Pozdravljeni!

Malo sem brskala po internetni strani Baby centra in si ogledovala igrače za novorojenčke, ker je prijateljica rodila in bi ji rada nekaj prinesla. Stvar je v tem, da je tu toliko igrač in vsega (pliš, ropotuljice, igrala…), da sploh ne vem, kaj naj izberem. S čim so se vaši otročki najraje igrali? Kaj je res fajn, da ima? Zanima me tudi za tista pojoča igrala, ki se namontirajo na posteljico, jih imajo otročki radi? Ker niso ravno poceni…

Hvala za nasvete.

Lp

Priporočam kakšno igračko od FisherPrice. Njihove igrače so luštne, trpežne, ne predrage. Izbereš lahko kakšno igračo od 0+, torej od rojstva dalje, lahko pa tudi kakšno z oznako 3m+, 6m+. Od začetka se otrok še z ničimer ne igra ampak samo opazuje, opazuje pa lahko tudi igračke za starejše, ki mu bodo kasneje, ko se bo dejansko igral, nudile več izzivov.

Novorojenčki se žal ne igrajo:-)))

Ponavadi se ropotuljic in pliša hitro nabere… Zato raje nesi kakšno igračo za pozneje- naša je oboževala lonček presenečenja (vstavljajo se različni liki in lonček pove po slovensko, kateri je) ali pa kakšen klavir oz. nekaj, kar spušča zvoke, ko otrok pritiska. To je zanimivo od 6. meseca naprej. Ali pa kaj takega, kar vleče po tleh. Če pa prineseš kakšen body, pa tudi ne boš zgrešila. Teh ni nikoli preveč.

Toncka

Meni so najljubše lesene igrače, nekatere so primerne že za zelo majhne…

Nasplošno imajo dojenčki radi vse kar oddaj glas in se svetlika. Teh igrač je veliko. Že pri 3-eh mesecih zelo radi opazujejo stvari , ki se premikajo, pojejo, igrajo…

Pojdi na spletno stran “Huda mravljica”.

New Report

Close