Najdi forum

Lep pozdrav vsem!

Imam en problem in sicer sem iz CD -ja presnela igro Herry Potter (cd ni bil originalen). Na namizju imam ikono (slikano) in ko kliknem nanjo, začnem z igro.
Problem pa je v tem, da je v programu Nero burning rom ne morem posnet na CD. ZAKAJ? V nerotu to ikono vlečem na drugo stran, da bi jo spekla in do tu še gre. Potem se posname zelo na hitro in ko zaženem CD ni napiše, da te datoteke ne more najti. Posname pa se tudi samo ikona v obliki sličice in nič drugega, kot bi se moralo. Ali je možno, da bi morala na začetku, ko izbereš v kakšni obliki boš snemal, kaj drugega izbrat (jaz izberem prvo možnost)? Kje delam napako?
Please help me!!

Nevednica

Tole ne bošlo: inštalirane igrice ne moreš zapeči s PCja na CD. Ko posnameš ikono z namizja posnameš samo t.i. bližnjico, to je programček ki pravi nekako takole: “Če nekdo klikne name, moram iti v Program files/HP/ in tam poiskati HP.exe ter ga zagnati”. Taka bližnjica ima nekaj KB, zato ti tudi tako hitro konča s peko.
Da bi si naredila kopijo igrice, moraš imeti CD s katerega si grico inštalirala (tj namestila na PC) in presneti cel CD.
Mimogrede: če bi rada ohranila rezultate, si shrani mapo Moi dokmenti/harry potter II in jo naslednjič posnami na isto mesto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close