Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IL DIVO V ZAGREBU – totalna štala

IL DIVO V ZAGREBU – totalna štala

v pozitivnem smislu.Žurka na višku, fantički se zabavali, mi pa tudi.
V lj pa fine rite, so sedeli pri miru in še ploskat se jim ni dalo preveč.
No, pa vse jih je sram.Še dobro, da nisme bila v Lj, ampak samo v Zg..)

pričakuješ od slovenskih poslušalcev, Slovenec se ne zna obnašati…Je štorast, te samo opazuje, potem pa ogovarja…. Kmet!
Čeprav ga spoštujem, a kmet mora ostati na kmetiji!

Sicer so pa Japonci sedeli še bolj pri miru .
Včeraj pa so Slovenke razturale.Tam jih nihče ne pozna, doma bi pa imele okoli same črne poglede.Jah, tak ipač smo.Drugačni od balkancev in nikoli ne bomo pasali skupaj.

točn to, podpišem
tudi glede humorja, slovencljna moraš žgačkat eno uro, da bi morda pkazal vsaj zobe, pa še to ne veš ali jih kot grrrrrr in bo ugriznil ali se je res morda “odločil” se nasmejat

kaj je z vam Slovenci, kaj dogaja, zakaj ste toliko zategnjeni, zadržani……?

točn to, podpišem
tudi glede humorja, slovencljna moraš žgačkat eno uro, da bi morda pkazal vsaj zobe, pa še to ne veš ali jih kot grrrrrr in bo ugriznil ali se je res morda “odločil” se nasmejat

kaj je z vam Slovenci, kaj dogaja, zakaj ste toliko zategnjeni, zadržani……?[/quote]

Mi smo Slovenci, vi pa ste z Balkana.Tito nas je silil biti skupaj, pa niti slučajno ne pašemo skupaj.Vi žurate in potem delate, mi pa delamo in potem malo žuramo.

točn to, podpišem

kaj je z vam Slovenci, kaj dogaja, zakaj ste toliko zategnjeni, zadržani……?[/quote]

Taki smo in če tebi kaj ne paše izvoli na Balkan. Kaj sploh še delaš v Sloveniji? Slovenija je samo za nas kmete, taki fini stvori kot si ti pa za na širni balkanski polotok.

Kak te veš, kak je blo, če nisi bla v Lj?

Karl Marx je še v svoji knjigi zapisal; Balkan – tukaj je mislim predvsem na Hrvate – največji izmečki človeške civilizacije. Umetno – Turško ljudstvo. Se jim vidi že po obnašanju, da so na stopnji opice in ne človeka…. Kdor pa ne more živeti v Sloveniji, ima svobodno pot in naj odpelje v ČefurLand.

točn to, podpišem

Mi smo Slovenci, vi pa ste z Balkana.Tito nas je silil biti skupaj, pa niti slučajno ne pašemo skupaj.Vi žurate in potem delate, mi pa delamo in potem malo žuramo.[/quote]

veš kako je to, Tito je želel vse najboljše vsem, žal ni ratalo, ker se je še enemu zaluštalo bit Tito
samo, vi premalo žurate in preveč delate, beri: garate, treba je ubrati ravnovesje tega dvojega pa bo kul, nič posebnega

točn to, podpišem

Taki smo in če tebi kaj ne paše izvoli na Balkan. Kaj sploh še delaš v Sloveniji? Slovenija je samo za nas kmete, taki fini stvori kot si ti pa za na širni balkanski polotok.[/quote]

ne, mi ne paše, da te vidim vso žalostno in mi empatija ful dela, pač ni mi vseeno zate, saj nisem Slovenec 😉

v Sloveniji zelo dobro delam in odlično živim, Slovenci ste zelo zanesljivi, glede biznisa

v redu, res je Slovenija za kmete pa ne samo za kmete
ampak, če prideš v mesto, se temu pač primerno obnašaš, ni kaj posebnega

to si pa zadela ne da bi vedela, mislim, fini stvori pa to, ampak bom ostal tu – na Balkanu ;-)))

ja, še dobro, da si bila v ZG !!!

sicer pa – daj ti meni razloži kako lahko naredijo štalo pri takih lepih, umirjenih , na čase že kar dolgočasnih komadih?????? nimam pojma! sicer so se med komadi tudi kaj pohecali na svoj račun in povedali kako pikantno, ampak, da bi to dišalo po štali?????? nak!

v soboto sem bila drugič na njihovem koncertu; fantje imajo repertuar izdelan v nulo, in obakrat ni bilo videt, da bi se samo za “milimeter obračali” po svoje.

tko da – težko verjamem, da je bla v ZG “taka štala”

Najboljši in najlepši je naš trio EROIKA!

Njihovi koncerti so za naša mehka slovenska srca, njihovi glasovi se nas dotaknejo in slovenske pesmi, ki jih pojejo, so za naše duše!

Kak te veš, kak je blo, če nisi bla v Lj?[/quote]
No, saj sem bila, samo sem delala tam.

AMEN!

Verjemi, da znajo naredit štalo – samo ne v Ljubljani, kjer se publiki še ploskat ne da (ali jim je nerodno, ne vem), če malo bolj glasno zaploskaš te itak vsi postrani gledajo, bognedaj da bi slučajno vstal ali pa zavpil. Bi morala doživet njihov koncert v Angliji ali pa na Irskem, potem bi videla, da znajo, pa še kako. Ko se tako zafrkavajo med sabo in s publiko, da niti pesmi ne morejo speljat do konca….ja, pri nas bi težko doživeli kaj takega.

New Report

Close