Ima katera recept kako upecati monovca?
S tem si mislil, predvidevam, na moške kajne? Bognedaj, da bi se enako obmašale/razmišljale ženske.[/quote]
zakaj bog ne daj? Super če, babe ste običajno še bolj zategnjene ko ”odrastete” od rolanja oči ob uporabi opolzkih besed v družbi pa vse do drugih zadevic.
Samo pri babah ni upanja ker se mate za nekaj več ker ste odrasle kao, tipi vsaj priznamo dostikrat da je fajn bit immature pa uživat pa da te boli k za vse[/quote]
Sej ne , da se ne strinjam s tabo. Se mi zdi, da nismo čist vse zategnjene, ko smo enkrat starejše in imamo te osnovne zadeve ( otroci..ipd ) za sabo. Se pa okolica čudno odzove na tako žensko, če je sproščena, se zeza in ni obremenjena.Sicer se mi že zdavnaj hebe za okolico.
zakaj bog ne daj? Super če, babe ste običajno še bolj zategnjene ko ”odrastete” od rolanja oči ob uporabi opolzkih besed v družbi pa vse do drugih zadevic.
Samo pri babah ni upanja ker se mate za nekaj več ker ste odrasle kao, tipi vsaj priznamo dostikrat da je fajn bit immature pa uživat pa da te boli k za vse[/quote]
Sej ne , da se ne strinjam s tabo. Se mi zdi, da nismo čist vse zategnjene, ko smo enkrat starejše in imamo te osnovne zadeve ( otroci..ipd ) za sabo. Se pa okolica čudno odzove na tako žensko, če je sproščena, se zeza in ni obremenjena.Sicer se mi že zdavnaj hebe za okolico.[/quote]
Oprosti ampak večina žensk je 100x bolj zategnjenih kot večina tipov…. pri vseh mojih znancih 30+ to opažam (pa najsi majo otroke ali ne) ki imajo parnerko, je ženska 100x manj zanimiva in zabavna kot tip (za v družbo) vsake tolko gnjavi (on njej nikoli) zakaj more pit, zakaj ne greta domov itd…. Da bi pa ženska enkrat rekla dajmo še eno rundo ruknit to se skor ne zgodi….
Na tako žensko se čudno odzovejo predvsem stari ljudje in pa druge babnce ki so fauš….. ker bi one tudi ble rade sproščene pa ne zmorejo ker kao rabijo furat imidž odrasle osebe, ker niso več v srednji šoli….
Sicer pa ti če maš otroke sploh ne morš več bit ”trok” po obnašanju, samo ti misliš da nisi zategnjena, pa verjemi da v 95% primerov si….. samo občutiš ne, pojdi enkrat ven z 25 letno družbo boš vidla kak zategnjena si 🙂
Ej, sam to se povem. Zivljenje je pametno ziveti. Uzivati. Kakor komu ze pase. Internetni buzeratoji, ala matjazko, zal ne znajo drugega kot drkati druge. Pa neka, lol. Eni tudi v tem uzivajo, lol. Jaz zivim po svoje. Napisem kar mi pase. Kdo drug pa raje druge buzerira, kako bi morali ziveti, pa se sam ne zna, lol.
Pa se to, FYI: Najvec problemov s temo X imajo ljudje, ki so v X slabi. Da je matjazko nesposobni nedojebanec pa je tako ze vsakemu jasno.
Sej ne , da se ne strinjam s tabo. Se mi zdi, da nismo čist vse zategnjene, ko smo enkrat starejše in imamo te osnovne zadeve ( otroci..ipd ) za sabo. Se pa okolica čudno odzove na tako žensko, če je sproščena, se zeza in ni obremenjena.Sicer se mi že zdavnaj hebe za okolico.[/quote]
Oprosti ampak večina žensk je 100x bolj zategnjenih kot večina tipov…. pri vseh mojih znancih 30+ to opažam (pa najsi majo otroke ali ne) ki imajo parnerko, je ženska 100x manj zanimiva in zabavna kot tip (za v družbo) vsake tolko gnjavi (on njej nikoli) zakaj more pit, zakaj ne greta domov itd…. Da bi pa ženska enkrat rekla dajmo še eno rundo ruknit to se skor ne zgodi….
Na tako žensko se čudno odzovejo predvsem stari ljudje in pa druge babnce ki so fauš….. ker bi one tudi ble rade sproščene pa ne zmorejo ker kao rabijo furat imidž odrasle osebe, ker niso več v srednji šoli….
Sicer pa ti če maš otroke sploh ne morš več bit ”trok” po obnašanju, samo ti misliš da nisi zategnjena, pa verjemi da v 95% primerov si….. samo občutiš ne, pojdi enkrat ven z 25 letno družbo boš vidla kak zategnjena si :)[/quote]
Moja družba je v povprečju vsaj 10 in vec let mlajša pd mene.Tudi ljudje iz moje bližje okolice ( služba ipd ). Ma lej nima veze.. Preveč hitro sklepaš in nisi preveč pripravljen sprejet , da pa vseeno obstajajo ljudje, ki jih ni mogoče preprosto kar nekam umestit. Gledat je treba širše in bit bolje odprt 😀 Evo še mal pa bom kot Matjažko ali multinik, začela filozofirat.
