Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IKEA PREVOZ??

IKEA PREVOZ??

Ali mogoče kdo ve, če pripeljejo ( v Ljubljano) iz Ikee pohištvo, če ga naročimo po internetu in koliko stane. Lepo prosim za odgovore.

Ja, pripeljejo. Cena je odvisna od vrednosti nakupa, imajo pa neko najnižjo vrednost, ki jo moraš plačati in pa tudi neko najvišjo. Nastavljeni so nekaki “plačilni razredi” glede na oddaljenost in glede na vrednost nakupa. Mislim, da bi se to moralo dobiti na internetu. Jaz imam brošuro, kjer je vse razloženo, a je zdaj nimam pri roki.

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=8&catalogId=10101&langId=-21&StoreName=homeshopping

Bi pa prosila, če katera napiše kako se naredi aktiven link!

evo…

lp

PUNCE, VI STE ZLATE!! HVALA VAM ZA ODG.

A mi lahko katera prevede oziroma samo obrazloži kako je s prevozom? Koliko okvirno bi me prišel prevoz do LJubljane, če nabavim za recimo 200 EUR robe?
Hvala

Aja, pa ne bi kupila pohištva, ampak drobnarije.

Link narediš tako, da link daš v tale “zaklepaj” .
Pozorna moraš biti, da je na začetku

OK?

Asana,

jaz sem sedaj prebrala na hitro skozi…pa nič ne piše da lifrajo v tujino. Tak da malo bolj natančno obrazloži kak je postopek.

Namreč jaz imam tut kar nekaj stvari za našega vrageca nagledanih, sam časa ne najdem da bi šla gor.

Hvala ti za odgovor

kolikor sem se jaz uspela prebit preko teh WWW strani, velja internetno nakupovanje žal samo za avstrijo.
Če pa greš v IKEO in kupiš, pa ti lahko dostavijo tudi v SLO.

New Report

Close