Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Igranje

Igranje

Nežno otrem še zadnje kapljice vode, ki drsijo po moji koži. Gola odidem v dnevno sobo. On, gol v vsej svoji lepoti, z zavezanimi očmi sedi v naslonjaču in nestrpno čaka. Nič ne govorim, približam se mu in ga poljubim. Noro se poljubljava. S kotičkom očesa opazim, da se je njegovo mednožje začelo prebujati. Korenjak je iz trenutka v trenutek večji, trši, bolj uporaben. Odmaknem se. Z jezikom se spustim k njegovemu ušesu, nežno ližem, sesam. On stoka. Jezik potuje po vratu navzdol. Všeč mi je, ker imam vso kontrolo. On, je namreč zvezan, ne more čisto nič. Lahko se samo prepusti užitkom.
Ponovno se odmaknem. Z roko sežem k moji potrebnici. Mokra je. Malo se poigram z njo in mu roko še tako vso mokro od mojih sokov pomolim pod nos. Še bolj se vzburi. Vidim, da postaja nemiren, zato ga zajaham. Čisto počasi se nasadim na korenjaka, napolni vso mojo bit. Tako grozno sem potrebna njega in tako zelo me rajca to, da imam nad njim tako oblast, da mi v bistvu takoj pride. Moja muca utripa in ga stiska. Ampak vem, da moram prekiniti. Za danes sem mu obljubila nore užitke. Razjaham ga, on protestira. Pokleknem med njegovi nogi in ga začnem nežno oblizovati, korenjaku se izogibam. On suva z boki, hoče se namestiti tako, da ga bi vzela v usta. Ampak ni še čas za to. Z rokami ga božam in raziskujem njegovo telo. Končno v roko vzamem njegovega korenjaka in ga začnem čisto počasi drkat. Moja roka drsi po njem gor in dol, gor in dol. On ječi. Vem, da je zadovoljen, ker nadaljujem z zadovoljevanjem.
Preneham. Grem v kuhinjo in vzamem kocko ledu, ki sem jo že prej pripravila. Spet sem med njegovimi nogami in ga sedaj hitro in zahtevno masiram. Rožnati glavič se sveti in roka hiti v svojem delu. Njegovo stokanje postaja intenzivno in vem, da se počasi približuje orgazmu. Kocko si dam v usta, malo se že topi. Še vedno hitro delam z roko, gor in dol po tiču mojega gospodarja. Boke dviguje proti moji roki, uživa. Gledam njegov obraz. Z usti se približam tiču in ga posesam globoko vase. Celo njegovo telo se napne in otrpne, jaz pa še vedno zelo intenzivno sesam, led se topi in začutim kako se njegova batina napne in začne utripati v mojih ustih. Preveč je vsega. Sperma pomešana s koščki ledu in vodo se cedi iz mojih ust. Višek si razmažem po prsih, njemu pa ga še vedno intenzivno vlečem. Ne izgubi erekcije, še vedno je obilna. Ponovno ga zajaham, odmaknem mu prevezo iz oči, saj ga hočem gledati v tiste njegove božanske oči. Liževa se, divje sesa moj jezik. Močno se nabijam nanj, na svoji pobriti potrebnici čutim njegove trde dlake. Vse skupaj postaja noro, meni kar prihaja in prihaja. Odvežem mu roki, ki se takoj polastita moje riti. Še bolj me nabija nase in na svojem ščegiju čutim zbodljaje njegovih dlak. Sem že zelo glasna in zelo divja. Njegov sredinec prodre v ritno luknjico, jaz pa divje trzam v orgazmu. Čutim, da je tudi on tam, saj utripa v moji vroči muci………

dejte me vn potegnt :))) sm cist not padla …

caramela, se se igrat in se pisat!

mmm, krasno…če boš drugič izmenjaje uporabljala led in vroč čaj, torej izmenjaje mrzlo – vroča kombinacija na njegovem korenjaku bo zopet divje in malo drugače…
lp

lepo, po dolgem času spet nekaj pravega za ta forum;))

UUhhhhhh!!! Zunaj nevihta, napetost celega soparnega dneva se je sprostila v hipu, tudi meni je bilo lažje……. dokler nisem prebral tvojega posta! Napetost je spet tukaj in se stopnjuje skoraj do bolečine. Ne vem, če bom zdržal v službi, ma me, da bi v trenutku izginil od tod in se, kot žival vrgel na svojo nič hudega slutečo ženkico. MMmm, mogoče pa le ni slaba ideja! Mejte se! Jaz grem!

lepo… Kdaj bomo v živo?? (:-P)

zanimiva zgodbica…samo nekaj mi ni jasno…kdo je od koga gospodar, če pa je tvoj dragi zvezan…torej si ti njegova gospodarica…hehehehhe, pač malenkosti;)))))))))))))))))))))))))))))

Super. Intenzivna zgodba, da me je kar privzdignilo. Občudujem tvoj stil pisanja, zelo dobro se da predstavljat. Njam.

Caramela,
to si pa tko dobr opisala, da sem kr notr padla in ne morem nehat razmišljat o tem. A je kakšen za hitr sex? Nekaj podobnga sem imela tudi jaz z mojim bivšim, ampak na postelji, ker je bolj udobno.
Še še kakšno tako napiši Caramela!!!!

New Report

Close