Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iiiiiihhhhhaaaaaaa :)))

iiiiiihhhhhaaaaaaa :)))

Kva je klapa, kako ste, ste se naspali!? Dobro jutro :)) No, jest grem spat, sem imel nočno… ta frišni, da veste ;)))

Dobro bodite, rad vas imam… vas pogrešam vse!!!

Lp!

No, evo me… sem se v službi ta zadnje minute spravil v kletko… no, zdaj pa sem že doma :)) in sem hotel še nekaj dodati, da bi me razumili, hehe he… pa mi je že vseeno, pa veste zakaj… mnjaaami, zato ker sem se sedajle lotil sladoleda :)) cele bance takole pred spanjem :)))
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa, saj ni kaj razumeti, sam spat bo treba it :))
Fajn bodte!!
A bomo kaj lizali :)))???

Hihi hi, jaz še kar ližem, mislem rečt zopet… mi spati ni :)) Hej, Hely tokrat niso žemljice ;))) Razloži jim, če je treba… drugače pa… heca ni nikoli preveč :))

Ajde kletka, mene že v jezička zebe… ga bom mogu dat kam bolj na toplo, hihi hi

Lp!

Bemti medi…to je telepatija…daj ledija se men…takoj…da ga polizem!
Gremo lizat ja…v tej vrocini je to lepo…tko paše…medi…cakaj…ti dons posljem nekaj lepega…neke jaogdke…da ne bo zmerom ledi na tapetah,ihihih…samo jaz nic kriva…so me tko nagajivo spet naredili…že v temle jutru…kaj čmo…;))…če pa paše…in zadane…kaj to pomeni…pa ti najbolj veš…aneda! Cmoka medko…lepo ninaj…sibaj spat…da polej pijeva kofija.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Smeškoooooooo si, da veeeeeeeeš! ;)))

Ja no, za tiste ki ne veste…. ko pride naš Razbi zjutraj iz nočne… potem… no potem… v njegovi šukici se začnejo dogajat čudne čudne reči…. hihi…. ihhhhaaaa… on se namreč loti svežih žemljic! Pa se jih napapca, potem pa gre v svet sanj….

…. alora, vas pa pogreša… in pogreša lizkanje sladoledijev….

Cmoka, nočko ;)))

K sebi!!!
Šapo!
🙂
Sp

aha…sem ga jaz priklicala…se imam moč;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zgleda,da res!
Moč imaš pa res veliko!
Sp

New Report

Close