Najdi forum

IKEA

Ali mi lahko katera pove kje dobim katalog IKEA!
Ali lahko tudi v Sloveniji kupiš podobne dodatke itd.?
Hvala,by!

Nekateri katalogi so online:

Aja, seveda ga pa lahko tudi zastonj narocis, poglej spodaj na tej isti strani je link na “Katalogbestellung”.

A pa ga dobiš, glede na to, da piše, da ga pošiljajo samo po Avstriji?

LP

JanaG, katalogi so na volju v IKEA, podružnica v Ljubljani na Šmartninski cesti.
Pred njihovimi poslovnimi prostori so na mizici kupi katalogov z opozorilom, da lahko vzameš največ tri izvode. Zelo uporabna pa je tudi njihova internetna stran, ko se odločaš za nakup saj imaš specificirane vse podatke glede embalaže, težer,opozorila…. http://www.ikea.at

Ne vem, ampak lahko probas, ne? 🙂 Saj izpolnit formular preko interneta tako nic ne stane…

Sem pa jaz enkrat tako dobila po posti v Ljubljano sp. hlacke Skiny preko ene nagradne igre, ki je bila menda samo za Avstrijo. Mogoce bi pa s katalogom tudi slo?

Po drugi strani je pa cel katalog tako na internetu, na zgornjem naslovu, tako da lahko kar direkt pogledas, kar te pac zanima.

Žal,še dve leti nazaj so kataloge pošiljali tudi v Slovenijo, zdaj pa ne gre več. S Šmartinske jih tudi ne pošiljajo, tam ga pa dobiš brez problema. Odprto imajo pa do 16h.

Hvala vsem za informacije!
Naročila sem katalog kar v Avstrijo, bomo vidl kaj bo!ČAO

katalog dobiš na Šmartinski ulici v Lj. v bližini BTC, kjer ima IKEA svoje predstavništvo v Ljubljani. Točnega naslova pa nevem ampak je v imeniku in jih kar pokliči pa ti bodo povedali kako in kaj.
LP, M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close