Ima katera recept kako upecati monovca?
jst mam pa kontra vprašanje;kako upecati zlato ribico…..:)
pa da se mi vsaj neki izpolne :))
Zakaj bi pecala monovca? Saj ne veš, kakšen je v reali. Mon je samo za štos, partnerja ali partnerico je treba poiskati v reali.
Pa saj ga najprej za štos upecaš, da potem za res vidiš kakšen je v resnici. :)[/quote]
Zato si ti iskal v reali….:)
Pa saj ga najprej za štos upecaš, da potem za res vidiš kakšen je v resnici. :)[/quote]
Zato si ti iskal v reali….:)[/quote]
Iskal sem v reali, ko je pa še prišel internet, pa še v virtuali. 🙂
Internet je samo razširil možnosti.
Nekaj časa nazaj sem napisala “Vodič po Monovskih moških”. Prepričana sem, da bi ti bil v pomoč.:)
Hoj,
Raje povej kdo je (bomo lažje določili pot penetracije do njegovega… srćka). 😉
Google-al… nič našel. URL plz (if exists, if not provocation).
Tale je huda.
Tale “monovec” (koji naziv, lol) je vceraj zapecal punco za enega kolega. Jebi ga, ce ze sebi vec ne smet, pa se lahko vsaj pozabavam s temi recmi za druge. Pa imam jaz veselje, ostali pa koristi.
Nasel se jo, jo pripeljal v jazz klub, jo tam osvojil (bi sla z mano kam bi hotel, samo kaj ko sem zaseden), usvaril pogoje, da jo prevzame prijatelj, a.k.a. mu dal social/status proof, da ga je zadela lepo gledati, vmes sem se parkrat na kratko izgubl, da sta se imela priloznost bolje spoznati, ker me je pac cakala, in ko je bil pravi cas (ko je sezrela) sem se opravicil, da moram iti. Ce bo okay. In kaj ce rect. Vse v roku 3 ur. Sedaj pa slisim, da sta sla potem k njej domov, danes pa ze pri njemu gasa. Kids, that how it’s done.
Hm, najprej se je zapalila zate, v roku 3 ur pa za frenda. Če bi bla jst tip, me zanimanje v trenutku mine.Sam kaj k nisem a ne.Čeprav sm že v letih, me še vedno ego daje.:)
Afna sej vemo da imaš sušo, odmaši ego zamašek, pa nehaj že skrbeti kaj bosta odrasla sinova rekla na to, da se mama malo pozabava. Potrebna a zadržana, nesrečna kombinacija:)
Hm, najprej se je zapalila zate, v roku 3 ur pa za frenda. Če bi bla jst tip, me zanimanje v trenutku mine.Sam kaj k nisem a ne.Čeprav sm že v letih, me še vedno ego daje.:)[/quote]
Ji že DX ni bil tolk poseben ali pa ni bila kaj preveč zbirčna hahaha.
Mimosunek v rito? Analka?
Haha čisti mimosunek. A si zuni čez vikend?[/quote]
A je že taka dehidracija? Gospa malo morate tudi nase in vase dati no:) Saj ste se skoraj 50let razdajala za druge, kdaj bo vaš čas? Samo ni pa trega zagrabit za vsakega, tud če je zunaj čez vikend, dan odprtih vrat pa to 🙂
Haha čisti mimosunek. A si zuni čez vikend?[/quote]
Mislim, da to pomeni, mimosunek, suneš mimo, se pravi en štuk/luknjo nižje, pa si v riti/dreku:) Samo ne, piše “čist”, kar pomeni, da je spodnja luknja čista, sklistirana. No zadnji del pa je samo-razložen… Gospa sprašuje, če je kandidat prost čez vikend. Lahko sklepamo, da vabi psihiatričnega bolnika, tiča ima ravno tako.. Ali pa sprašuje, če ima kandidat druge obveznosti (zunaj), v primeru pa da je prost… se ve
Hahaha, si prav simpatičen veš! Sem že imela opravka oz imam še vedno, s pacienti, samo ti pa zmagaš.
Afna daj si duška, sunka, ta pravega, ne tistega mimo 😀
No, kolega je ze od zacetka vedel za kaj je slo. Nekaj casa se je sicer trudil okoli ene tretje. Da sem se ze spraseval, kaj naj s “svojo” naredim. Potem pa sem se namerno malo dlje zagovoril z enim tretjim in mu dal priliko, da se s punco malo bolje spoznata na 1:1. In zadeva se je zacela vrteti v nacrtovani smeri. Pa punco sem na ustrezni distanci drzal. Da se ne bi prevec zame zapalila.
To, da je vec lahko vec tipov hkrati zenski vsec, tako ni nic pretresljivega. In obratno, tipu vec zensk. V enem trenutku si ji ti bolj vsec. Potem pa, odvisno kako se stvari razvijajo, se zapali za drugega. Pa koliko je primerov, ko se en cel vecer okoli zenske muva in trudi, potem pa mu jo pred nosom nek padobranec domov odpelje. Npr. v tistem vasem franciju belanciju, lol. Vecini ni kao nic jasno. Jaz pa sem to zavestno izdirigiral.
