Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Igranje s plišastimi igračkami ali lutkami

Igranje s plišastimi igračkami ali lutkami

Zanima me, če se kot pari kdaj igrate med seboj igrate s kakšno plišasto igračo, npr. punca z roko premika in “posodi glas” plišasti mucki, zajčku, medvedku? Vem, da je to bolj pogosto, kadar se starši igrajo s svojimi otroci, ampak zanima me konkretno za pare (med fantom in punco). Morda se enim zdi to otročje in debilno, ampak prepričan sem, da obstajate tudi nežne duše in otroci po srcu, ki znate občasno izražati svojo domišljijo in ljubezen do partnerja tudi na tak način. Le pogumno se javite!

Svašta.

50 odtenkov pliša? LOL

Ne vem zakaj rabiš potrditev. Če gre za igrico in vama je to všeč, ok. Če pa mu prek igračke nekaj sporočaš kar direkt ne zmoreš…

Hahahhahaha….. Odlična! :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj delam (delava), je problem zaprtih vrat, ne javnosti!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Thanks za tole iskrico! 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Takim “foram” se samo babe lahko smejijo.

Se strinjam, tečnim tipom to nikakor ne uspe.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Wtf.

The Muppet Show – In The Navy

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

https://www.youtube.com/watch?v=gd31jrXVhB4

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close