Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ilka Štuhec

Ilka Štuhec

Zelo nesorazmerno postavo ima. Njene noge so ful debele v primerjavi z ostalo postavo.
Ponavadi so športnice bolj sorazmerne. Ali je to posledica kakšne posebne vaje, ki jo mora delati za rehabilitacijo po poškodbi?

Si kdaj smučala? Nožne mišice kar precej “trpijo”.
Drugače pa, če sem prav razumela, ima poškodovano koleno. Ena od zaščit kolena je tudi ojačitev nad in pod kolenskih mišic.
Pa še, ženske imamo različne noge, ene imajo že po naravi boj močne, čeprav so suhe, če potem temu dodaš še malo športa, pa pride so popolnega nesorazmerja. Ampak… Je to res tako pomembno, kako skladno ali neskladno telo ima nekdo?

zadnjič je tudi meni padlo tole v oči, v neki reklami ko plešejo. Nimam nič prosti takim in drugačnim nogam, ampak jo obleč v tiste leather pajkice….k mon….res zgleda obupno.
Verjamem da to ni bila njena izbira.

Zato pa je dobra smučarka, z zobotrebci ne moreš bit.

Zato pa je dobra smučarka, z zobotrebci ne moreš bit.
[/quote]

:). In ti imas perfektne nogce? Kaj si pa doseglo v zivljenju?

Tudi med vrhunskimi smučarkami so debele in vitke, pa oboje natrenirane za vrhunske rezultate. Michaela Shiffrin proti Anji Paerson??????????????

Ilka ni nič nesorazmerna, ramena ima tudi močna:

[img]http://cdn.kme.si/public/images-cache/750xX/2016/09/23/716385f1fc6ff6a323022d6082544ac7/5843d3c8bbd63/716385f1fc6ff6a323022d6082544ac7.jpeg[/img]

S čim se eni obremenujete kako usklajeno postavo pa imate sami. Šport zahteva treninge in različni športi pač zahtevajo močnejše mišice vendar pogosto ne vseh pač pa določenih. Več ali manj imajo vsi smučarji močne noge. Tako kot ima večina plavalcev močna ramena in gimnastičarji močne roke. Tako je.
Sašo Bertoncelj je enkrat izjavil da po stopnicah ne hodi da si ne okrepi preveč nožnih mišic ker mora imeti močne le roke noge pa ne da so lažje

Pač postava smučarke 🙂

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Imajo močne noge, ne debele. Tudi Ana Bucik jih ima, čeprav dela reklamo za Lisco. Je pa bistvena razlika o smučarskih rezultatih. Lansko leto je bila Ilka odlična!

Vsi smučarji in smučarke imajo izredno močne noge. Ne vidi se to toliko ko stojijo vzravnani….ampak ko so v počepu oz smučarski pozi, se to izrecno vidi……to pač prinese 20 let treninga….

Še vedno je to samo okoli 70 kil pri 170. Marsikatera monovka ima najbrž več kil phahahaa..

Zgleda. Taka cvrsta,kompaktna,zdrava baba in ne neka anemicna no energy razen puhla kumara bejba.

Točno tak, Ilka naša je taka, ko more bit. Jaz sn tui natrenirana kr, da dedi nea grejo neke bedarije po glavi, pa da ma rešpekta malo doma, čuj. No, tak al tak ga intelektualno v red spravim, samo malo mišic pa tui nea škodi, da lahko zavihtiš eno konkretno litoželezno ponvo malo za opozorilo, če ded kaj preveč žnable razgibavle. Tak da Ilka je prava baba, tak ko treba, prava štajerka naša. To se tak ve, da če ded hoče doma neke gospodarit, te bo katastrofa.

A ti si pa Flisar?

Poglej si tisti glasbeni video od Tine Maze.
Kaj misliš, zakaj jo kaže samo od pasu navzgor (pa parkrat samo v čevlje, pa sedečo), nikoli pa ne pokaže cele postave?

Vsakemu športniku sem mal favš za lepo mišičasto postavo.
Tudi pri Ilki je enako.

In kje ti vidiš debele noge?

[img]https://www.aktivni.si/media/cache/upload/Photo/2014/07/23/ilka-stuhec_galleryImage.jpg[/img]

Ne bluzite, Ilka je luštna punca s sexy postavo. Kakšne debele noge no, lepo vas prosim. Debele noge ima edino v primerjavi z anoreksično shiranimi wanabe lepoticami, ki so pa itak obupne s kost-koža izgledom…

Prekajen meso dl cajt gvera;)

V živo ima samo močne in ne debele noge. V bistvu sem bila presenečena, ker sem mislila, da ima močnejše. Njena postava je sorazmerna. Kaj pa tvoja?

Veliko smučark ima močne noge (glede na ostalo). Tina Maze npr. ima izredno močne noge. To pride s intenzivnimi vajami, kakšnimi napitki, preveč vitamini.

Kaksne debele, to so kratke noge.

Ilka je že fejst punca. Tako in drugače.

Ste kdaj videli špehondro od Mazetke in njena debeeeeela stegna. Ampak ne, nje pa ne bomo kritizhirali. Nje pa ne.

A si vzela tablete? Tudi Mazetka ni imela špeha, ampak mišice. A veš kaj je to? Itak da ne ….

New Report

Close