Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo DOLLAR ležišče?

Ima kdo DOLLAR ležišče?

Kako ste z njim zadovoljni? Katero vrsto ležišča imate? So vam ga naredili po meri?

Menda so iz Domžal. Ker se odločam za nakup, me zanima vaše mnenje.

Moji starši ga imajo. Ne vem ti povedat kakšne vrste je, mislim, da ni po meri, lahko ti pa povem, da ga imajo že kakšne 3 leta in so zelo zelo zadovoljni.

Moj mož se ga je po 5 letih ravnokar znebil. Imel je najbolj klasično varianto. Je tudi hrbteničar. Amapk jogi se je začel zelo kmalu spreminjati obliko in po 5 letih so ga bili še sami hribi in doline. Jaz ne priporočam.

Midva ju imava že kar nekaj let, mogoče blizu 10. Sva zadovoljna, oblika se ni spremenila, je pa 5 conski. Čeprav se meni zdijo te cone malo za lase privlečene. Ležišče je dolgo 2 metra, človek pa je dolg en 160, drug 190 cm, cone so povsod enake, čeprav imata posamezne dele telesa čisto različno pozicionirane. Pa en leži skrčen, drugi zravnano, ne vem, no.

Ne vem, kaj misliš z izdelavo po meri. Midva sva jih naročila in čez čas dobila, naredijo tako ali tako vsakega posebej. Imajo pa vsi proizvajalci teh ležišč uvožene tele latekse, oni jih samo režejo na zahtevane dimenzije, proizvajalcev lateksa pa ni ne vem kako veliko.

Je pa velika razlika med dollarjem in dormeom. Hčerka je zamenjala velikost ležišča in je šla iz dollarja na dormeo in se skoz pritožuje.

Ona Dollar ima 10 let garancije na ležišča. Kar uveljavi jo! NJihova ležišča so predraga, da bi ga po parih letih vrgla za prvim tičem.

Moja izkušnja….dollar-lateks ležišče s 5 conami…nič posebnega, jogi kot jogi…pa ga če primerjam z mojim prejšnjim jogijem lineaflex,sem na na slednjem veliiiiko bolje spala…
in da ne govorim, koliko denarja sem dala za ta “navaden ” jogi….preveč!!

lp

NAš srednji sin ga ima. Ker ima obremenjeno hrbtenico, težave z mrazom in potenjem smo iskali nekaj boljšega. Zelo podoben bi nas pri slovenski postelji prišel precej sražje. Ne vem točno kakšnega omamo. So žepkaste vzmeti, pa nekaj zraven (ne vem več: volna, kokos…)I, pa še ena ornk prevleka za čez. Njegva postelja nam je vsem najljubša.

mi ga imamo, 2000€ + smo placali, vreden ni pa 100€. Hribcki in doline po dveh letih, trga se prevleka, spi se pa nic kraljevsko. Zbujamo se bolj zlomljeni kot pri prejsnjem jogiju, nizkocenovcu.

Jaz ga imam cca 20let.Lahko rečem, da se ni spremenil nič, res pa je, da sem takrat dal veliko denarja zanj, toda mi ni žal.Spim res zelo dobro

Kjerkoli se že kupuje novo ležišče, je nujno z njim vred kupiti novo in njemu pripadajoče letveno dno! Ker tudi letvice z leti popustijo. Lahko tudi ravno letveno dno brez con in brez vzmetenja kot ga imajo v IKEI!

New Report

Close