Eni se tuki gor ocitno futrajo s tem, da spljuvajo in skritizirajo skoraj vsakega in vsako temo. Vrhunec jim predstavlja, da secirajo vsako napisano besedo posameznika, nakar naredijo ‘sliko’ in te poznajo boljše kot tvoji bližnji. Pa sej so bogi po svoje k nimajo lajfa in bodo umrli nevedni.:))
+1
Eni se tuki gor ocitno futrajo s tem, da spljuvajo in skritizirajo skoraj vsakega in vsako temo. Vrhunec jim predstavlja, da secirajo vsako napisano besedo posameznika, nakar naredijo ‘sliko’ in te poznajo boljše kot tvoji bližnji. Pa sej so bogi po svoje k nimajo lajfa in bodo umrli nevedni.:))[/quote]
-1
Eni se tuki gor ocitno futrajo s tem, da spljuvajo in skritizirajo skoraj vsakega in vsako temo. Vrhunec jim predstavlja, da secirajo vsako napisano besedo posameznika, nakar naredijo ‘sliko’ in te poznajo boljše kot tvoji bližnji. Pa sej so bogi po svoje k nimajo lajfa in bodo umrli nevedni.:))[/quote]
Ne le to. Prepricani so, da vedo kako bi morali vsi mi ziveti, kaksne prioritete kdaj imeti, za namecek pa vsakega, ki kakorkoli odstopa, posiljujejo s svojimi infantilnimi “analizami” iz Zaplankanega Dola. Pa saj je znano, da so ravno najbolj zaplankani ignoramusi najbolj prepricani, da vse vedo.
Sicer pa ti če maš otroke sploh ne morš več bit ”trok” po obnašanju, samo ti misliš da nisi zategnjena, pa verjemi da v 95% primerov si….. samo občutiš ne, pojdi enkrat ven z 25 letno družbo boš vidla kak zategnjena si :)[/quote]
Moja družba je v povprečju vsaj 10 in vec let mlajša pd mene.Tudi ljudje iz moje bližje okolice ( služba ipd ). Ma lej nima veze.. Preveč hitro sklepaš in nisi preveč pripravljen sprejet , da pa vseeno obstajajo ljudje, ki jih ni mogoče preprosto kar nekam umestit. Gledat je treba širše in bit bolje odprt 😀 Evo še mal pa bom kot Matjažko ali multinik, začela filozofirat.[/quote]
Pa saj ti govorim samo ti niti prebereš ne, zdaj pa še enkrat preberi moj prispevek počasi, no če ne boš našla najdeš hint spodaj:
Nikjer ne pišem o vseh ampak večini, pač tako je, ne se sprenevedat, babe ste dosti manj zabavne v družbi za moške, razen če jim je želja vas naskočit… o večini drugih debat imate preveč čustvenih izbruhov in jemljete zadeve osebno 🙂
Moja družba je v povprečju vsaj 10 in vec let mlajša pd mene.Tudi ljudje iz moje bližje okolice ( služba ipd ). Ma lej nima veze.. Preveč hitro sklepaš in nisi preveč pripravljen sprejet , da pa vseeno obstajajo ljudje, ki jih ni mogoče preprosto kar nekam umestit. Gledat je treba širše in bit bolje odprt 😀 Evo še mal pa bom kot Matjažko ali multinik, začela filozofirat.[/quote]
Pa saj ti govorim samo ti niti prebereš ne, zdaj pa še enkrat preberi moj prispevek počasi, no če ne boš našla najdeš hint spodaj:
Nikjer ne pišem o vseh ampak večini, pač tako je, ne se sprenevedat, babe ste dosti manj zabavne v družbi za moške, razen če jim je želja vas naskočit… o večini drugih debat imate preveč čustvenih izbruhov in jemljete zadeve osebno :)[/quote]
Komentirala sem tole.
Sicer pa ti če maš otroke sploh ne morš več bit ”trok” po obnašanju, samo ti misliš da nisi zategnjena, pa verjemi da v 95% primerov si….. samo občutiš ne, pojdi enkrat ven z 25 letno družbo boš vidla kak zategnjena si 🙂
Sej nobena baba na temu forumu ne more bit kej preveč normalna.
Če mu ni mar zate, ga pusti.
Ne razumem zakaj bi se trudila za nekoga, ki mu ni mar zate?
Upaš v čarovnijo in te bo kasneje ljubil?
Zbudi se princeska!
Če si mu že dala za vedeti, da te zanima, pa ni signala od njega, se ne ponižuj več in pojdi svojo pot naprej.
4leta nazaj so take nasvete dajal
Forum je zaprt za komentiranje.