ijojjjj…..šmrc,šmrc
Pravkar je filma konec…šmrc,šmrc….kak lep film..šmrc, šmrc
ehh pa tolikokrat si rečem ne ne bom gledala k sem potem vsa mehka, v oblakih..limonjada..daleč od realnosti..pihhh!!
Ampak še vseeno šmrc,šmrc…buuuuuuuuuuuuu jest bom kar jokala…šmrc…..
Oh, muca, ne jokaj. Filma nisem gledala. Zdajle sem vstala, ker me kuha vročina, ko svina, pa moram vzet tablet !
Je pa tako. Naj se sliši še tako trapasto, ampak sama sebi sem rekla, filmov z vsebino in poudarkom na čustveni plati, naj bo akter človek ali žival, enako časopisnih tem – žalostnih, se bom izogibala, kolikor bo v moji moči. Res mi ne uspe vedno….včasih dobim občutek, da se nečemu izogibam in zapiram oči pred dejstvi…samo kaj. Tudi mene se vse tako hudičevo prime !
Upam, da si mirno zaspala , da ti dajo mali mačkoni mir, pa se * vidiva * zjutri !
še vedno nočko, zajček
Zakaj pa mi nisi povedal ? ;))
Jaz vem, od včeraj zvečer šele !
Veš, ma je v bistvu nekaj le res…
človek se celo življenje uči. Ko misli, da že vse ve in zna, je šele na pol poti…
uh, kako je zajček kar naenkrat postal blue !
A veš kaj pomeni tole ? N4O ?……to pomeni, na štiri oči…..recimo ti nekaj povem, ali pa ti prilimam cmok ! Tko !
ohhhhhh Jani jutro tebi in zajču in vsem ostalim..ja preživela tud film,pa tudi noč.
Hja sem bila že po nakupih zdejle pa si malo časa ukradem zase in za kavico.Uh potem pa spet šibam okol zdravnikov,kontrole!!