Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo izkušnje s Shoppster online trgovino?

Ima kdo izkušnje s Shoppster online trgovino?

Je kdo že kupoval preko te trgovine? Mnenja? Hvala.

Moje izkusnje so take, da tisto kar imajo na zalogi dobis, kar je pa na zalogi dobavitelja pa cakas tudi 1 mesec, ceprav pise, da je dobavni rok 5 dni niti obvestijo ne, da je dobavni rok daljsi, kaksno stvar pa sploh ne dobis, priporocam placilo ob prevzemu.

Sem kupil stole, ker so bili cenejši kot v trgovini. Prevzel pri njih, ker mi je bolj enostavno kot na pošti oz čakat dostavo.

Vse OK.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8538, 01.09.2022 ob 17:34

Moje izkusnje so take, da tisto kar imajo na zalogi dobis, kar je pa na zalogi dobavitelja pa cakas tudi 1 mesec, ceprav pise, da je dobavni rok 5 dni niti obvestijo ne, da je dobavni rok daljsi, kaksno stvar pa sploh ne dobis, priporocam placilo ob prevzemu.

strinjam

V več kot polovici primerov imajo cene nižje kot na mimovrste…

PREVERI PA SAM(A)!

Zelo sem razočarana nad odnosom, ki so ga izkazali. Niso pripravljeni nuditi potrebnih informacij, niso pripravljeni prisluhniti, zraven so še nesramni. Zato sem stornirala naročilo in pri njih ne bom naročila ničesar več.

nekaterim se ne izplača se vozit v Ljubljano, da osebno dvignejo naročilo. Tako da če imaš blizu mimovrste prevzemno mesto je ta opcija boljša. Tudi, če je malce dražja. Z poštnino je pa na koncu ista cena.

Nimam slabih izkušenj. Do sedaj tudi kar ni bilo na zalogi dobil v 3-4 dneh, kot je pisalo da bo.

Jaz sem hotela eno informacijo o artiklu, pa so me ignorirali. Bodo morali biti bolj vljudni in pripravljeni.

Aliexpress je še cnej. Dobave pa 14 do 45dni. Random kkšno stvar carinijo.

Grozna iskustva ne kupujte u cigana ništa ja sam ostala i bez novca i bez klime.Smradovi

Do sedaj ok. Ko so zamujali, so sporocili, pa sem vseeno hitro dobila, 3 dni kasneje

Meni se isto dogaja. čakam na robo tudi več kot 1 mesec. Naročil sem ker je bilo zame tu najceneje, ,,,.?

Kupovala stvari za kopalnico in kosilnico. Vse dobila v roku, brez problemov.

Veliko ceneje kot drugje.

Kupila bi belo tehniko. Zanima ne, kako je s servisom ?

Kupil izdelek za osebno nego. Nisem odprl embalažo, ostala je nedotaknjena. Izdelek sem vrnil takoj naslednji dan, a so me zavrnili, da mi ne morejo vrnit kupnine, ker je kao odprta embalaža, pa čeprav sem samo pogledal notri in je vse ostali nedotaknjeno. Zdaj so izgubili eno stranko,pa verjetno jih prav briga, sicer mi tega ne bi naredili.

V Shoppsterju smo novembra 23 kupili pomivalni stroj, ki je bil v akciji precej cenejši, kot kjerkoli drugje. Niso ga imeli na zalogi, pisalo je, da ga lahko prevzameš v roku 5 dni in tako je tudi bilo. Jaz sem bila z nakupom izredno zadovoljna.

Dvakrat naročili pri njih in obakrat zadovoljni.Drugo naročilo je prišlo celo v slabih 24 urah.

Ja, vse ok ,ko jim pustiš denar. In je z nabavljenim arriklom vse ok.

Če pa imaš reklamacijo, se pa le pripravi na BALKANSKA POSLA. Sami povedo, da je rok za popravilo izdelka 30 dni, da potem dobiš ali denar ali nov izdelek. No, v mojem primeru po dveh mesecih nimam, N.I.Č.!

Samo nekega šalbajzera na drugi strani telwfona, ki se kvazi opravičuje, posreduje tvojo reklamacijo me vem komu in na koncu se ne zgodi, N.I.Č.

Pri MIMOVRSTE , še stavka me končaš kar te moto in že imaš denar na trr. Brez pregovarjanj, nattovanj.

Živa katastrofa, boljše za nakup kje drugje

Dostava artikla : že 10dan pa še vedno artikl pri njih, so zelo prijazne na infu, sam lagati pa nebi smele

Dobre izkušnje.

New Report

Close