igre in virusi
pred nekaj meseci sem igral igre ko nor, poznal sem vse igre ki so prihajale.
nekega dne sem na računalnik dobil virus iz CD-ja ene izmed računalniških revij – pa je šel računalnik za 450.000.
sedaj mam še močnejšo mašino vendar me je strah demo iger (ker ne morem na lepe oke igro kupit), mam nameščem PC cilin antivirusni program.
zanima me ali je to dovolj da se izognem virusov ali mi še kaj priporočate??
redno nadgrajevanje antivirusnega programa 🙂
tistega pa ne razumem da je šel računalnik za 450k ? v najhujšem primeru je pač treba sormatirat disk (pri posebnih virusih še obnovit bios (cena okoli 3k)) in to je to.
ma unico je sound karto pa tak dalje pol pa se je karnaprej pojavljal pa sem se odločo da ga nočem več videt
Virus ti nič ne uniči, uniči ti samo podatke na trdem disku, to pa se da popraviti v recimo 90 minutah na boljših mašinah. Včasih je bil en zelo star virus ki ti je disk zavrtel tako hitro da se je pokvaril, drugače pa je potreben samo format c: in mislim da te je nekdo kar dobro nategnil da si šel kupovat nov PC ;-(
En navaden anti-virus bo dovolj, jaz sem pred 4 dnevi novo kišto kupil in nimam nikakršnega anti-virus softwera in ga tudi ne bom imel, če dobim virus (samo ga ne dobim) pa pač format c: pa je.
Brez formatiranja ni cudno,da se ti je se naprej pojavljal..Le kam si dal staro kistico??
me prav zanima kolko virusov se potika po tvojem računalniku 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.