Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo električno stojalo za perilo?

Ima kdo električno stojalo za perilo?

je tole stojalo ok? Kako pa deluje, da se perilo ne zažge?

https://www.najnakupi.si/artikel/elektricno-stojalo-za-susenje-perila/

Žal nimam. Mi je pa zelo zanimiva zadeva to stojalo. Tako, da se pridruzujem vprasanju

Ja po mojem pač segreje na nizko temperaturo a ne?

Se pravi ti obleko posuši tisti ozek pas, kjer je v stiku s “palico”, ostalo pa se posuši kot na navadnem stojalu? Ne vidim neke dodane vrednosti.

Predvidevam, da deluje kot radiator, tam se tudi ne posuši samo del, ki je v stiku z njim, ampak celo oblačilo.

Sem ga kupila ene 2 ali 3 leta nazaj.
” Palice” se kar fajn segrejejo, vendar brez panike oblacila se ne zazgejo:)))
Susijo se pa tisti del oblacil, k so v stiku s “palico”.
Je fajn, ce imas kaj za na hitro posusit.
Je pa manjse stojalo kot obicajno.

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna-ponudba-od-cetrtka-4-10-2018/produktdetailseite/ps/p/easy-home-grelnik-brisac/

nekaj podobnega in razmišljam o nabavi…

Kako pa naj bi se posušilovse? Saj nima ventilatorja. Posuši se točno tako, kot na navadnem stojalu, razen dela ki je v stiku s palico, ta se posuši prej.

No tu se pa moram oglasiti. Tole se mi zdi zelo slaba pogruntavščina. Kot so že povedali, se posuši le tisti del, ki je v stiku s palico. Zakaj? Ker gre topel zrak vedno navzgor. Zato tudi Talno gretje in ne stropno gretje. Če bi bil še en set palic, na katere obešaš in ir- ali kaj podobnega panel spodaj oz. na tleh, potem bi se pa posušilo vse. To stojalo vidim kot še en izdelek v vrsti, kjer je sicer dobra osnovna ideja (dovajati toploto na stojalo) izvedena tako slabo, da je neuporabno. Uporabno je le, če perilo položiš na palice in ne obesiš.

Po moje je bolj učinkovito obesiti perilo na običajno stojalo, pred stojalo pa postaviti ventilator, ki ga dobro prepihuje. Pa seveda poskrbeti, da je v prostoru dovolj nizka stopnja vlažnosti. Kar pozimi sicer ni posebej težko. Jaz sem pred časom v hoferju kupila tanek pokončni ventilator, ki ima tudi možnost rotacije levo desno, in funkcionira odlično v ta namen. Če je vlaga v prostoru previsoka, pa malo vklopim klimo, da zrak osuši. To uporabljam za sušenje tistega perila, ki ni primerno za v sušilec.

New Report

Close