Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ikea Tundra Antik laminat, s čim premazati?

Ikea Tundra Antik laminat, s čim premazati?

Imamo omenjeni laminat. Pozna se vsaka kaplljica, v stanovanju imam muca, povsod se poznajo odtisi njegovih tačk, za znoret. Po tleh pomivam vsak drugi dan, nič ni boljše, čez pol ure je spet polno odtisov in vsega…Za čiščenje uporabljam čistilo za laminat od Emsala in enega od Dm znamke. Rada bi kupila premaz za laminat, da bi bil bolj neobčutljiv. Nekaj podobnega sem imela včasih za parket, bil je tudi od Emsala, v modri plast. embalaži. Ali torej obstaja premaz za laminat, podoben, kot je premaz za parket?

hja, imamo podoben problem. na laminatu se zal vse pozna, sploh odtisi cistih, a mastnih pasjih tack…mi cistimo nonstop, premazem pa vsake toliko kar z glanzerjem od emsala. nic ne skoduje, ceprav ni ravno izrecno za laminat. nato spoliramo, pa je. odtisi tack pa – odmahnem z roko. pac pes zivi z nami in nam je v veliko veselje.

Jaz imam ponekod laminat – ni od Ikee – in je isto, povsod pasje tace.

Jaz pa gotovi parket in rjave keramične ploščice. Sem na istem, sami odtisi.

Na parketu se pri meni ne pozna nič, po ploščicah pa ne hodi.

Žal nič ne pomaga, vsaj jaz nisem nič odkrila… Jaz sem ravno dopoldne spet “polirala” tla v dnevni sobi, kjer imamo laminat z nekim posebnim čistilom, ki sem ga včeraj kupila. Pa so bili kasneje že prstni odtisi hčerke… Vdam se.

Jaz imam podoben problem, ampak s parketom tako, da očitno ni problem v laminatu. Se mi zdi, če namažem z loščilom, je (mačje) tace še bolj videti. Danes sem že dvakrat pomivala po tleh.

Če imaste pse in mačke v stanovanju,vam nobena stvar ne bo zbrisala tačk s poda.Se boste pač mogle sprijaznit s tem ali pa pod zamenjat za navadne dile.Te niso tako občutljive.

Še vedno imam raje potacano, kot da sem brez psa, ampak če bi kdo poznal rešitev, bi bila pa vesela.

New Report

Close