Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek III. del – RAZMIŠLJANJE STAREŠINE

III. del – RAZMIŠLJANJE STAREŠINE

Starešina je razmišljal o dveh stvareh. O novem županu in seveda o tekmovanju. Rokoborbo in rokomet je takoj izključil (he, he, he, če ob tem pomislim na rokoborbo, me prime lulat, če pomislim na rokomet, me prime …. OP). Končno se mu je posvetilo: naj bo tek prek butalskih gričev tisto, kar odloči o zmagovalcu !!!!

Pred začetkom so oba tekmovalca vprašali, kakšne so nujne želje. Zverina (pičipokl: OP) je zopet molčala… osel si je zaželel istega okrepčila, kot ga je pred njim dobila zverina (mislem, ej, folk, da je šlo za en gajsten benzin ??? OP).

Tisto, kar je sledilo, je še danes nepojasnjeno. Najprej je počilo, potem se je pokadilo in osel je z neznansko hitrostjo poletel čez butalske griče. Zverina od samega presenečenja sploh ni začela s tekmovanjem, osla od takrat niso videli nikoli več (verjetno je tekle, dokler mu ni zmanjkalo tiste tekočine, za katero domnevamo, kaj bi lahko bilo, ne de ??? OP)

Ja, ja, nič ne bo z novim županom (jodlanje množice butalskih Butalcev … OP).

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close