ikea- za en drek
preživeta? jaz vedno najdem tam kaj uporabnega. ste videle tiste lepe steklene kozarce različnih velikosti in za majhen denar? saj dobiš jih tud pri nas, ampak stanejo nekajkrat več! midva imava skoraj vso pohištvo iz ikee, nič še ni razpadlo, pa imamo dve pupi doma, pa še cenovno je bilo ugodno. in tisti kopalniški tepihi fajni – 10 uerov je eden, pri nas takšni, celo manjši stanejo nad 4000 sit. pol pa pojdite v rutar nakupovat, pa bo!
Ja, seveda, če imaš doma mizarja, potem je pa lahko reči, ne v Ikeo. Mene pa tvoj mizar kar fino stane. Da o cenah pohištva v trgovini ne govorim. Če je poceni, je škart, kvaliteta pa dvakrat precenjena. Jaz sicer pohištva v Ikei ne kupujem, ker si lahko privoščim tudi kvaliteto v naših trgovinah, mi je pa čist jasno, zakaj ljudje kupujejo v Ikei tudi pohištvo. Najboljše razmerje kvaliteta – cena.
smešno je samo to, da nekateri kljub (večinoma) res nizkim cenam v IKEI, pričakujejo vrhunsko kakovost izdelkov 🙂
meni recimo je blazno všeč pohištvo Paron, ampak res se mi zdi bolano dat 300€ za eno mini omarico za čevlje. V Ikei za 300€ dobiš celo, zelo kvalitetno dnevno sobo. Sedežne tudi jaz nikdar nebi kupila v Ikeji, ampak dodatki so pa fantastični.
nam je od vsega najbol všeč to, da vidiš, plačaš, odpelješ … ni treba čakat x tednov, pa še po xx tednih noriš, ker trgovec žal robe še nima.
Sicer pa vsak po svoje ane 🙂