Ima kdo doma omenjeni izdelek?
Ne vem, kako je pri bolecinah zaradi drugih vzrokov. Meni so rekli, da laser pomaga pri trnu v peti, ki je zelo bolec. Krepko sem placala za laserko fizioterapijo, a pomagalo ni nic. Pred leti sem tudi imela laser za hudo boleci kriz (nisem niti mogla normalno hodit). Skupaj z vso drugo terapijo je efekt trajal se nekaj tednov po koncu 7-tedenske terapije in potem se je stanje zacelo spet naglo slabsati. Samo moje osebne izkusnje, zato jaz ne bi sla v tak strosek. Mogoce ti bodo drugi svetovali drugace.
jaz ne bi, 28.02.2023 ob 15:27
Ne vem, kako je pri bolecinah zaradi drugih vzrokov. Meni so rekli, da laser pomaga pri trnu v peti, ki je zelo bolec. Krepko sem placala za laserko fizioterapijo, a pomagalo ni nic. Pred leti sem tudi imela laser za hudo boleci kriz (nisem niti mogla normalno hodit). Skupaj z vso drugo terapijo je efekt trajal se nekaj tednov po koncu 7-tedenske terapije in potem se je stanje zacelo spet naglo slabsati. Samo moje osebne izkusnje, zato jaz ne bi sla v tak strosek. Mogoce ti bodo drugi svetovali drugace.
Za razbiti trn v peti pomaga zelo močna masaža pete oz. da se s kuhinjskim kladivom udarjaš po peti. Ja, zelo nenavadna metoda ter boleča, a tako se trna rešiš.
b-cure laser, 28.02.2023 ob 15:15
Rada bi si kupila laser, ki se ga uporablja proti bolečinam (artritis, poškodbe, ipd.). Cena pa je 549 eurov. Če bi vedela, da res pomaga, bi si ga kupila. Ima kdo morda s tem izkušnje, ga ima kdo doma?
Nočem se zaleteti in iti prehitro v nakup.
Kako pa naj bi laser deloval na bolečino? Zgoraj ti ena piše o tem, da je bila na laserski fizioterapiji. Mogoče poizkusiš najprej kaj podobnega in če ti ustreza, potem razmisliš o nakupu. Pa pozanimaj se še pred tem, ali je laser za domačo uporabo enako močan kot tisti, ki ga uporabljajo terapevti.
razbiti ga, 28.02.2023 ob 15:56
Za razbiti trn v peti pomaga zelo močna masaža pete oz. da se s kuhinjskim kladivom udarjaš po peti. Ja, zelo nenavadna metoda ter boleča, a tako se trna rešiš.
Sem potem cisto po nakljucju izvedela za drugacen vlozek za v cevlje, ki sem ga sama po svoje predelala. Je sicer trajalo nekaj casa, a zdaj imam mir. Tudi meni nihce ne verjame, da mi je kroglica iz vate pod stopalom tako pomagala.