Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IKEA- vračilo izdelka

IKEA- vračilo izdelka

Pozdravljeni,

na vas se obračam z vprašanjem, na katerega verjamem, da ima kdo odgovor.
Zanima me, če kdo ve, ali je možno v IKEI vračilo izdelka, ki je bil kupljem v Avstriji, tudi v Italiji?
Imamo family card, izdelek je original zapakiran. Vem, da je vračilo možno v kakšni drugi avstrijski IKEA trgovini, ne vem, če je možno tudi v drugi državi?

Kdorkoli z izkušnjami, prosim za pomoč! 🙂

Ne, ni možno – ker vsaka država ima svoje skladišče in razknjižuje svoje zaloge. In tudi zato, ker so MPC cene popolnoma različne – lahko tudi za par eur za isti artikel.

Midva sva kupila izdelek v Italiji, ga imela po leta doma neodprtega ker ga še nisva rabila, nato ugotovila da ga sploh ne rabiva in ga vrnila v Avstriji in še enega ko je bil zlomljen isto kupljen v ITA, vrnjen v avstriji. Nobenih komplikacij, malo čudno so me gledali, druga nič, mogoče odvisno tudi od tega kdo dela, kake volje je, al pa tudi ne.

Pa sta jim v Avstriji predložila ob vračilu italijanski račun, ali sta kar šla na blef, pa če rata, rata?

Ker zadnjič v Italiji ( 1 mesec nazaj) enemu Slovencu, niso vzeli nazaj mize, ki jo je kupil v Avstriji.

no meni so odgovorili, da lahko vrneš ikea izdelke v originalni embalaži v katerikoli poslovalnici….tudi različne države, verjamem pa, da malo čudno gledajo. v bistvu je prvi pogoj originalna embalaža…

sem predložila ručun in ker sva v Italiji eno stvar dražje kupla sva zraven še tisto nesla v avstrijo, so mi dali v Avstriji bonusa tolko ko sem plačala v Italiji, sem šla nazaj v trgovino čez 2 minute in kupla isti izdelek ki sem ga prej reklamirala z bonusom in prišparala 20€. znajt se je treba pa je vse OK 😀

Hvala vsem za odgovore! Bomo poskusili srečo tudi mi, pa da vidimo, če nam uspe! 🙂

Lp

New Report

Close