Toliko tega se doseze, ko za prijatelja zastavis dobro besedo, ga aktivno vkljucujes v pogovor, pred punco vedno znova “hvalis”, ampak na iskren nacin!, skupno fotko naredis, ipd. Ne le, da mu das social/status proof, punci postane domac, blizu. Seveda mora tudi sam sodelovati, biti okay. Kar mu hvala bogu gre dobro od rok.
Sicer pa to tako ni bilo prvic. Tako ali drugace sem mu jih ze par “zrihtal”. In z eno sta potem lep cas celo skupaj ostala. Ja, za kaj pa so prijatelji? Da si en drugemu v zelje skacejo, na koncu pa vsi izvisijo? Sicer bolj obicajna praksa. 😀
Ni to za +35 moškega malo razvojno (čustveno/psihološko) v razkoraku z dejansko starostjo, če ima še vedno potrebo kot kak 18-letnik, da razlaga (oz. se hvali na forumih!), kako je v diskoteki ”zapecal’ žensko (še za prijatelja), medtem ko ima veliko njegovih vrstnikov družine oz. že srednješolske otroke!?
Večina jih to kaj hitro preraste, da bi imeli potrebno po dokazovanju z ženskimi črticami, ker to terja življenje (odgovornost) od njih, razen če se zrelostni razvoj ustavi in moški obtiči na ravni ‘večnega mladeniča’ – v odnosnem smislu nesposoben za zrele in pristne odnose z ženskami, če je njegov ego obstal na nivoju mladostnika.
[img]http://33.media.tumblr.com/9eb636be60f2c241715d27b3c25df021/tumblr_inline_mnmojktST41qz4rgp.jpg[/img]
Biti po duši večno mlad je lahko samo pozitivno, starci s svojimi bednimi forami in ovčevsko mentaliteto (okrasit jelko ker jo vsi, it na rosjtni dan če povabijo ker ne baje ne morš rečt če si utrujen itd.) so prav patetični….
Lajf je kratek, ostanimo čimdalj mladi po duši in delovanju! matjazko ti deluješ recimo kot en starec pa še nisi niti na pol lajfa 🙂 To je bistveno bolj žalostno kot če 40 letnik skače okrog kot 20 letnik…. umrli bomo vsi, če se postaraš hitro je to huje
S tem si mislil, predvidevam, na moške kajne? Bognedaj, da bi se enako obmašale/razmišljale ženske.[/quote]
zakaj bog ne daj? Super če, babe ste običajno še bolj zategnjene ko ”odrastete” od rolanja oči ob uporabi opolzkih besed v družbi pa vse do drugih zadevic.
Samo pri babah ni upanja ker se mate za nekaj več ker ste odrasle kao, tipi vsaj priznamo dostikrat da je fajn bit immature pa uživat pa da te boli k za vse
No, kolega je ze od zacetka vedel za kaj je slo. Nekaj casa se je sicer trudil okoli ene tretje. Da sem se ze spraseval, kaj naj s “svojo” naredim. Potem pa sem se namerno malo dlje zagovoril z enim tretjim in mu dal priliko, da se s punco malo bolje spoznata na 1:1. In zadeva se je zacela vrteti v nacrtovani smeri. Pa punco sem na ustrezni distanci drzal. Da se ne bi prevec zame zapalila.
To, da je vec lahko vec tipov hkrati zenski vsec, tako ni nic pretresljivega. In obratno, tipu vec zensk. V enem trenutku si ji ti bolj vsec. Potem pa, odvisno kako se stvari razvijajo, se zapali za drugega. Pa koliko je primerov, ko se en cel vecer okoli zenske muva in trudi, potem pa mu jo pred nosom nek padobranec domov odpelje. Npr. v tistem vasem franciju belanciju, lol. Vecini ni kao nic jasno. Jaz pa sem to zavestno izdirigiral.
Toliko tega se doseze, ko za prijatelja zastavis dobro besedo, ga aktivno vkljucujes v pogovor, pred punco vedno znova “hvalis”, ampak na iskren nacin!, skupno fotko naredis, ipd. Ne le, da mu das social/status proof, punci postane domac, blizu. Seveda mora tudi sam sodelovati, biti okay. Kar mu hvala bogu gre dobro od rok.
Sicer pa to tako ni bilo prvic. Tako ali drugace sem mu jih ze par “zrihtal”. In z eno sta potem lep cas celo skupaj ostala. Ja, za kaj pa so prijatelji? Da si en drugemu v zelje skacejo, na koncu pa vsi izvisijo? Sicer bolj obicajna praksa. :D[/quote]
😀 Sej ti verjamem. V bistvu mi je tale tvoj frend en tak beta 😉 Jst se že od nekdaj palim na posebneže, take k izstopajo in mi nikakor ne bi en tak sedu. Kakšnim enostavno ne gre, jih je treba mal ‘pogurat’. :))
Forum je zaprt za komentiranje.