Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima katera ILP odstranjevalec dlak (Remington)?Izkušnje?

Ima katera ILP odstranjevalec dlak (Remington)?Izkušnje?

Pozdravljeni,
v prejšnjem žurnalu sem videla, da prodajajo ILPn odstranjevalec dlačič Remington ilight. Cena je 350 €, ni malo, a če deluje …. Sama ima dlačic precej, temne so, odstranjujem jih z depilatorjem. Lasersko odstranjevanje v salonu si zaenkrat ne morem privoščiti. Kaj pa tole za domačo uporabo? Ima kdo? izkušnje? Pa vem, da jih ne odstran i trajno, a že, če mi jih ne bi bilo treba pulit na deset dni, bom vesela, pa verjetno manj boli …
Hvala!

Kupi si vosek na kaseto(6eur), depilacijske trakove (5eur), grelec za vosek (20eur). Bolece ampak imas po depilaciji 3 tedne mir. Vsaj pri meni je tak. Mam pa eno kaseto za 2 depilaciji,depiliram pa si noge,pazduhe in brazilsko depilacijo.

So prodajali tudi pri Quelle ali nemara Neckermannu? Kar dvomim, da to res deluje, glede na to, da na forumu dermatologija moderator trdi, da to niti za v lepotne salone ni, kaj šele za domačo uporabo.
Poleg tega vsak IPL ni dober za vsake dlake in se jih je treba lotiti z različnimi (ne delujejo namreč vsi enako in na vse dlake), da se jih res znebiš.
Si pomislila na trajno odstranjevanje z el. iglo? Za 350 evrov bi ti jih po mojem uničili vsaj na ključnih conah.

Eno figo imaš 3 tedne mir. Tri tedne čakaš, da so dovolj dolge, da lahko vajo ponoviš. Dva tedna vmes pa nisi ne za na plažo ne za kratke hlače.

Eno figo imaš 3 tedne mir. Tri tedne čakaš, da so dovolj dolge, da lahko vajo ponoviš. Dva tedna vmes pa nisi ne za na plažo ne za kratke hlače.[/quote]
Meni dlake zacnejo rast po treh tednih,je pa res da si mores pustit malo daljse da si jih lahk spet zdepiliras. Tisti cas pac nosim dolge hlace,ce pa grem na morje pa si itak zdepiliram pred odhodo+.

Eno figo imaš 3 tedne mir. Tri tedne čakaš, da so dovolj dolge, da lahko vajo ponoviš. Dva tedna vmes pa nisi ne za na plažo ne za kratke hlače.[/quote]
Meni dlake zacnejo rast po treh tednih,je pa res da si mores pustit malo daljse da si jih lahk spet zdepiliras. Tisti cas pac nosim dolge hlace,ce pa grem na morje pa si itak zdepiliram pred odhodo+.[/quote]

In ker je pri tebi tako je pri vseh?
Kakorkoli pa obrneš pride 14 dni, ko ne moreš nikamor sredi poletja, ker si kosmata. Razen seveda, če se na to požvižgaš ali če nosiš dolge hlače avgusta.

Meni dlake zacnejo rast po treh tednih,je pa res da si mores pustit malo daljse da si jih lahk spet zdepiliras. Tisti cas pac nosim dolge hlace,ce pa grem na morje pa si itak zdepiliram pred odhodo+.[/quote]

In ker je pri tebi tako je pri vseh?
Kakorkoli pa obrneš pride 14 dni, ko ne moreš nikamor sredi poletja, ker si kosmata. Razen seveda, če se na to požvižgaš ali če nosiš dolge hlače avgusta.[/quote]

Nisem rekla da je pri vseh tak, sem samo eno opcijo predlagala,ki se meni zdi najboljsa. dlake z depilacijo z voskom itak postajajo. vedno svetlejse redke,z epilatorjem a jih vec al manj samo lomis. Tud nevem kje si ti dobila dva tedna dolgih hlac,dovolj je ze par dni. Pa tud dolge hlace avgusta se mi ne zdijo nic takega.

Danes kupili in smo že uporabili. Se pa pobriješ in nato uporabiš laser, tako da si v bistvu skoz brez dlak. Javim rezultate, ko bo kaj vidno.

Tidi mene zelooo zanimajo rezultati….cimprej pisi:)…upam da pomaga, ker si ga tudi jaz hocem kupiti

— NB21 —

Kje si pa kupila tako poceni grelec? in pa vosek na kaseto? nevem kako zgleda to :$

LP

kupla remington, 3x uporabila in rezultati že vidni bikini še nekje 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}dlak, noge malo več ker ej večji predle in zlahka kakšen del zgrešiš. Super zadeva, deluje.

simat01 – tudi jaz sem si kupila remigtona. res je da pobriješ in nato uporabiš laser.. ampak potem ko ti ponovno zrastejo jih moraš spet pobrit in nato z laserjem.. ali greš kar na tisto dovžino ki ti po tistem tednu zraste?

živjo bejbe, ali je še kakšen rezultat po ubporabi te mašince???????bi blo fajn met to doma….

3 tedne nazaj sem kupila remington ipl 6000 laser, uporabljam ga 1x na teden na najmočnejši jakosti. zelo se mi že pozna, dlake rastejo počasneje, prej sem se vsakodnevno brila s tem da sem zvečer že imela kaktuse na nogah, sedaj po treh terapijah imam noge gladke 2 dni. poznajo se že tudi polja brez dlak. jaz vsekakor priporočam nakup tega laserja za domačo uporabo, meni se je stanje že zelo izboljšalo, redki mozolčki in tu pa tam kaka vraščena dlaka, prej je to bla vsaka druga. tiste ki si ga želite nabavit vam priporočam nemški amazon, dobiš isto kot tu s tem da sem tam dala samo 270€ zanj, tukaj pa se cene dvignejo tudi do 400€.

Že nekaj časa ni nobenega govora na to temo. Odločam se za nakup Remintonovega laserja 6000 (vijolčnega). Zanimajo me vaše izkošnje z njim. Ni poceni, zato bi roda kakšno mnenje.
Prosim oglasite se tiste, ki ga uporabljate li vsak poznate katero ki ga uporablja.

Jaz sem Remington IPL uporabljala 2 leti in ta čas je bilo super! Model 6000F. Moram omeniti, da sem hudi primer poraščenosti, zjutraj pobrijem noge, zvečer že niso več gladke. Dlake tudi nad ustnico in po bradi.

Med uporabo so dlake so rasle počasneje, predvsem pa to ni bilo grobo izraščanje kot po britju.

Vendar! Vmes sem bila noseča, potem sem dojila in seveda malo več kot leto dni aparata nisem uporabljala (v navodilih piše, da v tem času uporaba ni dovoljena). Dlake so se vrnile 🙂 To torej ni trajna odstranitev, ampak zmanjšanje dlak samo za čas uporabe.

PROBLEM: V tem času neuporabe se je aparat pokvaril (senzor za kožo več ni deloval, aparat torej sploh ni več deloval, ker je to prvi korak pri tem aparatu). Na servisu so ugotovili, da rezervnega dela nimajo, sodelovanje z dobaviteljem je bilo obupno in tako se aparat za 300 € ni dal popraviti. Katastrofa.

Vmes sem poskusila tudi IPL aparat, ki ga prodaja Lidl (Sanitas) – odsvetujem! Prav nobenega učinka!

New Report

Close