Najdi forum

mene pa zanima, če je kdo “obseden” z igrcami?
In katere priporočate

LP *

hehe seveda da smo

Priporočati je pa težko, dokler ne vem, kakšen žanr ti bolj odgovarja, saj je danes malo takih, ki nabijajo vse igre povprek.

Napiši saj približno kaj rada igraš, ker drugače ti lahko priporočam kako super simulacijo bojnega letala, tebe pa seveda taka letala niti najmanj ne zanimajo.

Need for Speed (vsa nadaljevanja)

:)))
Formule – F1GP3
Dirke – NFS5, NFS2
RTS – Starcraft, !Black & White!, Sacrifice
Vesoljska – Freespace 2
1st person – Half Life (klasika-must have), Max Payne, Medal Of Honour (Rulz)
—————————————————————————————————————–
To igram jaz (oz sem).

Black & White mi je fuuul dobra, kar ne morem nehat.
Komaj cakam, da pride Starr War (vojna zvezd), kjer se bo dalo uporabljati silo, ki jo uporabljajo Jediji.
Zelo realna se mi zdi tudi Operation FlashPoint, ki se mi po drugih ločuje po tem, da nimaš nobenih privilegij (če si ustreljen v glavo, si ustreljen v glavo in padeš dol, ne pa “življenje na procente”)

LP

Minesweeper!

O čem se pa gre?

To je zraven z Windowsi :))) Sej je dobr špil!

No one lives forever! Toliko iger je, ki se dogajajo na letalu, na otokih, v vesolju…….vsaj kadar spremljam zaročenca, ki je čist notr padu zadnje čase, pa včasih kar mene tut potegne not….kul!

:-)))) notr pa padeš, to pa :-)) namesto da bi se zaročenec stabo ukvarjal, pa igrce igra, kajne?! Ampak to je kul, da igrata oba, pri meni je tudi tako

LP

Ja to se ponavadi zvečer namest, da buljiva sam v TV, dogovoriva, da si jaz polistam in preberem kakšno žensko revijo, on pa ta cas odigra kakšno igro, pol ko slišim kak zanimiv dialog ali streljanje, še mene pritegne, da vidim kaj se dogaja, potem pa navijam za njega, dokler ga ne ubijejo, potem pa ga tolažim, in se ujčkava, he, he!

Ali pa, saj veš, ko si ženska rihta včasih pričesko in vse ostalo, da dedec ne poživčani, si odšpila kakšno…

Pzdravljeni!

Zanima me ali je kdo igral igrico” Zork grand inquisitor”,in sicer drugi cd.Zanima me namreč kako prideš skozi tisti del,v podzemlju;najprej greš skozi vrata za katera potrebuješ študetsko izkaznico,nato preko majhnega mosta,potem pa prideš v nekakšen prostor kjer je tiskalnica in moraš vzeti papir,oz.”scrool rolo(ali nekaj takega)in ga vtakniti v stroje ,ampak v pravilnem zaporedju.Zanima me kako poteka to zaporedje,ker igram že toliko časa pa ne najdem izhoda.Prosim,naj mi kdo pomaga rešiti igro,oz.ta del,saj počasi izgubljam živce!

Priproročam ti Gothic (noro velik svet, pa z vsemi se lahko pogovarjaš), ali pa Startopia.

Gothic sem igrala, samo ne da se mi ga po cele dneve igrat, ker je res zelloo velika igrca, pa še nikamor ne pridem, no ja počasi kam pridem….tolk se moram še naučit (vlamljat, bojevat,….), a ti znaš?
Startopie pa ne poznam

LP

Probi z Medal Of Honour, full nora igra! Pa Black&White. Pa na Half-Life sploh ne pozabit! Pa kmalu bo tu Warcraft 3! Kolk pa vi sploh igrate igrc tko nasploh? Aja, pa koko vam delujejo (hardware pa to :=>).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close