Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IKEA kompleti posod

IKEA kompleti posod

Zanima me kakšno posodo imajo v ikei?
Imela bi set posode, ampak se nočem nasrati, ker cena je pa dokaj ugodna!
Prosim za mnenja oz. ideje kje še imajo kakšno kvalitetno posodo, seveda za neko normalno ceno, ker trenutno finančno stanje je bolj slabo!
Hvala in lp

Tole smo kupili in dela super. Priporočam. Mislim, da je tudi v Italiji ista cena.

vem,da nisem v veliko pomoč,ampak jest si pomagam tko.Če je posoda lahka je za en k…
Dobra posoda je zmer težka,zato,ker ima debelo dno in se ne uvije po prvi uporabi.tud mož (kuhar) se s tem hudo strinja :))

Se strinjam jaz in par mojih prijateljic. Mislim, da za to ceno ne boš nikjer drugje dobila toliko ( čisto dobre) posode. Imajo pa v Ikei še boljšo posodo po kosih, vendar je dražja. Kot rečeno, tale je zelo fajn.

No hvala zaenkrat, če ne bo drugače bom jo pa kupila, ali je za indukcijsko ploščo ali ne??
Kaj pa Rutar, ali imajo tam vredu posodo??
Hvala 100x!

Jaz v Rutarju nebi kupovala. Škoda,da si zamudila komplet posode,ki so jo imeli kakšnih 10 dni nazaj v Hoferju.Sodelavka jo je kupila in je zelo zadovoljna.Če se ti tako zelo ne mudi,počakaj na novo priložnost v Hoferju.Drugače so pa posode od Emo Celje tudi zelo kvalitetne in primerne za vse vrste kuhališč in seveda je emajlirana posoda najbolj zdrava.Če se ti da,greš lahko tudi v njihovo industrijsko prodajalno v Celje,kjer se dobi dobra posoda po ugodni ceni.

http://www.emo-ett.si/lokacija2.php

Posoda je za vse vrste kuhališč, tudi za indukcijo. Krasno se pomiva, je ravno prav težka oz. lahka za rokovanje, nobenih nepotrebnih plastičnih ročajev… Jaz ne bi čakala na drugo, šla bi po Ikeino, ki je stokrat preverjena. Kje boš še dobila toliko posode za 50 ojrov?

V Ikei sem kupila kar nekaj posode, vse za indukcijo. Cenovno zelo ugodna je serija 365+, ki se pri nas dobro obnese, kupila sem tudi nekaj litoželeznih kosov, ki so super, a malce nepraktični zaradi teže. Doma imam tudi nekaj od Silita, WMFja… definitivno gre za boljšo posodo, a dvomim, da je toliko boljša kot je dražja. Mislim, da nakup v IKEI definitivno ne bo napaka.

Vse kar sem kupila v Ikei od posode, se nisem nikoli nasrala. Tudi nože za pizzo uporabljamo že 4 leta pa so še vsi ok. Švedska kvalitete oz kvaliteta glede na njihove standarde. Kupiš brez strahu!

New Report

Close