Igrisca v Ljubljani-obnova
No kopiram moj predlog se sem-ce se katera strinja naj kar veselo kaj napise..
lp.
Mateja
Datum: 09-06-05 13:10
Ker je tale stran ze velikokrat pripomogla k marsicemu,predlagam -peticijo za obnovo otr.igrisc v Lj.Pri nas v Mostah so tri igrisca popolnoma unicena,celo zeloo nevarna,zeblji strlijo iz klopi,unicene ali zelo poskodovane klopi,gugalnic sploh vec ni ali pa so v takoo bogem stanju da je to ze sramota.Pisali smo zupanji,obcini..pa se nic ne premakne,ne vemo vec kam naj se obrnemo-vse je bolj podobno smetiscu kot pa otroskemu igriscu.Verjame pa da ni tako samo v mostah…zato bi bilo fino ce bi sprozili kaksno akcijo glede tega!!
V imenu starsev-Mateja
ja ne vem kolikor so mi povedali taki malo bolj osvesceni glede taksnih stvari-je najboljsa stvar peticija-podpisi-cim vec-nato bi to predali MOL-u.
saj so tudi vasi predlogi zelooo dobrodosli.Mislim da je skrajni cas da se nekaj ukrene-ker ce bomo vedno tiho bodo otroci zrasli z dobrim igriscem v Tivoliju,tam pa kjer ima svoje prijateljcke pa ne bo nikogar-kdo pa hoce biti na taksnem zanemarjenem in nevarnem igriscu??!!
Dejmo malo Primoza pocukat,naj on kaj predlaga-ali pa kdorkoli drug ki bi lahko!!
se enkart:ZA CELO LJUBLJANO-jaz sem pac napisala kaksan so igrisca v Mostah-Totalen poden!!!!
Naredimo nekaj!!!
Mateja T se popolnoma strinjam s tabo.
Sem tudi jaz ugotovila, da so večinoma vsa otroška igrišča v Ljubljani postala prav nevarna. :-(((( Nihče ne skrbi za njih, nihče jih ne obnavlja…. Prav žalostno, da naša županja nič ne ukrene. Mogoče bi pa bila nova vlada kaj bolj zainteresirana…..
Kakršnokoli peticijo na to temo podpišem takoj.
Zdravo!
Sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za.Živimo namreč na Rakovniku (ob Dolenjski cesti) in razen 2 gugalnic nimamo nobenih igral kljub temu, da je prostora in travnatih površin dovolj (pa tudi otrok ne manjka).Tudi sama sem že razmišljala, da bi pisala na občino, ampak če se pojavi kakšen boljši predlog sem zraven.
lp
tina
Mateja, zelo podpiram predlog.
Sem sicer iz Bežigrada in imamo to “srečo”, da je blizu nas velik park s solidnimi igrali, vendar zelo, zelo zanemarjen. To je tudi razlog, da nas zato pogosto lahko srečate v Tivoliju, čeprav mi osebno ni več tako prijeten, ker je tam v najbolj aktualnih urah vedno velika gneča.
Torej, sem za, če zbereš dovolj energije in začneš akcijo.
SREČNO!
SUzana
ZA!!! Pri nas v Jaršah je okoli precej igrišč, ampak so nekatera prav grdo zanemarjena…
LP
Če se kdo spomni otroškega igrišča prav na mestu, kjer danes stoji hiša RTV , potem se mu bo gotovo milo storilo. To je bilo eno najlepših in najbolj urejenih igrišč z ogromno igrali. Danes mu je podoben le Tivoli.
Če pa si kdo želi ogledati eno izmed najbolj zanemarjenih , da ne rečem kar negravžnih igrišč, pa naj pride za garaže na Potrčevi pri domu vojnih invalidov. Igrišče sameva zaradi svoje zanemarjenosti, čeprav je na čudoviti lokaciji polni drevja.
Prava sramota za odgovorne.
srečno
Na Taboru v ograjenem delu so bila odkar pomnim – ko sem bila še majhna, igrala za otroke, potem so začela propadati, sedaj pa ni nič. Lahko bi v vsakem delu Ljubljane uredili po en večji park z igrali in nekaj manjših. Saj lepe površine v ta namen obstajajo. A ni škoda, da to sameva, namesto da bi tam gledali in poslušali otroški Živ Žav, ko se dobimo po službi z otroki za nekaj prijetnih popoldanskih uric.
ZA
Bežigrad – Črtomirova, dve igrišči, za eno delno skrbijo stanovalci sami (vsaj pokosijo travo), zamenjali bomo verjetno mivko v peskovniku, gugalnic pa res ne morem zašvasat:(((
Na drugi strani pa hudo zanemarjena igrala, trava pa meni do podpazduhe… notri svinjarija, verjetno tudi kake igle, da sploh ne govorimo o klopih…
PODN
Tanja