Ima kdo izkušnje s Shoppster online trgovino?
Anonimno 8538, 01.09.2022 ob 17:34
Moje izkusnje so take, da tisto kar imajo na zalogi dobis, kar je pa na zalogi dobavitelja pa cakas tudi 1 mesec, ceprav pise, da je dobavni rok 5 dni niti obvestijo ne, da je dobavni rok daljsi, kaksno stvar pa sploh ne dobis, priporocam placilo ob prevzemu.
strinjam
Kupil izdelek za osebno nego. Nisem odprl embalažo, ostala je nedotaknjena. Izdelek sem vrnil takoj naslednji dan, a so me zavrnili, da mi ne morejo vrnit kupnine, ker je kao odprta embalaža, pa čeprav sem samo pogledal notri in je vse ostali nedotaknjeno. Zdaj so izgubili eno stranko,pa verjetno jih prav briga, sicer mi tega ne bi naredili.
Ja, vse ok ,ko jim pustiš denar. In je z nabavljenim arriklom vse ok.
Če pa imaš reklamacijo, se pa le pripravi na BALKANSKA POSLA. Sami povedo, da je rok za popravilo izdelka 30 dni, da potem dobiš ali denar ali nov izdelek. No, v mojem primeru po dveh mesecih nimam, N.I.Č.!
Samo nekega šalbajzera na drugi strani telwfona, ki se kvazi opravičuje, posreduje tvojo reklamacijo me vem komu in na koncu se ne zgodi, N.I.Č.
Pri MIMOVRSTE , še stavka me končaš kar te moto in že imaš denar na trr. Brez pregovarjanj, nattovanj.