Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IKEA, naredite red

IKEA, naredite red

Poslusam ljudi, ki hodijo v Ikeo na malico in kosilo.  Ikea ima kul restavracijo. Ampak so napredno moderni in so uredili še biznis kotiček in pa igrala za male otroke. Take, za katere pričakuješ, da jih bodo še pazili  starši.  Na sredini jedilnice so postavilu igrala.  Tako zdaj,  razpuščeni otroci divjajo po celi jedilnici, kričijo in tolčejo s kladivi.. Ne vsi. Večina pa, da lahko njihovi  starši kleptajo in jih briga, kako njihovi sončki motijo ostale, ki želijo pojest v miru..

Zanima me vaše mnenje.  Kaj bi vi predlagali Ikei, da bi pustili galamo otrok in  ustregli lenim staršem ali omejili otroke, recimo z nizko ograjico okrog igral in napisom, da je igrišče le tam in omogočili normalno prehranjevanje odraslim? Prostor je sicer  velik, tako, da bi ob pravi organizaciji bili vsi zadovoljni. Sploh pa je v spodnjem nadstropju tudi igralnica za otroke.

Restevracija je za kosilo…ne pa igrala..itd

Če ti kaj ni prav, pa jej kosilo doma v kuhinji. Pa boš imelo mir.

Mularijo, ki se ne zna obnašat za rešetke. Staršem pa kazen, ker ne opravljajo svoje starševske naloge !!!

Tam sem jedla zajtrk. Bil je zelo zanič. Restavracija je največkrat čisto prazna.. Boljši je švedski hotdog ( pri izhodu ) iz trgovine.

Če ti kaj ni prav, pa jej kosilo doma v kuhinji. Pa boš imelo mir.

*

Se pes ima pri jedi rad mir.

Odgovor na objavo uporabnika
Oiip, 02.11.2023 ob 12:11

Poslusam ljudi, ki hodijo v Ikeo na malico in kosilo.  Ikea ima kul restavracijo. Ampak so napredno moderni in so uredili še biznis kotiček in pa igrala za male otroke. Take, za katere pričakuješ, da jih bodo še pazili  starši.  Na sredini jedilnice so postavilu igrala.  Tako zdaj,  razpuščeni otroci divjajo po celi jedilnici, kričijo in tolčejo s kladivi.. Ne vsi. Večina pa, da lahko njihovi  starši kleptajo in jih briga, kako njihovi sončki motijo ostale, ki želijo pojest v miru..

Zanima me vaše mnenje.  Kaj bi vi predlagali Ikei, da bi pustili galamo otrok in  ustregli lenim staršem ali omejili otroke, recimo z nizko ograjico okrog igral in napisom, da je igrišče le tam in omogočili normalno prehranjevanje odraslim? Prostor je sicer  velik, tako, da bi ob pravi organizaciji bili vsi zadovoljni. Sploh pa je v spodnjem nadstropju tudi igralnica za otroke.

Pojdi na Aljasko, tam boš imela miiiiiir.

Če ne boste začeli vzgajati svojih otrok, jih bo vzgajal svet na bolj boleč način, ker egoističnih neprilagojencev nihče ne mara.

Za vse nepismene. Jaz ne jem tam.

Švedi so pripadniki skandinavskih narodov. Tam imajo glede otrok drugačno mentaliteto. Tam so otroci glavni, starši pa jih morajo ubogati in se jim prilagajati. Podoben odnos imajo tudi do migrantov in vsi vidimo, kam jih je to pripeljalo!

Mi smo pa nekulturni balkanci.

New Report

Close