Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ima kdo izkušnje z dr. Čigon (ortodont) ?

Ima kdo izkušnje z dr. Čigon (ortodont) ?

Pozdravljeni!

Zanima me če ima kdo izkušnje z dr. Čigon pri ortodontu v Lj ?

Zanima me zato ker na njihovi spletni strani ne piše niti čakalna doba, niti predstavitev … 🤷‍♀️

Hvala že vnaprej za odgovore

Malo pobrskaj za nazaj

Odsvetujem! Nesramna, vse naredi njena sestra, s katero ves čas opravljata. Sploh ne vem, če še dela, že pred leti ni bila več najbolj mlada. Vpije na starše in otroke. Do nas je bila morda malo bolj prijazna, ker smo bili samoplačniki, a v tisti čakalnici sem marsikaj slišala, ker ima vrata ves čas odprta. Potem smo šli k dr. Hermanu.

Z eno besedo – zanič! Neprimerna za otroke. Grozen odnos.

Herman je zakon! čigon pa samo stran!

Če lahko , najdi kje drugje. Je zelo neprijazna, zmerja, sicer nas ni,  ker smo upoštevali vsa navodila,  nas je pa enkrat poslala domov ker sin ni imel temeljito očiščenih zob, za njo so kriteriji precej višji kot za ostale ortodonte ( smo 40 km stran in ni bilo glih fajn, ni hotela slišati, da bi kupili ščetko in pasto in bi si umil pri njih ). Naslednjič si jih je drgnil pol ure v strahu , da je prav smrdelo po mentolu v avtu . Sicer je sin potrpežljivo nosil aparat in si lepo popravil zobe, ampak mi smo bili vsi  živčni ko smo slišali dretje. Vrata ima odprta. Težko jo tudi dobite na telefon, v bistvu samo na SMS odgovarja. Tako da raje najdite nekje kjer je nek zdravstveni dom zadaj, da vsaj nekdo dvigne telefon. Zadnja leta se je drastično poslabšalo. Sin sedaj hodi na kontrole na pol leta, da ni morali resno hoditi , si ne predstavljam. Ji pošlje SMS in gre na pregled.

Jaz sem hodila k njej kot odrasla, slučajno sem se odločila zanjo, nič nisem vedela. Potem smo tja peljali še hči (ker nas je takoj vzela), mi je bilo kmalu žal, smo menjali. Enkrat je razlagala, kako ljudje po končanem zdravljenju nehajo hodit na kontrole. Nisem nič rekla, se pa sestra obrne k meni in zajedljivo: Ja vam govori, vam! Sem bila osupla, saj mi res ni rekla, naj se oglasim na kontrolo na par mesecev. Zgodbo smo zaključili, ko je hči želela po zdravljenju imeti nalepljeno žičko, Čigonova pa teh žičk ne daje. Pa nič, smo šli k Hermanu, nalepil je žičko, ki jo ima hči zdaj že par let.

Samo k njej be!

Hvala vsem za deljene izkušnje 🙂. Naši punci sta bili že naročeni ampak po tem, ko sem prebrala tele vaše izkušnje ni sans da gresta k dr. Čigon.

Ima kdo kakšno priporočilo kje se da preko ZD dobiti napotnico za dobrega ortodonta pa da je po možnosti čim prej saj imata punci zelo slabo stanje zob kar se tiče “krivih” zob?

Okolica Škofje Loke, Kranja, Kamnika ali Ljubljane

Odgovor na objavo uporabnika
ORTODONT, 14.11.2023 ob 14:47

Hvala vsem za deljene izkušnje 🙂. Naši punci sta bili že naročeni ampak po tem, ko sem prebrala tele vaše izkušnje ni sans da gresta k dr. Čigon.

Ima kdo kakšno priporočilo kje se da preko ZD dobiti napotnico za dobrega ortodonta pa da je po možnosti čim prej saj imata punci zelo slabo stanje zob kar se tiče “krivih” zob?

Okolica Škofje Loke, Kranja, Kamnika ali Ljubljane

Hjoj, ne vem če ni to malo misija nemogoče, priti hitro do ortodonta.  Poglej na splet pod čakalne vrste …

Samo stran od nje. Sploh ne bi smela biti ortodontinja, njen odnos do pacientov je zelo nesramen in nestrokoven. Stara je blizu 70. Že to pove veliko, da sploh nima čakalnih vrst. Samo stran od nje, izredno slabe izkušnje imamo.

Stran od Čigon, 14.11.2023 ob 15:12

Samo stran od nje. Sploh ne bi smela biti ortodontinja, njen odnos do pacientov je zelo nesramen in nestrokoven. Stara je blizu 70. Že to pove veliko, da sploh nima čakalnih vrst. Samo stran od nje, izredno slabe izkušnje imamo.

Se mi je zdelo zakaj smo potem dobili termin januarja 2027 čez nekaj mesecev smo pa sedaj dobili termin se ta mesec.

Bomo poiskali drugo ortodontkinjo ker z tole dr. Čigon baje da noben ni imel dobrih izkušenj.

Res sem tudi jaz o njej slišala bolj slabe stvari, prebrala nato še vsa mnenja na googlu in zdej tule tako da tja mi res ni za vozit otroka. Ima pa najkrajšo čakalno dobo. Mi je jasno zakaj. Glede na to da je pupa stara skoraj 13 bo šlo v sloveniji težko. Ali kdo pozna koga na hrvaškem, tam gre baje hitreje. Morda tele ki pomagajo z nasveti http://www.otroski-ortodont.si.  Vsako dobro mnenje je dobrodošlo. ma saj bomo že nekako to rešili 🙂

Prosim čimdalj od teh dveh koz. Mogoče bi koze bile užaljene če bi vedele da jih enačimo z njima .. žal, Ampak smo jezni na obe..izredno neprofesionalne.l,. nesramne..

Anonimno 10594, 28.04.2025 ob 22:27

Prosim čimdalj od teh dveh koz. Mogoče bi koze bile užaljene če bi vedele da jih enačimo z njima .. žal, Ampak smo jezni na obe..izredno neprofesionalne.l,. nesramne..

Pa kaj še vedno delata? Zdravnica ni več najmlajša, že pred 25-imi leti ni bila 🙂

New Report

Close