Igrisce v Tolminu
Kaksna je podlaga v tolminu?????????????
makedam
ma stukrt bulši ku u horjuli
menda je zelo slaba podlaga tko sm slisal bil pa se nism tm bom letos prvic
Ja pobje se bo treba balinat naučit!!!!
Ej pa se kr ne vem kasna je podlaga a za ta trda a za tamehka kolesa!!!!!
jst bi dau malu bl trda gor, s sabo pa mej tudi mehka da vidš kaj ti bl leži. priporočljivo pa je met tudi komplet traktorskih pnevmatik, hehe
Ma mejte 84A je prow u redu drži pa nč ne drsi, če maš pa ful mehke je pa škoda kr jih preveč nese drži pa isto! Razmere pa niso lih take de bi blo treba prow zlo jamrat :>
ma kdo je pa tebe kej prasu.a sm mogoce kej reku da je slabsi u hrjulu
ma kaj vi vozte formulo 1 al kaj, a greste med polcajtom se se zamenat mogoce al kaj.se mi je zdel da drugi letos neki bols rolajo, zdej se mi je posvetil zakva 🙂
šuti
ma cucy prou….fantje…..se vid da vas je tuki vec kot 3/4 mesčanov,in se za neko bogo tekmo prpravlate, kot da bi se prpravlal na odhod na mars. vi lepo pejte brez skrbi na tekmo in tm poglejte razmere na igriscu,pa naj vas boli k…. ce ste falil pr kolesckih,ti vam itak ne morjo dost pomagat,ampak raje uzivajte v hokeju.slaba kvaliteta igrisca je lahko samo kot zacimba v hranim in nova izkušnja…te pa iscemo…
T TOLMINU JE IGRIŠČE PODN! TUD 84A KOLEŠČKA TI NE POMAGA KER JIH TUD FUL RADIRA!SE STRINJAM Z HORJULCOM – SLABŠ K MAKEDAM!
ma sej ta horjulc sploh ne ve kasn jee tm igrisce, ka sploh se ni bil tm,sicer smo pa mi itak na makedam navajeni,in je taka podlaga nm lahk sam plus
Jest sm bil ze tam, pa sploh ni slaba podlaga…bolš kt v Horjulu…
Forum je zaprt za komentiranje.