Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IKEA – zamenjava kupljenega

IKEA – zamenjava kupljenega

Pozdravljeni IKEA friki,
zanima me, če je kateri od vas v IKEI že kdaj zamenjal kupljeno blago. Meni se je namreč zgodilo, da sem kupila napačne stvari in bi jih rada zamenjala.

Lep ponedeljek vsem

Mi smo enkrat menjali zavese. Oziroma nismo jih zamenjali ampak vrnili.
Vse je bilo v originalni embalaži. (sicer smo jo doma odprli, ampak, ko smo ugotovili, da to ni to, smo se zelo potrudili in stvari zapakirali nazaj)
Potem pa s stvarmi in računom na oddelek menjave (v Gradzu, čisto zadaj), kjer so nam vse lepo odšteli in, ker smo račun poravnali z american expressom so nam denar za vrnjene stvari tudi tja nakazali.
Če bi plačali s kešem, bi pa dobili keš.
Čisto nobenega kompliciranja, predvsem pa nobenih vprašanj v stilu, zakaj pa vračate?
Baje pa vzamejo robo nazaj tudi brez računa, če je v originalni embalaži, saj se itak vidi, da je iz IKEE. V tem primeru pa baje dobiš samo dobropis. (ampak zagotovo pa tega ne vem)

ja, tudi jaz imam dobre izkusnje z vracanjem blaga. le potrudi se, da to storis cim prej. mislim da v roku 2 mesecev, sicer jih pa poklici in se zmeni.

a sem lahko tok firbčna, da vprašam, kaj maš? mogoče je kaj, kar smo sicer nameravali kupiti mi…

New Report

Close