Ima katera recept kako upecati monovca?
Vsec mi je en monovec k vcasih bolj redno vcasih manj pise tuki gor.Ve katera kako ga uspesno uloviti ker sedaj mi ne ratuje in mu ocitno ni mar.
…potem ima v sebi premalo testosterona.
Bo moral kar lepo k zdravniku na injekcije.
Ali pa bo stanje ostalo nespremenjeno.
Mogoče je pa to v resnici monovka. Previdnost ni odveč
Kaj ti pa bo?
A rabiš hišnika, denar, animatorja sončkov, taksista, zabavljača, fukača,………….. ?
Ja, povej mu kaj rabiš ane, pa vpraš če bi bil prpravljen ti tisto dat. Al sploh me veš kaj rabiš oz bi rada, pa bi sam nekoga v glavo?
A ti to res? Če opažaš, da piše večrat pomeni, da je v tistem času frej, ko piše bolj poredko ti lahko da mislit, da ni frej in se mora posvečat svoji Mon-iki:)) In ti bi rada Mon-ovca??? A veš, da mu je Mon bolj kot ti…in koliko bo pol časa zate razen nič??? A misliš, da bo pol kr šel za teboj kot kuža:)) Nap, ne bo in ne želi si ga torej! A v reali pa ne znaš živet…?
Monovci so rezervirani za Mon. Reala pa ……Bolje da ne vemo zakulisja.
Kakšno pravokacijo?[/quote]
Kaj če je mislil pravo akcijo, pa se je mal zatipkal….zasanjal itak podnev .-)))
Kakšno pravokacijo?[/quote]
Kaj če je mislil pravo akcijo, pa se je mal zatipkal….zasanjal itak podnev .-)))[/quote]
Mavro fejst sanja,
Že dolgo ni nič sem napisal o angelih.
Kaj če je mislil pravo akcijo, pa se je mal zatipkal….zasanjal itak podnev .-)))[/quote]
Mavro fejst sanja,
Že dolgo ni nič sem napisal o angelih.[/quote]
A baročnih angelčkih? :-))))))))))
Mavro fejst sanja,
Že dolgo ni nič sem napisal o angelih.[/quote]
A baročnih angelčkih? :-))))))))))[/quote]
Z nekim angelom se baje dobiva, a nič ne spremljaš ljubezensko življenje starih Monovcev?
Ti si bila ja vedno na tekočem ali tako ali tako!
Prej boš ujela mavrico…
A baročnih angelčkih? :-))))))))))[/quote]
Z nekim angelom se baje dobiva, a nič ne spremljaš ljubezensko življenje starih Monovcev?
Ti si bila ja vedno na tekočem ali tako ali tako![/quote]
Spremljam samo ta hude jeba.. :-)))
Tako, da sem rajš prešaltala na drugo agregatno stanje :-)))
Kako upecati MON-ovca? Hja… Dokaj preprosto… V bistvu zelo preprosto. Le… Ah ne. Ne smem izdati. 😀
Tudi jaz ne.
Lahko pa namignem – zelo preprosto je, če si prava oseba.[/quote]
Spomnim se stave s sosolcem iz srednje sole, ko sem mu razlagal, da je zaljubljenost mogoce izzvati pri vsakem dekletu (kar pa prav nic manj ne velja za nas) in je to samo stvar tehnike. Izbral mi je 14 deklet… najratlicnejsih izgledov in karakterjev – starejsih od naju in fazank. In cisto vse so se odzvale tako, da so (za “uspeh” je veljalo, ce je trajalo vsaj tri mesece) jasno izrazale svojo naklonjenost (zaljubljenost) do mene. Bil je to zanimiv eksperiment.
Taksista s kuharsko 3-letno šolo je res težko dobit, ja. Ko to enkrat punca ima, so vsi problemi rešeni, ker se ni niti treba več sekirat za nič, samo prašek v nos in je problem rešen.
Tudi jaz ne.
Spomnim se stave s sosolcem iz srednje sole, ko sem mu razlagal, da je zaljubljenost mogoce izzvati pri vsakem dekletu (kar pa prav nic manj ne velja za nas) in je to samo stvar tehnike. Izbral mi je 14 deklet… najratlicnejsih izgledov in karakterjev – starejsih od naju in fazank. In cisto vse so se odzvale tako, da so (za “uspeh” je veljalo, ce je trajalo vsaj tri mesece) jasno izrazale svojo naklonjenost (zaljubljenost) do mene. Bil je to zanimiv eksperiment.[/quote]
Povej, razkrij mi tvojo taktiko.hvala
Tudi jaz ne.
Spomnim se stave s sosolcem iz srednje sole, ko sem mu razlagal, da je zaljubljenost mogoce izzvati pri vsakem dekletu (kar pa prav nic manj ne velja za nas) in je to samo stvar tehnike. Izbral mi je 14 deklet… najratlicnejsih izgledov in karakterjev – starejsih od naju in fazank. In cisto vse so se odzvale tako, da so (za “uspeh” je veljalo, ce je trajalo vsaj tri mesece) jasno izrazale svojo naklonjenost (zaljubljenost) do mene. Bil je to zanimiv eksperiment.[/quote]
Če si obdeloval po tri hkrati in je moralo trajati vsaj!!!! tri mesece, si za to porabil dve šolski leti. A lahko še malo bolj nakladaš?
Je pa res, da določen segment žensk pada na take gobcače v prazno, kot si ti.
Samo s pi.čko!
Forum je zaprt za komentiranje.